icon

Flirtujú vydaté ženy občas vo vlaku?

8. nov 2023

Zeny, ( vydate) flirtujete občas? Alebo často? Alebo vôbec?
Mne sa náhodou stalo minule vo vlaku.
Sedenie bolo obsadené a tak som stála pri dverách. Boli tam ďalší dvaja muži. S jedným sa nám stretol pohľad, potom druhý krát, tretí krát... ked som vychadzala z vlaku ešte som sa bokom na nho pozrela a on tiež a zmurkol na mňa, ja som sa na neho usmiala a vystúpila.
Teda aspoň podľa mňa to bol flirt 🤣

Strana
z2
fantaghiro21
8. nov 2023

@pralinka25 😀ja mam na nesikovnost talent.

maranta_leuconeura
8. nov 2023

Nevidim nic zle na flirtovani, treba si to len ustriehnut (nezajst kam nechces, napriklad neprijat pozvanie niekam a pod), lebo potom sa tazsie dostava z tej situacie 🙂

A ku komentaru @kvetinka1918 ja som si muza zobrala, lebo s nim chcem byt, nie preto, aby som sa uz nikdy na nikoho nepozrela ci po nikom inom netuzila 😉

bbshop
8. nov 2023

Mne to nepríde vôbec ako flirt😅 to potom flirtujem s každým naokolo a ešte častejšie so ženami než s mužmi. Keby flirt bol len pohľad a úsmev..😂 flirt je, keď si vymienate dvojzmyselné poznámky, narážky..samozrejme len do istej miery a je to nevinne a len vy dvaja rozumiete svojim naznakom. Je to iskrive, príjemné, ale skôr také úsmevné a vtipné a nie seriozne..ma to zlepšiť náladu a medziľudské vzťahy a neznamená to, že skočíte spolu do postele. Ale iba pohľad a úsmev to urcite nie je..to má od flirtu daleko

autor
8. nov 2023

Zaujímavé, ako kazda mame na to iný pohľad 😃😁

euka210
8. nov 2023

Nie, neflirtujem, ale na cudzieho muza sa mozem aj pozriet a aj usmiat.
Tvoj "flirt" bol robeny vedome ci podvedome (automaticky)?...na toto si odpovedz...

autor
9. nov 2023

@euka210 neviem presne ako to myslíš. 🤔
Proste to prišlo v tedy a tak to vyšlo 😁

Strana
z2