Flirtuje muž so ženou, aj keď nemá záujem?
Bude flirtovať nezadaný atraktívny muž, hoci nie nejak priamo so ženou, ak o ňu vôbec nemá záujem? Vždy tajomné úsmevy a pod…Ak sa jedna napr o klientku, susedu, šéfku, kolegyňu, úradníčku, s ktorou je častejšie v kontakte a pod, ale nemôže si z dôvodu etikety dovoliť priamo ako napr k cudzej žene v bare…len čisto zo srandy? Že sa iba hrá? Že si chce zvýšiť ego?
@anonym_autor ano stava sa to.
Prezradim ti tajomstvo.. ak muz flirtuje, malokedy nema o zenu zaujem. Na nas zenach je zistit, ci ide o zaujem cisto fyzicky, len tak si vyplnit cas a vyprazdnit gule (a inak ho nezaujimas? alebo je z teba hotovy.
Ano, mnohi beru nezavazne flirtovanie ako kratochvilu.
Na druhej strane, ak sa ti paci, mozno si len interpretujes jeho priatelske spravanie ako nieco viac. Co su prosim pekne tajomne usmevy?
Je to možné. Ja som žena a robím to pravidelne.
Ano, mnohi beru nezavazne flirtovanie ako kratochvilu.
Na druhej strane, ak sa ti paci, mozno si len interpretujes jeho priatelske spravanie ako nieco viac. Co su prosim pekne tajomne usmevy?
@anonym_eebf2d Bol to klient mojej kolegyne , strašne sa mi páčil…vždy sa príjemne pozdravil a pousmial, inak ako ti bežní…no stalo sa, že sa mu stal trapas pri mne(spadol na klzkej podlahe) a odvtedy koniec…úsmevy z žili, asi sa veľmi zahanbil a zranilo to jeho ego…strašne sa mi páčil….uz je to dlhšie, ale mám ho v hlave …tak h klientov so správaním ako on je 1 z 1000
poznám takých. ego.
Sorry, ale pozdrav s usmevom nie je flirtovanie. Podla tychto tvojich kriterii ja flirtujem so vsetkymi
Ja si myslím, že nie som jeho liga…teda vyzorovo…in je menej vzdelany( hasič), ale brutálne sexi
Sorry, ale pozdrav s usmevom nie je flirtovanie. Podla tychto tvojich kriterii ja flirtujem so vsetkymi
@anonym_93d688 to bol iný úsmev spojený s pozdravom, iný pohľad
ked sa muz snazi byt mily zena si to hned vysvetluje,ze s nou flirtuje.. a opacne .. nie vzdy je vsetko tak ako vyzera a nadrzana zesnka ci muz si veci vysvetluju po svojom .. nie kazdy usmev znamena sup sem sup tam ..
Tak v tom prípade to nie je vyrovnaný jedinec ... no tak spadol, stane sa ... vyrovnaný človek sa pousmeje, ide ďalej, stane sa ... si dodnes pamätám, začala som randiť so svojím mužom, prvýkrát spal u mňa, strašná forma z jednej aj z druhej strany ... ráno vstával z postele a proste mu ušlo - prdol si 😀 ... Ty kokos, dodnes sa na tom rehoceme 😀
Prezradim ti tajomstvo.. ak muz flirtuje, malokedy nema o zenu zaujem. Na nas zenach je zistit, ci ide o zaujem cisto fyzicky, len tak si vyplnit cas a vyprazdnit gule (a inak ho nezaujimas? alebo je z teba hotovy.
@dadis nebol podľa mňa hotový …je nás na oddelení veľa mladých báb…on ako klient jeden z mala, keďže väčšinou sú starší …kolegyne skoro všetky zadané…jeho správanie bolo nie úplne bezne, keďže máloktorý človek je stále milý a sympaticky, s veľavravným úsmevom
Flirt je len a len zábava ,nič vážne
Niektorí ľudia, ženy aj muži, sú takí flirtovní (vysmiati, milí, rozdávajúci pohľady) prirodzene a vôbec za tým nemusí byť záujem.. nebol medzi vami priamy pracovný vzťah, od teba ho nedržala žiadna etiketa, keby chcel, niečo s tým môže spraviť...
@dadis nebol podľa mňa hotový …je nás na oddelení veľa mladých báb…on ako klient jeden z mala, keďže väčšinou sú starší …kolegyne skoro všetky zadané…jeho správanie bolo nie úplne bezne, keďže máloktorý človek je stále milý a sympaticky, s veľavravným úsmevom
@anonym_autor No tak flirtoval.. ty mas o neho zsujem? Ved ak ma aj on, neboj, vymackne sa casom. Netreba take veci unahlit..
@anonym_autor No tak flirtoval.. ty mas o neho zsujem? Ved ak ma aj on, neboj, vymackne sa casom. Netreba take veci unahlit..
@dadis prešiel polrok…narazila som na nôh na Tindr i a dala mu superlike…žiadna odpoved-1% davy , že to nevidel….
Zvyšok, že ignoroval kvôli nezáujmu..,isto si ho musel všimnúť
@anonym_autor Tak ved pockaj.. mozno nema zaonute notifikacie a pozrie si to, ked raz otvori appku, nemusi tam chodit kazdy den
@dadis už prešlo pár mesiacov, isto nič
@dadis prešiel polrok…narazila som na nôh na Tindr i a dala mu superlike…žiadna odpoved-1% davy , že to nevidel….
@anonym_autor tie automatické opravy…na 90% si to všimol a asi ma blokoval
@anonym_autor tie automatické opravy…na 90% si to všimol a asi ma blokoval
@anonym_autor Tak potom nemal zaujem, alebo by zaujem mal, keby si nebola na tindri, alebo vtedy uz s niekym randil a nechcel v tej dobe riesit inu..alebo na tindri len zhana kamodky na sex a nechcel to riesit s niekym, kto ho pozna, alebo si medzitym tinder odinstaloval - tych moznosti moze byt bambilion.. ale vysledok ten isty 🙂 nelam si nad tym hlavu, daj super like dalsiemu
Haloooo, autorka. Keďa muž má záujem, pohne horou hneď v ten deň. Nie, že sa pol roka neozve. Vyhoď ho z hlavy, on teba už dávno vyhodil.
@anonym_autor ja ked chodim niekde, tiez sa na ludi usmejem, pozdravim, väčšina sa usmeje spat, nenapadlo mi,ze si to budu inak vykladať:D
@anonym_autor veď mu normálne povedz že ti z neho vlhnu gaťky a uvidíš... Tieto otázky, škoda že zrušili Bravo
@anonym_autor veď mu normálne povedz že ti z neho vlhnu gaťky a uvidíš... Tieto otázky, škoda že zrušili Bravo
@anonym_6add1a nieee, počká este pre istotu pol roka.

@anonym_autor určite sa taký exot nájde, poteší sa, ak zaberie a potom sa na ňu vykašle