icon

Flirtovanie partnera

30. aug 2025

Vadilo by vám keby váš partner povedal inej žene v bare bez vašej prítomnosti ( ktorú pozná 3 dní, je to jeho známeho priateľka, ktorého videl po dlhej dobe tiež 3 deň ) že si sexy?

Strana
z2
autor
30. aug 2025

@anonym_autor potom mi to sám od seba povedal akokeby nič si smiechom, a že to bola len sranda

1sally12
30. aug 2025

Samozrejme

januska12323
30. aug 2025

Akože za triezva?

autor
30. aug 2025
@januska12323

Akože za triezva?

gribka1
30. aug 2025

A este mal potrebu ti to povedať? To je nejaký jednoduchší?

mikasa_ackerman
30. aug 2025

@anonym_autor ako tu čítam niektoré príspevky, ja absolútne nechápem, kde takých debilov stretávate

autor
30. aug 2025
@gribka1

A este mal potrebu ti to povedať? To je nejaký jednoduchší?

@gribka1 on že dnes som povedal tej, že si sexy a ona mne že ty si dnes krajší. A ešte sa smeje, že sranda. A ešte v prítomnosti jej priateľa. A teraz mi tvrdí, že ja preháňam.

ivik4
30. aug 2025

Samozrejme ze by mi to vadilo, toto uz je cez

iren88
30. aug 2025

Vadilo by mi to, keby si to len myslel a že mu to zostane v hlave tak budiš, ale aby to povedal nahlas, to už mi príde dosť.

anonym_e11a08
30. aug 2025

Koľko máte rokov? Lebo buď na on 15 alebo nie je úplne kompletny.Sa čudujem že to známemu nevadilo.

gribka1
30. aug 2025
@anonym_autor

@gribka1 on že dnes som povedal tej, že si sexy a ona mne že ty si dnes krajší. A ešte sa smeje, že sranda. A ešte v prítomnosti jej priateľa. A teraz mi tvrdí, že ja preháňam.

Tak urob niečo aj ty voči inému, nech je sranda.

anonym_308bcd
30. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor preháňaš. Cítiš sa ohrozená, lebo vám niečo neklape? Tak rieš to čo neklape, lebo inak je to úplne obyčajná veta. Iba že máte problémy a si si ním neistá.

januska12323
30. aug 2025

Neviem si to predstaviť. On, slečna aj známi musia byť nejakí jednoduchší. Mohol povedať, že dobre vyzerá alebo iný normálny kompliment.

autor
30. aug 2025
@januska12323

Neviem si to predstaviť. On, slečna aj známi musia byť nejakí jednoduchší. Mohol povedať, že dobre vyzerá alebo iný normálny kompliment.

@januska12323 áno sú jednoduchší, sú to dokonca rómovia

autor
30. aug 2025
@anonym_308bcd

@anonym_autor preháňaš. Cítiš sa ohrozená, lebo vám niečo neklape? Tak rieš to čo neklape, lebo inak je to úplne obyčajná veta. Iba že máte problémy a si si ním neistá.

@anonym_308bcd nie práveže, s týmto sme problém nikdy nemali. Je mi verný, nič takéto sa nikdy nestalo práve preto ma to tak prekvapilo. Myslíš, že je to v pohode? Lebo on to fakt tak hovorí, že nič neurobil, nechápe čo mi vadí že fakt to bola len sranda.

autor
30. aug 2025
@anonym_e11a08

Koľko máte rokov? Lebo buď na on 15 alebo nie je úplne kompletny.Sa čudujem že to známemu nevadilo.

@anonym_e11a08 on ma už 40, a ja 37

autor
30. aug 2025

My sa s takými nestretávame len si išiel trochu posedieť a tam stretol tohto známeho z minulosti

anonym_e11a08
30. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_e11a08 on ma už 40, a ja 37

@anonym_autor ale rozumu moc nepobral

anonym_308bcd
30. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_308bcd nie práveže, s týmto sme problém nikdy nemali. Je mi verný, nič takéto sa nikdy nestalo práve preto ma to tak prekvapilo. Myslíš, že je to v pohode? Lebo on to fakt tak hovorí, že nič neurobil, nechápe čo mi vadí že fakt to bola len sranda.

@anonym_autor keď je medzi vami všetko ok a ešte ti to aj povedal, tak by som si z toho nič nerobila. Keby to malo byť niečo viac, tak ti to určite zatají, že ako bol z nej mimo. Však po svete behá kopec sexi žien. Povedal jej to pred jej partnerom, nedostal po hube, takže to nepovedal nadržane. Pohoda.

zuzikak
30. aug 2025

nie nieje to sranda. To mu treba jasne povedat a potom sa ho spytaj, ci by ta sranda bola aj keby to bolo opacne. Ak ano tak nech sa paci - mozes sa aj ty zacat vyjadrovat takto aj na jeho kamosov. Ved co o nic nejde - sranda nie ? A potom uvidis kolko spolu pri takomto srandovani vydrzite.

nicegirl369
30. aug 2025

@anonym_autor je to trápne a svedčí to o jeho chrapúňstve a jednoduchosti. Áno, vadilo by mi to.

autor
31. aug 2025

Neviem dievčatá, ale ja mu neviem odpustiť. Strašne ma to trápi, myslíte že preháňam?

autor
31. aug 2025
@anonym_308bcd

@anonym_autor keď je medzi vami všetko ok a ešte ti to aj povedal, tak by som si z toho nič nerobila. Keby to malo byť niečo viac, tak ti to určite zatají, že ako bol z nej mimo. Však po svete behá kopec sexi žien. Povedal jej to pred jej partnerom, nedostal po hube, takže to nepovedal nadržane. Pohoda.

@anonym_308bcd tebe by to bolo jedno? Vôbec by ťa to netrápilo?

anonym_308bcd
1. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_308bcd tebe by to bolo jedno? Vôbec by ťa to netrápilo?

@anonym_autor keby to bolo niečo ojedinelé, priznal sa, náš vzťah by bol úplne v pohode a žiadne ani malé škrípanie. Je to aj o tvojom sebavedomí. Keď sa pre neho ty necítiš dosť sexi, tak ti to môže vadiť.

natalyya
1. sep 2025

Ja na tom nevidim nic hrozneho. Trosku sa cudujem, ze vsetky ste tak na vetvy z toho. Povedal kamosovej priatelke, ze je sexi. Za mna ziadna tragedia

anonym_59421a
1. sep 2025

@anonym_autor
To sexi je take pubertiacke a vela to o nom vypoveda.Keby jej povedal, ze dobre vyzera, je v poriadku .Aj chlapi mozu davat komplimenty zenam, sebavedomu zenu bez pocitu menejcennosti to nerozhadze.Tak isto i naopak.Taktiez dostávam komplimenty od muzov.SEXI vyznieva tak buransky.Neviem kolko ma rokov, ale este ked ma 16-18 ok

viera012345
4. sep 2025

@anonym_autor ...ja som potvora,a tak by som sa ho opýtala,ze ci mu opätovala poklonu.V prípade, že áno, tak by som len chcela vedieť,ze ako silné dioptrie má dotyčná sexi deva

gribka1
4. sep 2025
@natalyya

Ja na tom nevidim nic hrozneho. Trosku sa cudujem, ze vsetky ste tak na vetvy z toho. Povedal kamosovej priatelke, ze je sexi. Za mna ziadna tragedia

@natalyya Tak to je typ pre teba. Iným to príde cez. Každý k svojmu a nebudú konflikty.

autor
4. sep 2025

Si predstavte, že som mu našla v telefóne ženské čísla a pozrela som cez Google a to čísla na erotickú stránku priamo na ženy. Priamo ich mená ma uložené. Odpoveď že on nepouzil tie čísla. Ako teraz sme spolu stále to viem že neurobil teraz ale predtým bohvie....
Na to máte aký názor že si prezerá nahé ženy? Aj keď by tam fakt nevolal.

natalyya
5. sep 2025
@gribka1

@natalyya Tak to je typ pre teba. Iným to príde cez. Každý k svojmu a nebudú konflikty.

@gribka1 robit z komara somara....to je take stihackovske

Strana
z2