Drzosť ľudí žiadajúcich sponzorské dary na luxusné topánky
Dnes som sa zamyslela nad ludmi aki su drzi. Pracujem pre jeden e-shop s topankami, kde mame vyssie ceny. Prisiel mi email od zeny, ktora prosi o sponzorsky dar nakolko nezvlada financnu situaciu, ma kadejake choroby, deti, ale na nohach by rada 150€ lodicky. Dokonca pridala aj do prilohy presne konkretne topanky, ktore by chcela :D ako pride mi vtipne, ako neustale zobronia zeny, ktore v zivote nerobili, robili iba deti
a pytaju peniaze od zien, ktore makaju, aby zarobili nejaku tu korunu. Preco by sme sa mali skladat nezodpovednym ludom? Parkrat som ponukala veci zadarmo a este niektoré mali drzost vyberat si, ktore veci ano a ktore nie. Pomaly aby si im tie veci pod rypak doniesla. Nemam problem pomoct rodine, ktorym zomrel necakane clen rodiny, ako napriklad ta mlada mamicka pri porode....ale aby som sa skladala zdravym zenam, ktore maju v 30tke 5-6 deti? Nie, neprosím
Načo sa nad tým pozastavuješ a reaguješ nemám na to nekúpim si. TY nie si povinná nič nikomu dávať. E-shop je obchod takže si jej mala napísať či by aj do potravín išla pýtať potraviny. Len nerozumiem že ak vedela že je to e-shop tak pýtam na darovanie sponzorský dar. Sponzorské dary sa dávajú do tomboly a nie e-shop dá nejakej cudzej žene topánky za 150 eur. Podľa mňa je to hlúposť nijaká normálna žena by nepýtala od e-shopu sponzorský dar. Neverím.
@petulda333 Nevies o co ide, tak prosim neries. Naco sa do toho miesas? Nuda? Ci mas pocit, ze musis? Toto je medzi nami
Fakt nechapem, preco niektore musite komentovat daco, co sa Vas netyka.
Kto tu zacal urazat a rypat nie som ja.
@mircalla normalne som sa opytala. Lebo na jej profile nevidno nic z toho co pises. O tebe je to tu zname,ale ocividne normalne komunikovat nevies
@petulda333 Normalne staci neriesit diskusie inych ludi, my obe vieme o co ide. A este sa hras na detektiva a sliedis v profiloch? To fakt nemas nic lepsie na praci? Preco by malo byt nieco v profile, islo o jednu diskusiu.
Ja sa so zakladatelkou uplne stotoznujem, to je cele
to je mentalita ludi, ktori maju nastavenu ruku nonstop, lebo su bud na to zvyknuti, alebo svojou neschopnostou na to odkazani, vdacni za to nebudu, pretoze ich akt daru ajtak ponizuje...nejak dalej sa nad tym zamyslat nema zmysel, pretoze s tym nikto okrem nich, nevie nic urobit
@mircalla na akeho detektiva? Si inak v poriadku? Len som sla kuknut,ze o koho ide. Na zaklade tvojich reci som myslela,ze ma aspon 6deti. Ach. Rob radsej nieco zmysluplnejsie a skus byt viac pozitivna. Lebo srsis len hnev
@petulda333 Musis sa sialene nudit. Najdi si daco uzitocnejsie ako rypat a smirovat. Od teba je poznamka o niecom zmysluplnejsom ozaj zly vtip. Pekny den ti prajem
@mircalla asi tak,ako aj ty 😁 pekny den
@petulda333 Nie kazdy ma potrebuj mat 15 stran v profile...
@mircalla a ze kto smiruje 🤣
Asi nemas co robit, ked ta dokaze rozhodit taky meil.
Autorka zbytočne sa rozčuľujes, v dnešnej dobe je plno smejdov čo nebudú robiť ani za svet ale vymyslia miliónov spôsobov ako oje*avat a drankat veci zadarmo. Chorá žena s malými deťmi nepýta drahé lodičky.
a preco to vobec riesis? vsak nech zobre kolko chce vy ako firma jej nic nedate a pani pojde o dum dal... fascinuje ma ze ak si majitelka esopu mas energiu a cas toto vobec riesit
Správne 👍

@mircalla ako si nato prisla? Ci len urazas,lebo ona o tebe nieco napisala? Ach