icon

Drzá kolegyňa - ohováranie v práci

kelia
16. aug 2025

Dnes ma kolegyňa vytočila do vývrtky. Vyčítala mi,že som tichá a že jej bývalá kolegyňa aspoň srandovala. Či som aj doma ticho. Ja som jej na to,že ma nebaví ohovárať,vtipy nemám rada a radšej sa zaujímam o politiku,o zvieratá a sledujem každý deň správy. Ona sa na mňa posmešne pozerala. Začala do mňa riadne rýpať. Ja v tom zmysel života nevidím,nemám potrebu niekoho ohovárať. Kto koľko pribral,kto s kým žije a podobne.
Ona je úplne bez názoru,nezúčastňuje sa
volieb a uverí všetkému,čo jej kto povie. Nič nesleduje,len odpisuje na Facebooku.

anonym_f625d5
16. aug 2025

To je ale zaujimave, ze ste obe skoncili na rovnakej pracovnej pozicii, ked ty si o tolko inteligentnejsia ako ona.

kelia
autor
16. aug 2025
@anonym_ba6060

@kelia Rozumná je len preto že sa zaujíma o politiku? Nešibe Ti tak trochu z tej politiky?

@anonym_ba6060 Nie nešibe. Každý má vzťah k niečomu inému. Mňa zas nebaví kecať o vlasoch,šminkách a porovnávať,kto má akú postavu. Je to totiž veľmi povrchné. Na výzore vôbec nezáleží. Vzhľad nie je merítko hodnoty človeka.

anonym_b55f40
16. aug 2025
@kelia

@1sally12 Inteligentní ľudia to majú ťažké v každom zamestnaní. Robím vo fabrike a vidím to primitívne správanie robotníčok. Ženský kolektív je úplne najhorší. Zastaví sa pri nich nejaký chlap a im vôbec nevadí,že má oplzlé reči. Začnú sa nahlas rehotať.

@kelia s tebou by som sa nechcela stretnúť. Medzi Tebou a kolegyňou nie je žiadny rozdiel.

rorino
16. aug 2025
@kelia

@anonym_88b6b9 Ja sa nikdy nepovyšujem. Iba som jej vysvetlila,čo mňa baví a ona sa začala do mňa navážať. Nech sa na mňa nikto nehnevá,ale keď niekto ignoruje parlamentné voľby alebo eurovoľby,tak je naozaj bez názoru. Inteligentní ľudia sa zaujímajú o politiku. Aj mladí volia a sledujú aj zahraničnú politiku.

@kelia no teba mať za kolegyňu musí byť výhra🤦.

kelia
autor
16. aug 2025
@anonym_f625d5

To je ale zaujimave, ze ste obe skoncili na rovnakej pracovnej pozicii, ked ty si o tolko inteligentnejsia ako ona.

@anonym_f625d5 Nemohla som si niekoľko rokov nájsť prácu,kvôli tomu,že mám reumatickú artritídu. Všade boli tie vstupné zdravotné prehliadky. Do fabriky,kde momentálne pracujem ma vzali našťastie bez prehliadky. Je to dosť nespravodlivé. Ja beriem lieky a chorobu mám podchytenú. Nemali by diskriminovať na základe zdravotného stavu.

ghost2323
16. aug 2025
@kelia

@ghost2323 To isté,rozprávam sa s ňou iba formálne. Žiadne kamarátenie. Ona by zo mňa povyťahovala všetko možné a potom by to rozniesla po firme.

@kelia vy musíte byť kolegyne, nie kamarátky, ak ti ona nevyhovuje ako osobnosť tak sa prezentuj, že je všetko v poriadku ale nemusíš mať s ňou "bližší" vzťah

kelia
autor
16. aug 2025
@anonym_b55f40

@kelia s tebou by som sa nechcela stretnúť. Medzi Tebou a kolegyňou nie je žiadny rozdiel.

@anonym_b55f40 Nemáš pravdu. Ja som so žiadnou kolegyňou nemala problém,iba s ňou. Takže nie je chyba vo mne.

kelia
autor
16. aug 2025
@rorino

@kelia no teba mať za kolegyňu musí byť výhra🤦.

@rorino Nápodobne. Teba by som nechcela mať za kolegyňu. Keď má odsudzuješ a ani ma nepoznáš.

rorino
16. aug 2025
@kelia

@rorino Nápodobne. Teba by som nechcela mať za kolegyňu. Keď má odsudzuješ a ani ma nepoznáš.

@kelia stačí,že čítam tvoje vyplody,ty to o mne nemôžeš napísať,pekný deň

eeffka
16. aug 2025
@kelia

@kelia to je tak ked intelektual ide robit za pas 😱, robotnici su proste mentalne inde a si tam cudna. Najdi si pracu kde ti okolie nebude vadit. Lebo oni si vyhovuju.

kelia
autor
16. aug 2025
@anonym_b55f40

@anonym_b55f40 Je medzi nami rozdiel. Ja ju vždy pochválim,keď má nové náušnice,ak sa mi naozaj páčia a keď nie,tak si to nechám pre seba. Nikdy by som si k nej nedovolila,ju slovne zhodiť kvôli postave alebo pre hocičo iné,ale ona áno. Išla som pre pracovný materiál a ona mi povedala,že sa akosi gulatím. Veľmi sa ma to dotklo,lebo ona veľmi dobre vie,prečo som sa rozhodla pribrať. Keď som vážila 50 kg,mala som iba nulky prsia a keď sa mi podarilo pribrať na 57,mám aspoň jednotky.

kelia
autor
16. aug 2025
@eeffka

@kelia to je tak ked intelektual ide robit za pas 😱, robotnici su proste mentalne inde a si tam cudna. Najdi si pracu kde ti okolie nebude vadit. Lebo oni si vyhovuju.

@eeffka S tým súhlasím. Ja som skôr individualistka a mám na niektoré veci iný názor. To je fakt. Sú tam veľmi prízemné,primitívne ženy. Škoda,že nemám vysokú školu. Mohla som pracovať medzi ľuďmi,ktorí sú na úrovni.

kelia
autor
16. aug 2025
@rorino

@kelia stačí,že čítam tvoje vyplody,ty to o mne nemôžeš napísať,pekný deň

@rorino Nenafukuj sa. Mne je dve tri,čo si o mne myslíš.

rorino
16. aug 2025
@kelia

@rorino Nenafukuj sa. Mne je dve tri,čo si o mne myslíš.

@kelia hladká si ego na niekom inom,múdrejší ustúpi pa,pa

kelia
autor
16. aug 2025
@rorino

@kelia hladká si ego na niekom inom,múdrejší ustúpi pa,pa

@rorino Kolegyňa má veľké ego,nie ja. Ty si jej podobná.

kelia
autor
16. aug 2025
@anonym_ba6060

@kelia No o politike a spravach sa bavit je fakt nuda....si suchar suchy.

@anonym_ba6060 Prečo by som mala byť suchár? Treba vedieť,čo sa deje vo svete. Preto pozerám televízne noviny. Mne nestačí len pozerať reality show a najesť sa. Nemám rada babské témy. Muži sú v tomto rozumnejší. Skôr začnú preberať politiku a sú oveľa rozumnejší,než ženy.

anonym_4a5860
Autor odpoveď zmazal
anonym_531164
16. aug 2025
@kelia

@rorino Kolegyňa má veľké ego,nie ja. Ty si jej podobná.

@kelia prosím ťa, hoď to za hlavu a najmä sa jej nevešaj na nos nič zo svojho súkromia. Keď sa ti nebude páčiť, čo rozpráva, nereaguj, iba sa usmej, prestane ju to baviť

1sally12
16. aug 2025
@kelia

@1sally12 Inteligentní ľudia to majú ťažké v každom zamestnaní. Robím vo fabrike a vidím to primitívne správanie robotníčok. Ženský kolektív je úplne najhorší. Zastaví sa pri nich nejaký chlap a im vôbec nevadí,že má oplzlé reči. Začnú sa nahlas rehotať.

@kelia z toho si nič nerob, to je tak všade, pchajú sa ľuďom ako sa dá a len čo sa zatvoria za nimi dvere už ich rozoberajú.
Btw, nemysli si že tí čo majú vysokú školu sú nejakí inteligentnejší😁

kelia
autor
16. aug 2025
@panonia

Len bola uprimna😀. Aha tak ten kto chodi voliť je inteligentný? My sa v praci bavime o milion veciach a to ani nikoho neohovarame....Musíš mať fakt nudný tichý život. Mam jednu kolegynu čo mi furt vypína radio, vraj nepočuje vlastné myšlienky. Nemáš a ty take niečo 😄?

@panonia Mám normálny život a nemám pocit,že by som sa nudila 🙂 Práveže mňa tie babské témy nezaujímajú. Veď len klebetia a nadávajú na mužov. Ak nie sú spokojné v manželstve,to je ich vec. Súkromie by sa malo chrániť a nie všetko prezradiť. Ja som slobodná a som spokojná.

kelia
autor
16. aug 2025
@anonym_531164

@kelia prosím ťa, hoď to za hlavu a najmä sa jej nevešaj na nos nič zo svojho súkromia. Keď sa ti nebude páčiť, čo rozpráva, nereaguj, iba sa usmej, prestane ju to baviť

@anonym_531164 Nič osobné jej nehovorím. Ja viem,čo je ona zač.

1sally12
16. aug 2025

*teda na úrovni

anonym_61a6a9
16. aug 2025

Z akého dôvodu si nadobudla pocit, že si inteligentná, neohováraš a nepovyšuješ sa ? Lebo mne to nevychádza, pôsobíš úplne opačne. Teda keď nerátam, že pozeranie televíznych novín a na základe toho mať prehľad v geopolitike je u teba znakom inteligencie.

kelia
autor
16. aug 2025
@anonym_61a6a9

Z akého dôvodu si nadobudla pocit, že si inteligentná, neohováraš a nepovyšuješ sa ? Lebo mne to nevychádza, pôsobíš úplne opačne. Teda keď nerátam, že pozeranie televíznych novín a na základe toho mať prehľad v geopolitike je u teba znakom inteligencie.

@anonym_61a6a9 Pretože sa nesprávam,ako dnešné mladé ženy. Vyjadrujem sa slušne,nenosím vyzývavé oblečenie a som úprimná. V televíznych novinách klamú? Ako si mám vysvetliť tú časť o správach v televízii ?

anonym_531164
16. aug 2025
@kelia

@anonym_531164 Nič osobné jej nehovorím. Ja viem,čo je ona zač.

@kelia tak ako vie, prečo si chcela pribrať? Ja sa tiež nebavím s niektorými kolegyňami napr. o seriáloch, lebo žiadny nepozerám, ani nikoho nesledujem, nemám IG, nezaujíma ma to, ale vždy nájdeme nejakú spoločnú tému

kelia
autor
16. aug 2025
@1sally12

@kelia z toho si nič nerob, to je tak všade, pchajú sa ľuďom ako sa dá a len čo sa zatvoria za nimi dvere už ich rozoberajú.

@1sally12 Presne. Mala som takú skúsenosť. Predtým som pracovala s inou kolegyňou a tá má ešte viac ohovárala. Priznala sa mi k tomu kolegyňa,ktorá si ma veľmi obľúbila. Cez prestávku som bola mimo svojho pracoviska a ona vraj všetko hovorila o mne. Aj to malo,čo som jej povedala prezradila.

kelia
autor
16. aug 2025
@anonym_531164

@kelia tak ako vie, prečo si chcela pribrať? Ja sa tiež nebavím s niektorými kolegyňami napr. o seriáloch, lebo žiadny nepozerám, ani nikoho nesledujem, nemám IG, nezaujíma ma to, ale vždy nájdeme nejakú spoločnú tému

@anonym_531164 Veď to,že som potrebovala pribrať nepatrí do súkromia. Však vidí moju postavu. Vie,že nechcem vyzerať,ako decko.

kelia
autor
16. aug 2025
@1sally12

@1sally12 Žiaľ som sa o tom presvedčila,že nie všetci vysokoškoláci sú na úrovni. So spolužiakom som si vymenila názory. On mi nadal na mojom profile,lebo nesúhlasil s príspevkom,ktorý som zverejnila. Napísal mi,ale nie do Messengeru,ale do komentárov pod príspevkom,aby to všetci videli,že som kreatúra 😐 Nepáčil sa mu môj politický názor. Nič príjemné. Deväť rokov so mnou chodil do školy. V podstate dobrý kamarát.

anonym_61a6a9
16. aug 2025
@kelia

@anonym_61a6a9 Pretože sa nesprávam,ako dnešné mladé ženy. Vyjadrujem sa slušne,nenosím vyzývavé oblečenie a som úprimná. V televíznych novinách klamú? Ako si mám vysvetliť tú časť o správach v televízii ?

@kelia Tak prinajmenšom tie správy nie sú úplne, alebo sú často prekrútené. Ako napríklad ty v úvodnom príspevku tvrdíš, že nerada ohováraš, ale celý príspevok je v duchu, aká si lepšia, inteligentnejšia a cnostnejšia ako väčšina kolegýň a dnešných mladých žien. Tak možno ti to chýba, trochu poohovárať, len nemáš s kým. Tak tu píšeš 🤷.

anonym_2e5d4a
16. aug 2025
@kelia

@kelia prepáč, ale si aj povysenecka a poriadne nudná. Uvoľní sa trochu,bude sa ti lepšie zit. Baviť sa o politike, zvieratách a náboženstve... No nič moc témy