Existujú muži, ktorí poznajú úctu k ženám?
Tak sa zamýšľam. Prečo majú potrebu byť nadradeni vydupavaju si svoje manipulaciou. Toleruje sa im pozeranie po cudzích ženách lebo veď sú to len muži oni musia oni to tak majú dane a iné zvasty. 🙉Ako si ženu vážia keď nechajú oči na inej? Ako si ju vážia keď s nou potrebujú bojovať?
Vyzeraj dobre ,staraj sa o seba a budu si Ťa muži vazit
@anonym_0989d1 to vážne?
@anonym_0989d1 ma to byt len o vzhľade? Starám sa o seba aj investujem do seba. Veci ktoré viem ovplyvniť a zmeniť som vyriešila k spokojnosti a tie čo neviem tak bohužiaľ. Neviem ci úcta k človeku ide z toho ako sa o seba stará a ako vyzerá
@anonym_0989d1 ma to byt len o vzhľade? Starám sa o seba aj investujem do seba. Veci ktoré viem ovplyvniť a zmeniť som vyriešila k spokojnosti a tie čo neviem tak bohužiaľ. Neviem ci úcta k človeku ide z toho ako sa o seba stará a ako vyzerá
@anonym_autor úcta k človeku nejde cez vzhľad ale cez to, akú úctu máš k sebe ty sama, vieš kedy zistíš, že ju máš k sebe ty? Keď sa prestaneš stýkať s ľuďmi, ktorí ju k tebe nemajú 🙂. To je celá veda.
Očakávam, že muž, ktorý ide so mnou sa nebude správať ako nadržané hovado a nechávať za sebou slinovu stopu, lebo šla oproti nejaká žena. Jasné, že nie je slepý, akurát čakám, že nebude aj blbý a jeho pohľady a myšlienky nebudú očividne. A je mi úplne u prdele, čo to spraví s jeho testosterónom. Nemám problém mať na muža nároky a ak to muž nezvláda, nech hľadá inú. A zaujímavé, že podobné bezmozgovce v mojom živote nemám. Takže ani, existujú muži, ktorí sú naozaj mužmi a ženu si vážia. Akurát si musí tá žena vážiť aj sama seba a potom ocení aj mužného muža a nemusí sa sama pred sebou ospravedlňovať balíčkami ako "muži sú proste takí". Nie všetci. Sú aj normálni. Netreba sa uspokojiť s prvým neandertálcom na prechode.
@anonym_autor úcta k človeku nejde cez vzhľad ale cez to, akú úctu máš k sebe ty sama, vieš kedy zistíš, že ju máš k sebe ty? Keď sa prestaneš stýkať s ľuďmi, ktorí ju k tebe nemajú 🙂. To je celá veda.
@denkabemommy to by som sa musela izolovať od ludi a byť len doma s deťmi. Resp cudzí ľudia jej majú ďaleko viac než kvázi priatelia a blízke okolie
@anonym_autor my nemôžeme za to, že si natrafila na idiotov
@malinkajozka čo sa týka amber, to bolo domáce násilie + ona bola trošku mentálny atlét sama. Čo sa týka Blake ako som pisala, je toho o hodne menej. Veľmi sledujem kauzy aj s diddym aj kauzy s epsteinom (metoo), ale proste je toho menej. A to že si tvoji šéfovia dovolili všetko možné, vieš kedy sa to zmení? Keď na takéto skvosty sveta budeš rad radom podávať trestné oznámenia a nie vyplakávať na koňovi 🙈.
@malinkajozka čo sa týka amber, to bolo domáce násilie + ona bola trošku mentálny atlét sama. Čo sa týka Blake ako som pisala, je toho o hodne menej. Veľmi sledujem kauzy aj s diddym aj kauzy s epsteinom (metoo), ale proste je toho menej. A to že si tvoji šéfovia dovolili všetko možné, vieš kedy sa to zmení? Keď na takéto skvosty sveta budeš rad radom podávať trestné oznámenia a nie vyplakávať na koňovi 🙈.
@anonym_6b7fa7 Amber Heard bola predsa obvinena, ze to ona tyrala. v Anglicku
jej sud uznal, ze Johnny tyral ju, ale v USA sud prehlasil ze on je obet, ona je zla, a na internete sa jej cela krajina smiala, ludia robili videa s nahravkou jej placu zo sudu a vysmievali sa jej. Ja na jej mieste sa asi obesim.
@anonym_6b7fa7 Amber Heard bola predsa obvinena, ze to ona tyrala. v Anglicku
jej sud uznal, ze Johnny tyral ju, ale v USA sud prehlasil ze on je obet, ona je zla, a na internete sa jej cela krajina smiala, ludia robili videa s nahravkou jej placu zo sudu a vysmievali sa jej. Ja na jej mieste sa asi obesim.
@anonym_bab117 amber ludia šikanovali, ale uz z dôvodu, ze depp po jej obvinení aj nepodlozenom bol hneď súdený a prisiel o zarobky. Zas sa treba na to pozerať aj trosku s nadhľadom. Na zeny sa v tomto prípade pozeráme často ako na obete a nevnímame, ze samé môžu byt psychopatky.
@malinkajozka ano dejú sa tieto veci a nepopieram, ze môžeš mat take skúsenosti, ale ty tieto veci podľa toho co pises vidis vsade. Vlastne skúsenosti ta tak poznačili, ze vidis vsetko rovnako zle ako to co sa stalo tebe. Nepripustas si, ze niekto to moze mat inak. Akýkoľvek problem vidis, hneď si do neho premietas svoje skúsenosti. A toto je mozno dôvod preco ti ludia neveria.
@malinkajozka napr vedkyne ako Laura Bassi, Emílie Chatelet, Mária somerville alebo Ada Lovelace, o ktorej sa učí každý študent informatiky a určite kopec ďalších neexistovalo? Kinematografia napr Lois Weber, Florence Turner,… aj tých bolo dosť Nehraj to na obrovskú feministku, radšej otvor google a hľadaj. Zlo bolo vždy a vždy bude ale môžme sa zamerať na to pekné a dobré. Ja som mala zlú skúsenosť s jedným mužom a s ďalšími xy nie, tak načo sa mám zamerať na toho jedného a míňať svoju energiu práve naňho viac ako bolo nutné? 🙈
@malinkajozka využi svoju energiu miesto modrého koňa na niečo užitočné. Je kopec združení, ktoré bojujú za práva žien, modrý kôň to nie je 😉. Napísala som ti tu fakty, rovnako ani muži v minulých storočiach nemali rovnaký prístup k vzdelávaniu, vždy záležalo od toho koľko majú peňazí🤣. Prosím keď povieš A, povedz aj B. Pisala som o kinematografii, nie o režisérstve samotnom, vymenovať by som tu mohla ďalších 20 žien z tohto odvetvia.
Áno, ženy budú vždy zraniteľnejšie stvorenia ale hrať sa v roku 2025 za obeť, kvôli ženám z roku 1800. Akože sorry not sorry 🤦♀️. Na nič sa nehrám, vôbec nemám potrebu sa niekomu zapáčiť, som 10 rokov s jedným mužom a tak to plánujem do konca života 😉. Len normálne triezvo pozerám na veci a nepotrebujem sa už zamotávať do vlastných viet, narozdiel od teba, nepodávaš fakty, vyberáš si z histórie to, čo tebe vyhovuje. A tie obrázky sú scestné a mimo témy, ktorú ti teraz riešime.
@malinkajozka mne osobne ta je fakt luto a to nemyslim ironicky, ale skutocne uprimne. Rozumiem, ze asi si zažila zle skúsenosti alebo mas aj iné problémy. Ale tvoja nenavist v tebe aku mas ta zoziera zvnútra. Vážne by si mala popracovať nad tým aby si sama v sebe cítila pokoj, lebo ked pokoj nebudeš mat ty v sebe, nedokážeš ani pomoct nikomu, lebo tvoj hnev v tebe ta oslabuje a ničí tvoj úsudok a pohľad na svet.