icon

Flirtovanie partnera

30. aug 2025

Vadilo by vám keby váš partner povedal inej žene v bare bez vašej prítomnosti ( ktorú pozná 3 dní, je to jeho známeho priateľka, ktorého videl po dlhej dobe tiež 3 deň ) že si sexy?

Strana
z2
natalyya
5. sep 2025
@viera012345

@anonym_autor ...ja som potvora,a tak by som sa ho opýtala,ze ci mu opätovala poklonu.V prípade, že áno, tak by som len chcela vedieť,ze ako silné dioptrie má dotyčná sexi deva

@viera012345 tym by si vlastne tvrdila, ze tvoj chlap nie je sexi. Naco si potom s nim?

gribka1
5. sep 2025
@natalyya

@gribka1 robit z komara somara....to je take stihackovske

@natalyya Vieš, že vždy záleží od viacerých faktorov, ale áno, pre niekoho komár, pre iného somár.

natalyya
5. sep 2025
@gribka1

@natalyya Vieš, že vždy záleží od viacerých faktorov, ale áno, pre niekoho komár, pre iného somár.

@gribka1 ake faktory napr v tomto pripade?

gribka1
5. sep 2025
@natalyya

@natalyya To by mala vedieť autiorka, či je to jeho bežné vyjadrovanie, ako oni spolu konverzujú, či jej dokazuje inak, že je len ona a tak. Mimochodom, ja som to pochopila tak, že vlastne bol tej kamoške na smiech, takže možno je trapko.

autor
5. sep 2025
@natalyya

@gribka1
@natalyya ja som to už aj chcela hodiť za hlavu, že ok to nie je nič vážne. Ale potom som mu našla tie čísla... Hore som to včera písala. Aj keď hovorí že to ešte nepoužil( to je super obrana). Nepoznala som ho takéhoto.

natalyya
5. sep 2025
@anonym_autor

@gribka1
@natalyya ja som to už aj chcela hodiť za hlavu, že ok to nie je nič vážne. Ale potom som mu našla tie čísla... Hore som to včera písala. Aj keď hovorí že to ešte nepoužil( to je super obrana). Nepoznala som ho takéhoto.

@anonym_autor ak su aj dalsie veci, tak to uz samozrejme meni obraz. Ja som sa vyjadrila k tomu, co bolo v zaciatocnom prispevku. A ako aj @gribka1 hovorila, ty musis vediet, ci su yam aj nejake dalsie veci. Ja by som to"sexi" neriesila, keby tam boli nejake zavaznejsie veci, to by uz vyzadovalo pozornost

Strana
z2