Existujú ešte verní muži?
Existujú ešte verní chlapi? Lebo to, čo vidim v mojom okoli mi zdviha zaludok
Vieš ako sa hovorí... chlapi sa delia na dve kategórie... na svine a... lenivé svine.
Áno, ale tiež som mala takýto názor ako ty veľa rokov, lebo som žila v malom meste v zlej spoločnosti, kde by som fakt verneho chlapa ťažko hľadala.. stačilo odtiaľ odísť a spoznať môjho muža a mám na to iný názor už našťastie 🙂
Existuju.
nastastie ano
Nuž, len 4% tych mužov chce mužov, teda kde skončí zvyšok? Teda natíska sa otázka, existujú verné ženy?
A čo vidíš vo svojom okolí? Lebo na každého neverného muža musí matematicky pripadať minimálne jedna žena a tá je buď tiež neverná alebo zrejme ide s ním s vedomím že si začína so ženatým alebo zadaným.
Vieš ako sa hovorí... chlapi sa delia na dve kategórie... na svine a... lenivé svine.
@morpheuss made my day tymto
Ale jasne, ze su. Muzov je velmi vela typov a niektori su silne monogamni, na inu zenu sa ani nepozru. Niektori sa pozru, ale udrzia na uzde. Niektori sa neudrzia. V mojom okoli mam vsetky tieto typy. Ono tej nevery je ozaj vela, ale urcite to nie su vsetci. Ale mam aj neverne zeny v okoli. Ja sama som kedysi davno mala dve zapletky so zadanymi chlapmi, bola to ich aktivita a vysvitlo az neskor, ze su zadani. V jednom pripade to ale bolo.tak, ze chalan bol podvadzany ako prvy a potom podviedol aj on.
Neverných mužov je asi rovnako ako neverných žien
Ešteže ženy sú verné. Uf. Uľavilo sa mi takto zrána.😃
Ako hovori klasik... Vernost je nedostatok prilezitosti 🙂 Neatraktivni ludia to maju jednoduchsie, my co sme pekni a sikovni - tam je to narocnejsie. Ked ste v 10 rocnom vztahu a pride vam do zivota niekto atraktivny, nebodaj citite vzajomnu naklonnost - je tazke nesklznut do nevery aspon na urovni fantazie.
podla mna neexistuju, ale je rozdiel zaletnik, ktorý ide po tom cielene a nahodne situacne vyústenie do nejakeho kontaktu s naslednymi vycitkami. Ci si to chceme priznat alebo nie nevera nie je len sex a ma aj vela inych podob. Poznam chlapov co idu cielene za ku..mi, chodia na zoznamky, klamu, maju milenky a absolutne im to netrha žily, dokonca mam pocit, ze to vie cele mesto a ich manzelky to ticho akceptuju. A potom su tu taki, ktorí maju svoje deti, manzelky, dlhorocne vztahy, ktoré si vazia a stalo sa, mam konkretne pripady tu v praci .. jeden kolega mal 10 rocny vztah, zasnubeny, zodpovedny, charakterny.. na sluzobke ho opiteho kolegyna vyfajcila vo vytahu (prisaham).. bol z toho v riti... dalsi pred 10 rokmi pretiahol na TB účtovníčku, odvtedy na TB nebol a trasie sa, že sa to raz jeho žena dozvie. Moj pratner priznal, že raz sa bozkával v kuchynke ... je to podvod? nie je?... a raz vraj ked bol este mlady s ex, tak ked bol u rodicov v rodnom meste isiel von s kamoskou zo zakladky a nejak sa stalo, ze mali spolu sex.. nikto to neplanoval ona vydata.. potom roky nic... proste chcem tym povedat, ze na vernost ako taku sa netreba asi fixovat, pre kazdeho je nevera nieco ine.. Ak sa môjmu partnerovi stane po 10 rokoch, ze sa ozraty na sluzobke vyspi s zenskou z baru, ktoru uz nikdy neuvidi a inak ma ten vztah naplna a citime k sebe lasku tak to nikdy nechcem vediet. Ak sa to stane mne, aj ked teraz si myslim, ze je to nerealne... ale je to mozno viac realne ako si viem pripustit, tiez mu to nebudem vesat na nos. Ak je to vsak kurvos, ktorého jedinym zaujmom je co najskor kdekolvek omocit, tak je to clovek s ktorym nie som ochotna zdielat zivot. Kazdy ma vsak tieto hranice inde, ale treba si uvedomit, ze zivot a ani vztahy nie su ciernobiele.
Ja som verny. Iste je ich dosť
Pohybujes sa v cudnom okoli
podla mna neexistuju, ale je rozdiel zaletnik, ktorý ide po tom cielene a nahodne situacne vyústenie do nejakeho kontaktu s naslednymi vycitkami. Ci si to chceme priznat alebo nie nevera nie je len sex a ma aj vela inych podob. Poznam chlapov co idu cielene za ku..mi, chodia na zoznamky, klamu, maju milenky a absolutne im to netrha žily, dokonca mam pocit, ze to vie cele mesto a ich manzelky to ticho akceptuju. A potom su tu taki, ktorí maju svoje deti, manzelky, dlhorocne vztahy, ktoré si vazia a stalo sa, mam konkretne pripady tu v praci .. jeden kolega mal 10 rocny vztah, zasnubeny, zodpovedny, charakterny.. na sluzobke ho opiteho kolegyna vyfajcila vo vytahu (prisaham).. bol z toho v riti... dalsi pred 10 rokmi pretiahol na TB účtovníčku, odvtedy na TB nebol a trasie sa, že sa to raz jeho žena dozvie. Moj pratner priznal, že raz sa bozkával v kuchynke ... je to podvod? nie je?... a raz vraj ked bol este mlady s ex, tak ked bol u rodicov v rodnom meste isiel von s kamoskou zo zakladky a nejak sa stalo, ze mali spolu sex.. nikto to neplanoval ona vydata.. potom roky nic... proste chcem tym povedat, ze na vernost ako taku sa netreba asi fixovat, pre kazdeho je nevera nieco ine.. Ak sa môjmu partnerovi stane po 10 rokoch, ze sa ozraty na sluzobke vyspi s zenskou z baru, ktoru uz nikdy neuvidi a inak ma ten vztah naplna a citime k sebe lasku tak to nikdy nechcem vediet. Ak sa to stane mne, aj ked teraz si myslim, ze je to nerealne... ale je to mozno viac realne ako si viem pripustit, tiez mu to nebudem vesat na nos. Ak je to vsak kurvos, ktorého jedinym zaujmom je co najskor kdekolvek omocit, tak je to clovek s ktorym nie som ochotna zdielat zivot. Kazdy ma vsak tieto hranice inde, ale treba si uvedomit, ze zivot a ani vztahy nie su ciernobiele.
@mirola preboha 🤣🤣 toto nie. Neverím, že by ťa to nepoložilo, keby ti teraz jeho kolegyňa povedala, že ju tvoj muž pretiahol v kuchynke, ale bolo to pred 5.rokmi a odvtedy nič 🤣
@dora281 ale sak to by bola tvoja vina 🤣🤣 načo chodíš neohlasene, presne, radšej počkať za dverami 😀
@mirola preboha 🤣🤣 toto nie. Neverím, že by ťa to nepoložilo, keby ti teraz jeho kolegyňa povedala, že ju tvoj muž pretiahol v kuchynke, ale bolo to pred 5.rokmi a odvtedy nič 🤣
@kavasmliekom ja som povedala, ze to nechcem vediet.. nie, ze by ma to nepolozilo.. ale je tam vela inych determinantov, ktore maju na to vpyv
@kavasmliekom ja som povedala, ze to nechcem vediet.. nie, ze by ma to nepolozilo.. ale je tam vela inych determinantov, ktore maju na to vpyv
@mirola aj z jedneho jedineho poklznutia ti moze doniest peknu chutovecku v podobre pohl.choroby.
Zacnime otazkou, co vsetko pod neveru zahrnas.
Od toho dost zavisi, ci existuju verni muzi/zeny. Resp. ako velke cislo to bude.
Existujú, ale za žiadneho by som nedala ruku do ohňa
@mirola aj z jedneho jedineho poklznutia ti moze doniest peknu chutovecku v podobre pohl.choroby.
@pralinka25 to samozrejme moze, ale to uz je potom problem, ktory treba riesit...
@dora281 za mna je odpoved na tvoju modelovu sutuaciu takato
Ak jej z fleku povies ze nechces nafucku ale vrznes si so slapkou a ona teda o tom vie napriek tomu nemieni urobit nic pre zmenu situacie tak to nevera nie je.
Ak nevie ze vyuzivas eskort alebo bordel tak to nevera je. Ved existuju vztahy a pary ktore funguju rozne. Pokial vsetci zucasneny akceptuju stav tak je vsetko ok. Su aj take co chcu mat pokoj a znesu aj bokovku
P.S. plna nadrz sa da vypustit aj inak. Ked sme pri tom. Ale zas zalezi aj na tej druhej strane. Ine je ked je neochota riesit stav.
Ja by som to riesila v nefunkcnom vztahu tak ze by som o tom hovorila s tym partnerom. Ak by sa snazil trpezlivo by som cakala a spolupracovala. Ak by mal na haku rovno poviem ze bud ideme od seba alebo bude akceptovat pripadneho dalsieho cloveka.
@dora281 skratim to. Nevera je to co robis s niekym inym ako s manzelkou a jej to vedome tajis lebo vies ze by to nepreslo. A je jedno co to je. Kazdy ma hranice inde. Ty tie jej poznas tak vies co by povazovala za neveru ona.

To je taká otázka, či existujú ešte verné ženy 🤷🏼♀️
Pravdaže existujú