Finančná nerovnováha vo vzťahu
Ľudia prosím,len má neodsudzujte za to, čo teraz napíšem....Chodíme spolu 4 mesiace a ešte ma poriadne nepozval ani na obed, pretože nemá z čoho..Za to ja keď som videla že má oblečenie staré (ktoré už dožíva) tak som mu aj oblečenie nakúpila a aj botasky🙈..Je môj rovesník 34 rokov a je invalidný dôchodca, keďže ním sa stal skrze autonehody ktorú mal pár rokov nazad.. Ináč je ako zdravý človek,len nevidí na jedno oko..Je bez VP,a už som mu aj pomohla zaplatiť nájomné a nie len s tým..Dokopy keď som to zrátala ,tak som mu požičala 1100€..A poviem vám že sa ho pravdepodobne chystám opustiť.. Keďže jeho príjem je v novej práci 1000€+ 380€ dôchodok, a len nájom platí 500€+alimenty na syna 250€ a ostatné paušál.. Možno to znie tak,že som na peniaze,ale už má nebaví to, že jediný kto z nás platí a hyčka pozornosťou,či je to parfum,a neviem čo iné ,tak som len ja..A áno, chodím len ja za ním.Pretože býva odo mňa 70 km..A popravde aj keby môže a chce prísť ku mne,tak by som radšej nechcela..Proste vadí mi jeho finančná situácia a myslím že toto nebude to práve orechové pre mňa.Aj keď som matka samoživiteľka a môj príjem je 2000€ mesačne.. Proste cítim sa ako chodiaca peňaženka 🙈
Ak to berieš takto tak sa s ním rozíď,ono nevidieť na jedno oko nie je nič ľahké
Dakujeme za oznamenie a co je zmyslom diskusie? Chces nase pozehnanie, ze ho mas opustit? Nejak som to nepochopila.
@minenkaa Pravdu? Ľúbim ho ..Ale odrádza má to,ako je na Tom🙈
Ja by som o takéhoto muža tiež nemala záujem.Toto nie je partner do zivota
A co konkretne na ñom lubis? Ake ma vlastnosti, ktore si na ñom vazis?
To nie je rypanie ani ironia, od toho sa mozes odrazit a pomoct mu a motivovat ho k lepsiemu vykonu
@doriiis Možno to vyzerá tak,že som zlatokopka ale nieje to tak.Viem moc dobré aké to je , keď je človek na dne a nemá ani na chlieb alebo na nájom.Ja keď môžem,ja pomôžem.Ale tu mi to začína vadiť 🙈
tak lubit mozes aj psa.. ale od muza ako partnera clovek aj nieco ocakava, aby ten vztah fungoval.. a ked tebe jeho situacia a ako sa k nej stavia nevyhovuje, tak to asi nebude pravy partner pre teba.. to vobec nie je o tom, ze si zlatokopka.. hadam ale nechces za muza niekoho, pre koho budes charita
To nie je o tom,že si zlatokopka.Muz,ktorý nemá peniaze ani na svoje vlastné potreby ti bude do života nanič.
Nechcela by som takého muža,ani keby bol jediný na svete
@tenerifka Ľúbim na ňom to, že vie lepšie variť než ja ,jeho pozornosť ku mne a úprimnosť od samého začiatku. Pretože väčšinou som bola v minulosti vždy len kamoška s výhodami.A keď aj ideme na výlet,tak ma berie tam kde sa väčšinou neplatí.Ako sú napríklad Kalameny, čo sa mi aj páčilo
Nehnevaj sa,ale prosím ťa on má aspoň zlatého vtáka,keď toto toleruješ? 🤦🏻♀️ akože nič v zlom,takže za 4 mesiace,čo ste spolu,ťa on ani na obed nepozval,ale ty si mu už nakúpila oblečenie,parfum,zaplatila nájom,si ty normálna? Tie peniaze si mohla radšej investovať do svojho dieťaťa 🤦🏻♀️ Mohla by si mať už dosť rozumu na to,aby si si vyberala mužov,ktorých existencia ti v živote viac dáva ako berie,ale toto nebude zrovna ten prípad..Ešte by som chcela vedieť,ako ti tie peniaze mieni vrátiť,keď píšeš,že si mu ich "požičala"..
Ak ti to vadi v case zalubenia,tak ked odide zalubenie,bude ti to vadit este viac. Aj mne by vadil taky chlap. A nie je na tom nic zle,ze si predstavujeme zivot trochu inak. Nechaj ho pre taku,ktorej bude stacit to,co ma a bude vediet zit skromne a z lasky.
Vieš čo, keby mal aspoň charakter a neprijal od teba tú výpomoc. Nemá hrdosť? Vidím tam viac negatíva ako pozitíva.
A čo na ňom ľúbiš? Ja som ešte po 4 mesiacoch stretávania sa žiadneho neľúbila toľko žeby som prehliadala kontrolky
A už vôbec by nehrozilo aby som toľké peniaze požičiavala.
Aj potrebujes robit charitu, ostan s nim, ak chces rovnocenneho partnera, hladaj dalej.
Veď mu po zaplateni všetkých výdavkov zostanu celkom slušné peniaze. Aka zúfala môže byť žena, keď dáva chlapovi peniaze, platí za neho. V živote by som sa tak neznížila. Kopni do riti prosím ťa. Toto nie je partner do života. Looser, ktory chodi v starých handrach a pozyva ta na vylety bez vstupneho...Ohhhh. Cele zle. Co ma zlaty🍆?
Preco sa stale ospravedlnujes, akoby tii ho pridelil pan Boh, MNV, ci rodicia, aby sa spojili grunty... Vyskusala si, nevysl9, dovi dopo. On si z teba tiez tazku hlavu nerobi, ci zruti sa, ked ho nechas? V znamostiach s vyhodami sa uz celkom zorieentoval a zabyval, chlapik sikovny. O neho sa neboj, ale o seba sa staraj. Za tie jeho vyhody si mu bohate zaplatila. ♦️
Keď sa muž nedokáže postarať ani sám o seba,tak sa NIKDY nebude vedieť postarať o rodinu.Koniec,bodka.Toto by ti malo stačiť.Mas dieťa,mysli nan.A na seba tiež
ja len nechapem, preco mu ty platis veci ako najom a oblecko. pripada mi to take divne. on ta o to poziadal, ci si to urobila sama od seba?
@deedol ze ho hanba nefackovala.
V momente ked vies vymenovat veci pre ktore druheho cloveka "lubis", nie je to laska.
Iste je, ze ten tvoj chlap sa asi nebude vediet postarat o rodinu
To platí 900e najom, ze nevie vyžiť? Kam do prdele dava tie peniaze? Vo svojom veku by mal už rozmýšľať a s takym obnoviť vedieť hospodáriť. Pracu ma, dôchodok poberateľov, okrem oka je zdravý. Holo?
Ty v prvom rade ries seba - prečo si s ním. Vzala si prvého akože priatela ale v podstate ti on robí dzigola. A ty pekne platíš.
Daj mu papa a hľadaj čosi suce do zivota.
Robis mu servisaka, vztah na dialku, ktory nestoji za nic, ani sex poriadny. Tak preco si snim? Z lutosti? To, ze mal autonehodu ho neospravedlnuje, aby si vsetko ty tahala z lasky
Minut na cudzieho chlapa, ked mam dieta, tolke peniaze? By mi muselo dobre j*bat . To si taka zufalka, ze musis mat toto cudo?
Láska je láska . . .
Koľko máš deti? Píšeš ,že si matka samoživiteľka. Ak by si mala aj iba jedno, tak máš menší príjem na osobu ako on, podľa toho ,čo uvádzaš
Áno, budeš celý život jeho peňaženka, a to si myslím, že nemá ani taký malý príjem, aby každý mesiac nemal na základné veci.. ok oblečenie nie je pre každého doležité, niekto si kúpi nové, až staré je zničené, parfém bol tvoj rozmar, ale aby nemal na nájom, zachvílu na výživné pre syna a pod. Áno, mal úraz, ale sú na tom ľudia aj horšie a majú rodiny. On podľa mňa nevie hospodáriť, alebo ťa využíva.
Auto nemá, po odrátaní nájmu a alimentov mu zostane 600 eur. Z toho musí vyžiť

a kvoli comu si si s nim vobec zacinala?