icon

Existuje v dnešnej dobe pravá láska?

Dnes o 19:04

Možno vám moja otázka príde hlúpa ale našli ste niekto pravú lásku? Ja som trošku už taká znechutená z tejto doby… mám pocit že väčšina ľudí sa iba podvádza a klame. Dúfam, že všetci nie sú taký istý … občas minie z toho smutno 😅… bojím sa aj si niekoho nájsť.

anonym_2a1c24
Dnes o 19:07

Ďalšia zo serie debilnych otázok. No nie, práva láska skončila bozkom Ann a Hansa Wiedermann, odvtedy len fake

autor
Dnes o 19:07
@anonym_2a1c24

Ďalšia zo serie debilnych otázok. No nie, práva láska skončila bozkom Ann a Hansa Wiedermann, odvtedy len fake

@anonym_2a1c24 tak sa nemusis zapajat keď blbá otázka.

sisamisaaa
Dnes o 19:11

Definuj pravá láska. Lebo pre každého to môže byť niečo iné. Pre jedného fyzická príťažlivosť, pre iného finančné zabezpečenie, pre iného taký normálny vzťah v ktorom je úcta a spoločný čas.

autor
Dnes o 19:19
@sisamisaaa

Definuj pravá láska. Lebo pre každého to môže byť niečo iné. Pre jedného fyzická príťažlivosť, pre iného finančné zabezpečenie, pre iného taký normálny vzťah v ktorom je úcta a spoločný čas.

@sisamisaaa tak pre mňa vy to bola úcta , spoločný vzťah, samozrejme aj iskra
Asi pozerám moc romantických filmov 😂

maranta_leuconeura
Dnes o 19:21

Ono zalezi, co do vztahu das aj ty, nie len ocakavania ako z filmu, ze staci byt pekna.

anonym_773007
Dnes o 19:29

Ja som slobodná mamička a už 6 rokov zažívam pravú lásku ....úplne sme sa našli..... fakt si rozumieme, podporujeme sa, pomáhame si....a neskutočne sa vzájomne priťahujeme, jednoducho to iskrí medzi nami, stačí pohľad. Partner,už snúbenec je pre mňa dokonalý...je galantný v každej situácii,a čo je dôležité, viem, že sa môžem na neho spoľahnúť...A čo je najviac...moje dieťa ho už berie za ocka a sme rodina ♥️

autor
Dnes o 19:30
@anonym_773007

Ja som slobodná mamička a už 6 rokov zažívam pravú lásku ....úplne sme sa našli..... fakt si rozumieme, podporujeme sa, pomáhame si....a neskutočne sa vzájomne priťahujeme, jednoducho to iskrí medzi nami, stačí pohľad. Partner,už snúbenec je pre mňa dokonalý...je galantný v každej situácii,a čo je dôležité, viem, že sa môžem na neho spoľahnúť...A čo je najviac...moje dieťa ho už berie za ocka a sme rodina ♥️

@anonym_773007 tak to je super, takto by to malo byt 😊❤️

anonym_773007
Dnes o 19:41
@anonym_autor

@anonym_773007 tak to je super, takto by to malo byt 😊❤️

@anonym_autor určite sa neboj, len zo začiatku treba byť opatrný a nie hrrrrr....človeka treba spoznať, čo zaberie nejaký čas. A možno to nebude hneď ten prvý....no ten pravý isto príde. 🍀🍀🍀

sisamisaaa
Dnes o 19:47
@anonym_autor

@sisamisaaa tak pre mňa vy to bola úcta , spoločný vzťah, samozrejme aj iskra
Asi pozerám moc romantických filmov 😂

@anonym_autor aj pre mňa a áno dá sa to. 20 rokov mám ale pozor na ideály, vzťah je práca, ľudia sa menia, iskra lieta hore dole, teba s tým počítať že svatbou to nekončí 😉

kim2028
Dnes o 20:16

Áno, existuje. Pred 14 rokmi som spoznal niekoho. Síce nemalo to dlhé trvanie (vyše 5 rokov). Ochorel som potom psychicky a nechal som ju radšej sám ísť. Prial som jej veľmi, nech si nájde lepšieho muža a má zdravé detí. Bohužiaľ muža si nenašla doteraz a je tomu 9 rokov. Detí nemá tiež. Neviem, prečo, ale tvrdí, že chce už len podobného chlapa, ako som bol ja. V dnešnej dobe je to vraj už veľmi ťažké. Čiže viem už pochopiť aj ten tvoj názor....

domkakvet
Dnes o 20:18

@anonym_autor ano existuje, ale nie kazdy ma ten dar ju prezit.

anonym_4df6c6
Dnes o 20:35

Existuje. Medzi matkou a dieťaťom. To je ta najcistejsia a najdokonalejšia láska

minenkaa
Dnes o 21:08
@anonym_4df6c6

Existuje. Medzi matkou a dieťaťom. To je ta najcistejsia a najdokonalejšia láska

@anonym_4df6c6 aspon netrep,to je zas ďalšia romantická predstava a preto toľko rodičov svoje deti týra a preto toľko deti týra svojich rodičov
A medzi otcom a dieťaťom nie?