icon

Emočné výkyvy v partnerstve

20. feb 2026

Caute zeny, aj vy mate niekedy stavy take, ze svojho muza lubite nadovsetko, aj sa rozplacete niekedy ked sa zamyslite co vsetko pre vas robi? A zas na druhej strane niekedy mate pocit ze vam na nom vsetko vadi, aj to ked zakasle🤣prdne alebo neodnesie tanier, nieco niekde necha, alebo je nervozny a nieco povie 🤣 niekedy mam na neho take nervy ze sa neviem na neho pozerat🤣

anonym_fe6a2e
20. feb 2026

Nie, mam to v hlave upratané

ivik4
20. feb 2026

Nie neplacem ked premyslam co pre nas robi

petamich
20. feb 2026

Akoze moje sympatie a antipatie voci mojmu manzelovi su adekvatne mojmu cyklu ale nemame az taketo extremne vykyvy 🙂 su dni ked ho mam rada a su dni, ked by som ho ubodala vidlickou ale nezvyknem od lasky k nemu plakat. Kazdopadne myslim si, ze to aj u teba moze suvisiet s fazou cyklu.

autor
20. feb 2026
@ivik4

Nie neplacem ked premyslam co pre nas robi

@ivik4 tak asi robi malo

maca1984
20. feb 2026

Podľa cyklu 😁 dnes by som ho utopila aj v lyžičke vody len za to, že je tu, zajtra mám dostať. 😁 ( prosím vás, berte s nadhľadom )
Ale teda plakať som nikdy neplakala, ani nemávam nejaké úvahy čo , prečo, ako.

autor
20. feb 2026
@petamich

Akoze moje sympatie a antipatie voci mojmu manzelovi su adekvatne mojmu cyklu ale nemame az taketo extremne vykyvy 🙂 su dni ked ho mam rada a su dni, ked by som ho ubodala vidlickou ale nezvyknem od lasky k nemu plakat. Kazdopadne myslim si, ze to aj u teba moze suvisiet s fazou cyklu.

@petamich aj ja si to myslim, ze to bude mat vplyv.. som 2 roky po porode ale tieto 2 roky mam pocit ze so mnou akoby trepe puberta😀som nestala vo svojich citoch, naladach, nazoroch.. predtym som nic take nemavala

galganka
20. feb 2026

Keď sa zamyslím, čo pre nás robí, tak mu za to poďakujem a nenariekam. Revem pri milých videách cudzích detí a pri krájaní cibule. A keď mám pms a vadia mi aj jeho nádychy, zase mu to poviem a poprosím ho "láskyplne", aby nedýchal. 🤷🏼‍♀️

ivik4
20. feb 2026

Musela by som byt labilna aby som revala preto ze manzel pre nas robi vela. Ano robi, to je fakt . Ale nie nerevem skrz to

anonym_73fa9a
20. feb 2026

Nie takéto stavy nemám.
Psych. lieky neužívam, ale autorke by jednoznačne prospeli.

january13
20. feb 2026

No jak ta tu pekne zdissovali, podľa ocakavania 🤣 ja by som mojho niekedy zjedla od lasky a niekedy mi vadi aj ked hlasnejsie dycha 🤣

autor
20. feb 2026
@january13

No jak ta tu pekne zdissovali, podľa ocakavania 🤣 ja by som mojho niekedy zjedla od lasky a niekedy mi vadi aj ked hlasnejsie dycha 🤣

@january13 hahaha hej babenky sa beru prilis vazne🤣

autor
20. feb 2026
@anonym_73fa9a

Nie takéto stavy nemám.
Psych. lieky neužívam, ale autorke by jednoznačne prospeli.

@anonym_73fa9a ty mas zas ine stavy 😀 a daj si cokoladu, alebo vtipnu kasu.. a vypni socialne siete a internet lebo to moc prezivas

maca1984
20. feb 2026
@january13

@january13 jediná čo tu zdissovala je hore anonym čo odporúča lieky.

selest
20. feb 2026

V zavislosti od mojho cyklu mam doma bud neodolatelneho adonisa v case ovulacie alebo uprdeneho hundrosa pred z pocas ms. No a v bezne dni je to prosto moj muz, sice robi co moze ale nerevem koli tomu😅

petamich
20. feb 2026
@anonym_autor

@petamich aj ja si to myslim, ze to bude mat vplyv.. som 2 roky po porode ale tieto 2 roky mam pocit ze so mnou akoby trepe puberta😀som nestala vo svojich citoch, naladach, nazoroch.. predtym som nic take nemavala

@anonym_autor ja to tiez ovela viac vnimam po dietati 🙂 pred nim si take nepamatam (niezeby pred tym som ho kazdy den lubila ako kona)

evienmk
20. feb 2026

Ja si myslím, že je to normálne. Keď človek s niekým žije, tak sú tie emócie rôzne. Raz je lepšie a raz horšie, tie pocity sa menia. Ale dôležitá je vo výsledku stabilita.

anonym_316b8f
20. feb 2026

@anonym_autor no co take robi, ze kvoli tomu reves?

anonym_a7d996
20. feb 2026

Človek vie plakať aj od šťastia a to je fajn🥰
A potom keď pride pms😅 no dôležité si to uvedomiť a upovedomiť
A hlavne!nech si nerobí z toho muž srandu!
😅😅😅😅
🙂