Frustrácia zo spoločného života
Ahojte moje,aj nemoje 😁. No otázka...Napr,frajo by vás nes*al odpracete z rána plochy dosť veľké a to moje čudo sa pýši tým,že odpratával on,pričom z rána som stihla viac veci než superman 🤭. Nachovať kone,psy, mačky, ešte som stihla urobiť raňajky,aj sebe,aj "pánovki"-praženicu. No a čo ma najviac nás*rdilo 😁,on kým si urobí vločky.... ja stihnem toho fakt že dosť. Otázka znie,mám byť už fakt zlá alebo keď ma nebije a pomiluje hocikedy,je to na rozchod? 🤭😁. (Bavím sa, užívajte si dní po sviatkoch,ale som nasratá stále 🤭😂).
@zmrzlinka2021 Môže sa len tak rozísť,ako by si delila 2 kone,už na seba naviazané,aj psy, síce tie sú moje, a potom mačky...mne sa zdá,že dieťa je jednoduchšie prideliť súdom,ako rozhodne súd,tak máš. Tu musím toho deliť veľa, toľké vzťahy. (Bola to naša prvá hádka po 4 rokoch, inakšie sa nebadame,teda ja sa hádam sama so sebou. No nadránom sme sa povadili iba preto,že ja som odpratala sneh a on si poležal,chcela som aby si oddýchol,ale akonáhle prišiel sused z nižného konca,že on od rána odpratával,len to má nastalo,bo od rána robím kopy snehu iba ja. Akokeby nechcel priznať,že žena vie viac a rýchlejšie urobiť. Iba preto sme sa "chytili". Akokeby mužom vadilo,že žena zvládne to čo muž a ešte si aj dopije čaj 😅.
@zuzanita1609 prečo si to išla odpratať?
@zmrzlinka2021 Môže sa len tak rozísť,ako by si delila 2 kone,už na seba naviazané,aj psy, síce tie sú moje, a potom mačky...mne sa zdá,že dieťa je jednoduchšie prideliť súdom,ako rozhodne súd,tak máš. Tu musím toho deliť veľa, toľké vzťahy. (Bola to naša prvá hádka po 4 rokoch, inakšie sa nebadame,teda ja sa hádam sama so sebou. No nadránom sme sa povadili iba preto,že ja som odpratala sneh a on si poležal,chcela som aby si oddýchol,ale akonáhle prišiel sused z nižného konca,že on od rána odpratával,len to má nastalo,bo od rána robím kopy snehu iba ja. Akokeby nechcel priznať,že žena vie viac a rýchlejšie urobiť. Iba preto sme sa "chytili". Akokeby mužom vadilo,že žena zvládne to čo muž a ešte si aj dopije čaj 😅.
@zuzanita1609, to nie je o tom, že by si nechcel priznať, že zvládneš viac a rýchlejšie, ale že ho nepotrebuješ. Mali by ste sa dopĺňať, nie medzi sebou súperiť.
@zuzanita1609 konečne som pochopila preco si taká hnusná na ženy v komentaroch. (Iné diskusie) ty si len frustrovaná a tu si to vybijas.
@zuzanita1609 konečne som pochopila preco si taká hnusná na ženy v komentaroch. (Iné diskusie) ty si len frustrovaná a tu si to vybijas.
@anonym_5624f2 esteze to pises, teraz som si spomenula na jeden jej komentar este daaavno co bol uplne mimo. Asi tak ako cela Tato nezrozumitelna diskusia aj koment o sexe kt. Je odveci ze az. Uz viem ze ju treba brat z obrovskou rezervou
@anonym_5624f2 esteze to pises, teraz som si spomenula na jeden jej komentar este daaavno co bol uplne mimo. Asi tak ako cela Tato nezrozumitelna diskusia aj koment o sexe kt. Je odveci ze az. Uz viem ze ju treba brat z obrovskou rezervou
@ivik4 prepac ale niesi v pozicii rozpravat za vsetkych.
Ja som tuto uzivatelku nevidela komentovat ako teba.
Vetsina tvojich komentov vedie k odsudovaniu druhych a rada sa povysujes nad ostatnymi, sbieras palce hore a ides so stadom. Nikdy som nevidela ba ani raz tvoj komentar ktory by isiel proti ostatnym a vyziaroval ozaj tvoj nazor na vec. Ano su diskusie , kde s tebou suhlasim, ale tu nie.
Neviem preco sa pozastavujete nad stylom pisania, ja som sa zasmiala, ako cerstvo nasrata napisala sem a spomenula "bavim sa", aby pobavila aj nas. Ja radsej temu taku, niez zeny, co sa stazuju na vlastne deti, alebo nevery. Tu sa aspon zasmejem a idem dalej.
A chyba tu na MK je, ze aj mne sa stane, ze pisem prispevok, potom vymazem vetu, chcem zmenit slovo a pisem rychlo, a jak odoslem uz mi nejde ani preklepy opravit a vyzera to ako vyzera 🤷♀️
Vetsina tvojich komentov vedie k odsudovaniu druhych a rada sa povysujes nad ostatnymi, sbieras palce hore a ides so stadom. Nikdy som nevidela ba ani raz tvoj komentar ktory by isiel proti ostatnym a vyziaroval ozaj tvoj nazor na vec. Ano su diskusie , kde s tebou suhlasim, ale tu nie.
Neviem preco sa pozastavujete nad stylom pisania, ja som sa zasmiala, ako cerstvo nasrata napisala sem a spomenula "bavim sa", aby pobavila aj nas. Ja radsej temu taku, niez zeny, co sa stazuju na vlastne deti, alebo nevery. Tu sa aspon zasmejem a idem dalej.
A chyba tu na MK je, ze aj mne sa stane, ze pisem prispevok, potom vymazem vetu, chcem zmenit slovo a pisem rychlo, a jak odoslem uz mi nejde ani preklepy opravit a vyzera to ako vyzera 🤷♀️
@zara3 ale ty so mnou nemusis suhlasit, ja som napisala komentar niekomu celkom inemu so SVOJOU skusenostou s 1 KOMENTAROM, nie za skusenosti vsetkych uzivateliak ako to ty teraz pises hned v prvej vete.To si velmi zle precitala a zbytocne mi pises román
@zara3 ale ty so mnou nemusis suhlasit, ja som napisala komentar niekomu celkom inemu so SVOJOU skusenostou s 1 KOMENTAROM, nie za skusenosti vsetkych uzivateliak ako to ty teraz pises hned v prvej vete.To si velmi zle precitala a zbytocne mi pises román
@ivik4 ze ju treba brat s rezervou. To je ako by si na nu ukazala ostatnym uzivatelkam.
Ivka,že si sa ty tu práve objavila 🤗. Ešteže nemám väčšie starosti,len tak tie moje "žabomyšie" 😅. Pekný večer prajem od západu na východ (a opačne)😉.
Ivka,že si sa ty tu práve objavila 🤗. Ešteže nemám väčšie starosti,len tak tie moje "žabomyšie" 😅. Pekný večer prajem od západu na východ (a opačne)😉.
@zuzanita1609 to nie sú starosti. Podľa mňa nevieš čo so sebou. Nič zásadné na rozchod si nenapísala a uvažuješ o rozchode. Napíšeš, aby si odýchol a si nasratá, že si odýchol ako si chcela. Nepriznal to susedovi, že makala žena, ale tak to je len ego. Ak si chcela pochvalu, tak si od neho pýtaj, ale nečakaj že normálny chlap sa pochváli susedovi, že ho žena obskakuje aj v chlapských veciach. Podľa mňa si si našla dobrý protiklad k sebe. Ty si nezastaviteľná a on pohodák. Dopĺňate sa, len zrazu ti na tom niečo vadí. On má asi na saláme tvoje hádky samej so sebou, lebo ak by si ich bral osobne a nebol pohodák, tak už spolu nie ste. Takže perfektne to klape, len asi zo stereotypu ti to začína vadiť. Aspoň z toho čo si napísala to tak znie. Ty potrebuješ asi akcie a hádky, aby si sa ukludnila.
@koniarova čomu nerozumiete?Je pomaly a komotny...kým ona sa postarala o zvieratá, praženicu on zo zaliatia vločiek spraví akciu dňa.Nie, nezmení sa mám také čudo doma🤣ale ja mu možno idem na nervy rýchlosťou.Ja by som mala ubrať a on pridať🤪
@luccija presne som toto chcela napisat.. ale ja mojmu idem naozaj rychlostou na nervy, mam to overene, potvrdene.. on len kym sa zdvihne a ide na wc a pride, tak mam spratane vsetko, pes vyvenceny, oblecena, namalovana, najedena a kava urobena a on vyplesene oci, a skrabka sa na hlave. Ale cim ma najviac vytaca... ked robim veci, on sa kruti ako zaseknuty SIM v kuchyni medzi ostrovom a stolom (ako v tej hre SIMS, ak dakto nevie... rozhadzuje rukami a nechape, aj otaznik a vykricnik mu nad hlavou vidno pomaly) a este MNE Povie, ze spomaaal... to slovo na mna posobi ako rozbuska, nieco ako "ukludni sa". A vtedy to u nas zacne :DDD
@zuzanita1609 takze este raz a po lopate - ty si odhadzala sneh, chcela si aby si si oddychol. Potialvsetko v pohode, lebo mas vrtulu v zadkju asi zvyknuta nezastavit sa.
No ked prisiel sused, tak on tvrdil, ze to on ten sneh odhadzal (lebo sa asi hanbil priznat, ze si polezkal, kym ty si odhadzovala).
Ak to bolo takto, tak by aj u nas bola zvada a ze velka.
@luccija presne som toto chcela napisat.. ale ja mojmu idem naozaj rychlostou na nervy, mam to overene, potvrdene.. on len kym sa zdvihne a ide na wc a pride, tak mam spratane vsetko, pes vyvenceny, oblecena, namalovana, najedena a kava urobena a on vyplesene oci, a skrabka sa na hlave. Ale cim ma najviac vytaca... ked robim veci, on sa kruti ako zaseknuty SIM v kuchyni medzi ostrovom a stolom (ako v tej hre SIMS, ak dakto nevie... rozhadzuje rukami a nechape, aj otaznik a vykricnik mu nad hlavou vidno pomaly) a este MNE Povie, ze spomaaal... to slovo na mna posobi ako rozbuska, nieco ako "ukludni sa". A vtedy to u nas zacne :DDD
@simca06022011 na toto ma jeden znamy genialne slovo, ktore vie dostat do vyvrtky asi kazdeho: Vydrzkaj.
@zara3 aspoň, keby sa konečne doucila gramatiku
@simca06022011 asi tak....a môj má aj svoju kópiu dcéru🤪ktorá sa ho ešte zastane.
Hmm admin to prepísal konečne,ako to cítim 😁. sa smiať,alebo plakať? 😏 Som žena,ktorá dokáže manipulovať a vydrží toho ozaj veľa. Povedal mi nedávno po skoro 5 rokoch,(žijeme spolu),jednu vec, ktorá má zabrzdila. Že ešte toľko nesexoval za celý svoj život,ako sexuje so mnou. Tak teraz neviem,či je to dobré,či zlé 🤭.
@zuzanita1609 ďakujem že si sa prišla pochváliť že sexujes so svojim mužom. To som necakala že manželia robia. Ďalšia otázka, prosím.
Najskôr vysaď lieky a potom napíš ešte raz a zrozumiteľne. 🤭
@simca06022011 alebo, veď všetko sa stihlo čo stresujes?Že sme všade poslední, že 20 min pred odchodom ide do vane a večer skuci, že ho bolia kríže je druhá vec.Ale všimla som si, že máme podobne typy podľa toho čo niekedy píšeš
@simca06022011 asi tak....a môj má aj svoju kópiu dcéru🤪ktorá sa ho ešte zastane.
@luccija moj ma tiez dceru a tiez je jeho kopia aj ked nie uplne verna ale maju spolocne najma "kluuuud mama" a este neodkladanie si veci a spomalene tempo odchodu z domu. .. a mna ide vyrutit... inak k tej sprche to poznam, to aj moja draha dcerenka neznasa.. uz narp mame byt na ceste, 7:30 a on este krici ze ide do sprchy.. no ako keby som o nom citala... a v aute zapoti: no zase som na vas cakal (lebo ja zamkynam dom:D) . NO NEZABI HO!!!
@simca06022011 na toto ma jeden znamy genialne slovo, ktore vie dostat do vyvrtky asi kazdeho: Vydrzkaj.
@moonlight1210 vydrzkaj :DDD
@zuzanita1609 prosím prezradíš nám.... čo si si šľahla,👏👏👏
Joooj, Zuza, ty si na tomto svete nová, čočo? Veď my muži chceme pochváliť a chceme byť pre vás ako supermani...ty len pekne urob veľké obdivné oči, povedz aký je užasný, aký je svalnatý... a máš doma šťastného, spokojného chlapa.
podla mňa a išlo o to, aspoň čo tam zasvietilo, že ona robi viac a on schmatne celu slávu pre seba, kym urobi len jednu malinkatu vec a ma pravo byt za to nahnevana, ked sa narobi jak jeden otrok a muž si v posteli zaleje vločky, prečo by mal on zliznut všetku smotanu
ako to vyriešit neviem, ale asi polku prac treba delegovať naňho - a toto si asi chcela počuť
Joooj, Zuza, ty si na tomto svete nová, čočo? Veď my muži chceme pochváliť a chceme byť pre vás ako supermani...ty len pekne urob veľké obdivné oči, povedz aký je užasný, aký je svalnatý... a máš doma šťastného, spokojného chlapa.
@morpheuss a on pritom bude ležat v posteli, ona odhrňať sneh a cez okno mu kričat do postele, aky je úžasný...
to mi pripomenulo scénu, z Ako dostat tatinka do polepšovny, ona chcela si uživat a oddychovat v 5* hoteli a on ju priviedol k otcovi do pokojička a hovori :"Ješte rekni, že se ti tady nelíbi..." a tam storočna posteĺ a rozpadnutá skriňa 😀

@anonym_33dedc 😂 prečo by sa mal báť? Som baba čo na srdci to na jazyku,z Liptova a pri mne veľa slyzkych ľudí neobstojí 🤭😁. Zvyknú si cez 4, skoro 5 roky 😉
@zuzanita1609 tvoja chyba😉z čoho si mal oddýchnuť z uvarenia kaše?nasralo ťa to, lebo sused maká a tvoj oddychuje.Nerob veci za neho bude ti lepšie.A, keď budeš mať myšlienky na odchod pomysli na kone a zvieratá kto by to delil?😜dobre si to zariadil chalan ja by som tiež nič nerobila, keby ma niekto obskakovať🤣Môj muž spraví, ale nevidi, nevie čo treba mňa unavuje to delegovanie, ale zase má iné dobre vlastnosti, ale sú dni kedy ho nevidieť.Spomal ja by som odpratávať sneh za neho nešla a, keď si už išla tak mu to nevyčítaj bola to tvoja aktivita