Ex ma podviedol
Ex ma podviedol a klamal v zásadných veciach a ja sa kvoli tomu cítim zle, ze som to dopustila a verila mu… dozvedela som sa to však úplne náhodou od cudzej ženy, on dokonale všetko maskoval, že som na to nemala ani ako prísť.. keď som mu povedala, že to všetko viem, tak sa priznal źe áno je to pravda a potom to otočil, že som netolerantná a on so mnou vlastne nechce byt pre to aký som človek… takto sa otočil z hodiny na hodinu.. citim sa ako hlupa naivna krava…
Utok je najlepsia obrana. Preto to otocil a s vyrazom ustvanej obete “odkvačil v dáli”. Nech sa tam stazuje komu chce.
Keby si sa dopocula, ze ta ohovara, tak max ludom povedz: jasne, on je klamar a ja preto, ze som mu na to prisla, som vlastne netolerantna. Skvele vediet.
Ze sa citis ako krava, je fajn. To znamena, ze citis lekciu a vies, co do buducna urcite uz neurobis.
Je vzdy lepsie sa citit zle pre svoju chybu, ako vyplakavat ako obet.
Ked vies, ze si urobila chybu, tak sa ucis.
Kto vyplakava iba ako obet, sa neuci nic.
Ty uz vies, ze ked ta oklame niekto v zasadnych veciach, tak skoncil. A vies tiez o sebe, ze ked odpustas, odpustas viac kvoli sebe, lebo bez toho cloveka nevies byt, ako preto, ze odpustit chces. Tak na to mysli, az budes najblizsie odpustat neodpustitelne veci. Ako s tebou manipuluju vlastne pocity.
Do buducna, ak sa predsa len rozhodnes odpustit neodpustitelne, tak zasadne iba s vedomim, ze mozes byt oklamana zas a beries toto riziko na seba.
@moonlight1210 Presne tak. Su zivotne lekcie, ktore su neprenosne a je fajn zazit si ich na vlastnej kozi. Taketo situacie ta robia odolnejsou, vyrovnanejsou a z dlhodobeho hladiska aj stastnejsou.
Nei si toleratna za to, ze sexoval s inou? Ani by ma to netrapilo, bola by som rada, ze som sa takeho hajzľa zbavila

Hlúpa a naivná by si bola až vtedy keby si po tom všetkom čo ti urobil verila ze sa zmení. Takto si len žiaľ verila niekomu kto si to nezaslúžil a ze takých bezcharakternych ľudí je na svete až až..... za mňa nerieš už to nezmeníš a ver ze raz príde niekto komu sa veriť oplatí....