Ghosting vo vzťahu - čo robiť a ako riešiť?
ahojte, zazil niekto ghosting v dlhodobom vztahu? Lebo mne sa toto stáva aktualne. Pozname sa par rokov, boli sme najprv kamosi potom sa to posunulo do vztahu. Sme spolu ako pár cca 2 roky a posledny rok zazivam dost zvlastne situacie. Priatel sa prestal z nicoho nic ozyvat. Aktualne 5 dni, posledny telefonat bol ok, taky bezny ako mavame, zaujimal sa co som zazila aky som mala den v praci. Potom sa odmlcal a neozval sa. Zit zije lebo do prace chodi. Uz som toto zazila minulé leto, ked sa prestal z nicoho nic ozyvat a vydrzalo mu to 3 tyzdne. Vraj som vtedy nieco povedala, aj ked si nepamatam reku ok mohlo byt. Vo februari sa tiez takto odmlcal ale to som mu ja potom volala ci je ok, rozoberali sme to, ze mi chyba ked sa par dni neozve, vypocul si, prikyvol , skonstatoval ze on je na vine a odcudzili sme sa. Uz nechcel specifikovat preco sa sprava inak. Aktualne som mu nic nepovedala, rande minuly tyzden bolo tiez ok, boli sme na veceri a v kine, spraval sa uplne normalne, bol pozorny, mily. Podotykam ze on vzdy prejavoval velky zaujem o mna, bol ten co telefonoval, pisal, inicioval kontakt niekolkokrat denne...Cize ta zmena tam je. Neviem ako sa mam vlastne ani zachovat? Ci mu pisat a opytat sa ako naposledy pred 3 mes kde som sa dokopy nic nedozvedela. Alebo cakat ci sa sam ozve. Mne je to az smiesne. Vekovo sme 35 cca. Deti nemame. Nejake napady co mam robit? Cakat ci sa ozvat?
NO tak sme sa porozpravali a len skonstatoval, ze on odcudzenie nevnima ako hrozbu a ze sa zmenil len nevie ci k lepsiemu alebo horsiemu. a ze mi nevie co kazdy den ma povedat a o com komunikovat. Zrazu co predtym roky s tym nebol problem. Takze toto som vydolovala z neho.
@anonym_autor Ja som toto zažila z opačnej (jeho) strany. Tiez som sa s ex dostala do toho bodu, že som mala pocit, že si nemáme čo povedať, kontakt ma vlastne obťažoval, príjemnejšie mi boli dni bez neho. Lensom to nejak nevedela ukončiť, lebo sa medzi nami vlastne nič vážne a zlé nestalo a možno som dokonca dúfala, že to spraví on. Nakoniec som sa odhodlala a po trápení na oboch stranách sme sa konečne rozišli. Za mňa toto ukončiť.
@anonym_autor neozvala by som sa ani ja, a keby sa sa milostivy nahodou uračil ozvať, neodpisala by som, nezdvihala by som, a tym mu daš najavo, že takto sa to jednoducho nerobí, to čo je? Maš na viac hladaj inde, ak chceš mať rodinu je najvyšší čas
@anonym_autor neozvala by som sa ani ja, a keby sa sa milostivy nahodou uračil ozvať, neodpisala by som, nezdvihala by som, a tym mu daš najavo, že takto sa to jednoducho nerobí, to čo je? Maš na viac hladaj inde, ak chceš mať rodinu je najvyšší čas
@anonym_f6d157
a dalej keď nebude zdvíhať a odpisovať?Lebo takto ten problem nevyriešia len predĺžia alebo ostane otvorený
Nebolo by lepšie to férovo ukoncit?
@anonym_f6d157
a dalej keď nebude zdvíhať a odpisovať?Lebo takto ten problem nevyriešia len predĺžia alebo ostane otvorený
Nebolo by lepšie to férovo ukoncit?
@anonym_d62d02 a on je férovy voci nej ? Ja som to takto ukoncila s ex kamaratkou, neprichadzalo do uvahy, aby sa ozvala len vtedy, keď jej to vyhovovalo .. tak som jej to vratila, ale ja som aj odisla inam byvat, neviem o nej nic, ona sa aj snazila pisat, ale proste som ju ghostla
takze ukoncili sme to... teda ja som to ukoncila. Este sme si cely dnesny den vysvetlovali veci, no on akoby nevidi uz nic pozitivne na mne, nakoniec zhodnotil, ze chce byt v kamaratskom kontakte aj ked aspon obcasnom ale nechce prerusit kontakt co som ja zamietla.
takze ukoncili sme to... teda ja som to ukoncila. Este sme si cely dnesny den vysvetlovali veci, no on akoby nevidi uz nic pozitivne na mne, nakoniec zhodnotil, ze chce byt v kamaratskom kontakte aj ked aspon obcasnom ale nechce prerusit kontakt co som ja zamietla.
@anonym_autor Hmmm...takže to nechával vyhnít a nechal na tobě ať to ukončíš. To je srab.....drž se, bude líp.
@anonym_autor Hmmm...takže to nechával vyhnít a nechal na tobě ať to ukončíš. To je srab.....drž se, bude líp.
@jizanka ako nechcel sa vzdat kontaktu nechapem preco co je pozitivne ked sa raz za cas ozve ani to nevysvetlil ze preco takto a nie uplny koniec co ma este viac nastartovalo to ukoncit.
@jizanka ako nechcel sa vzdat kontaktu nechapem preco co je pozitivne ked sa raz za cas ozve ani to nevysvetlil ze preco takto a nie uplny koniec co ma este viac nastartovalo to ukoncit.
@anonym_autor chce si ta nechať ako zadné vrátka ak nenajde nic lepsie. Nič ine za tym nehľadaj. Žiadny kontakt by som s nim neudrziavala.
@anonym_autor To robia narcisti, oni neukončuju kontakty, kľudne sa ozve aj o 2 roky, aspoň kvôli pozornosti, či vymyslí nejakú zámienku.Drž sa toho, žiaden kontakt, lebo bude to skúšať.Najlepšie ho bloknúť
@anonym_autor podla mna to z jeho strany vyprchalo, mozno ked sa takto odmlci, riesi nejaky novy objav
@anonym_autor podla mna to z jeho strany vyprchalo, mozno ked sa takto odmlci, riesi nejaky novy objav
@anonym_afc3ba tvrdil ze nema nikoho ale ze nasilu to nechce udrziavat za kazdu cenu.
@anonym_afc3ba tvrdil ze nema nikoho ale ze nasilu to nechce udrziavat za kazdu cenu.
@anonym_autor vidis, a ty si za tym hľadala neviem co. Chlapi fungujú velmi jednoducho. Ked muž chce zenu tak ho nic a nikto nezastaví. Zvyšok su len vyhovorky

@anonym_autor joj, ty fakt chceš takého chlapa? Na čo ti bude, veď ak s ním chceš žiť, ták to je navždy, nie na týždeň či mesiac. To sa bude takto odúvať? Nehovorím, aj u nás sa stane, že sa nezhodneme vo všetkom, ale nakoniec sa vieme rozumne dohodnúť. No ty ani nevieš, kde je háčik či hák. Čo tak to už neriešiť, nechať si utriedit myšlienky, dať si dobrú kávu a koláčik, usmiať sa na život a ísť ďalej bez neho? Vždy je ľahšie vrátiť sa z krátsej cesty a zatiaľ aj bez detí.