Fotky bývalej v mobile
ma vas priatel v mobile stale milion fotiek s byvalou ? vadi vam to alebo je to ok?
ano ma, ma fotky aj na fb a insta.. akoze nie take, ze len ju, ale zo spolocnych vyletov, dovoleniek a tak.. ma tam fotky s ex predtym s ktorou bol 13 rokov, aj s ex potom co s nou bol dva roky.. teraz uz aj so mnou, nevadi mi to, neriesim.. je to jeho minulost.. svoj fb a insta tiez vnimam ako akysi vizualny dennicek.. nevymazavam z neho moju minulost.. tiez sa tam najdu fotky s mojim ex..
netusim..neleziemmu do mobilu .. a ak ano-jeho e je jeho minulos .. fotky su spomienky ci uz dobre a ci zle..to,ze je somnou neznamnea,ze ju ma vymazat .. rozdiel by bolo keby nad nimi slinta denne ci stale niekam zverejnuje .. a to iste nerobi ..
Neviem. Neležiem mu do mobilu. Verim nasmu vztahu a jemu.
V mobile asi nie, on je pedant, čo si všetko triedi a premazáva... či ich má niekde zálohované neviem, ale ja ich mám veľa v počítači a starom mobile napríklad... takže keby aj on, vadiť mi to nemôže 😅
Hej a je mi to uplne jedno. Su z cias, ked pracoval v zahranici a su z miest, kde bol. Ukazoval mi ich, ked sme spolu zacali. Nie kvoli ex 😅😅 ale kvoli krasnej krajine
neviem, za 10 rokov čo som s ním som nepozerala jeho telefón.
Má milión fotiek mimo mobilu. V mobile netuším. Neriešim, načo. Keby nad nimi smoklil do vankúša, tak by mi to vadilo, vo všetkých ostatných prípadoch mám úplne v paží. Aj ja mám fotky s bývalými. A čo má byť?
Asi má, možno nemá,neviem. Ani som sa nad tým nezamýšľala. Mobil nezatajuje,heslo mi povedal sám od seba (že keby dačo), prístup bez problému a ja nemám zaheslovaný. A v Pc má len samú robotu,teda okrem pozadia,tam má našu spoločnú foto. Mne ani nenapadlo hľadať a snoriť fotky jeho bývalých kade-tade 😄. Ale aj keby mal,je to jeho časť života,ktorá bola niekedy aj dobrá a určite aj pekné spomienky.
Aj môj ma, aj ja mam s bývalym fotky. Neprekáža mi to vôbec..
Ja mam fotky v mobile a nic na tom nevidim.
My sme sa dali dokopy, keď ešte neboli takéto mobily s foťákom, takže ani jeden nemáme svojich bývalých v mobile 😁
My sme sa dali dokopy, keď ešte neboli takéto mobily s foťákom, takže ani jeden nemáme svojich bývalých v mobile 😁
@marhulka13 a čo fotky v albume? Ja mám nejaké s bývalým a čo teraz? Hádam ich nevyhodim, keď som tam aj ja a ešte k tomu mladá a pekná. 🤣

Nemá v mobile nič. Ale keď bol jeho syn na dovolenke si svojou mamou, tak mu poslal syn fotky, kde bola aj jeho mama. Manžel pozrel, napísal mu, že pekné, nech si užije dovolenku a vymazal, nechal si len fotky kde je jeho syn.
A má odloženych pár fotiek spoločných.