Hádka s priateľom
Dnes mi priateľ povedal že pozná mojej kamošky frajera a ja že z kadial(lebo bol v reality show) a on že videl nejaké video kde povedal že sa vyspal s nejakou známou ženou a chcela som vedieť s kým ale povedal že on nevie s kým tak som napísala mojej kamoške či sa jej frajer vyspal s nejakou známou ženou a ona povedala že áno.povedala mi s kým a keď sme išli von s mojim frajerom a zistil že som jej to napisala(vadilo mu že som sa zaujímala o neho pritom som chcela vedieť kto bola tá žena s kým sa vyspal ) vybehol na mňa tak strašne kričal že až nemal hlas.. keď som ho išla chytiť nech sa ukľudní tak ma udrel oo ruke.. nadával po mne suka k... stetka p.... atd.. (predtým než sme išli von som mu povedala že no sadnem si do autá pohádam sa s tebou a odídem a on povedal že to je kvôli mne.. áno povedala som to ale vôbec som s tou témou ani nezačala) ja som chcela len vedieť s kým sa vyspal či mám dôvod žiarliť ale on to zobral úplne v zlom že sa zaujímam o neho a strašne vybuchol
Vôbec sa neospravedlnil za to ako vybuchol ale celý čas hádže vinu na mňa a že on bude šťastný keď to skončí
Čo robit v takej situácii? Vykomunikovat alebo odísť z toho?
Mladé sprosté klebetné 👍
Hulvát agresor cholerik 👍
Ste sa našli 👏👏👏.
PS. To fakt ti tak žily trhá, pátrať kto sa s kým vyspal, trubit to do sveta takto ako neriadená strela ?! Keď už si bola tak ukrutne zvedavá, pikošky a klebety sa riešia max v súkromí.
Mladé sprosté klebetné 👍
Hulvát agresor cholerik 👍
Ste sa našli 👏👏👏.
PS. To fakt ti tak žily trhá, pátrať kto sa s kým vyspal, trubit to do sveta takto ako neriadená strela ?! Keď už si bola tak ukrutne zvedavá, pikošky a klebety sa riešia max v súkromí.
@anonym_53e501 dalsia stara korcula sa ozvala😂😂😂 predstav si ze ano 21 rocnych ludi este stale toto zaujima a je to uplne v poriadku. Esteze teba cudzi nezaujimaju preto chodis riesit zivoty inych na mk
@anonym_53e501 dalsia stara korcula sa ozvala😂😂😂 predstav si ze ano 21 rocnych ludi este stale toto zaujima a je to uplne v poriadku. Esteze teba cudzi nezaujimaju preto chodis riesit zivoty inych na mk
@really8 áno, som stará korčule, kofola, rachétla. A čo ? Aspoň som nabrala životné skúsenosti, rozvahu aj kus rozumu, súdnosti aj slušnosti. Čo tebe evidentne chýba, všade kde sa vyskytneš 😉🤣.
PS. Prečítaj si ešte raz hlavne tu časť v PS.
@really8 áno, som stará korčule, kofola, rachétla. A čo ? Aspoň som nabrala životné skúsenosti, rozvahu aj kus rozumu, súdnosti aj slušnosti. Čo tebe evidentne chýba, všade kde sa vyskytneš 😉🤣.
PS. Prečítaj si ešte raz hlavne tu časť v PS.
@anonym_53e501 prezla a jezibaba ti tam chyba.
@anonym_53e501 prezla a jezibaba ti tam chyba.
@really8 nebudem ti brať tvoje 🤭
ty sa v prvom rade upokoj, nie to že si klebetná, to je bežná vec, ale že splietaš piate cez deviate že ti nikto nerozumie, proste ak píšeš ako zaostalá tak si nechcem ani predstaviť ten masaker keď rozprávaš, proste čo ti vánok priveje do hlavy ...
takže kľud, spomaľ pri vyjadrovaní myšlienok, také rapotačky ľudia nemajú veľmi radi a uvidíš že sa ti zlepšia aj vzťahy, lebo ti ľudia budú viac rozumieť ...
- takže áno, normálka že si sa spýtala
- nie, to ako on vybuchol normálne nie je
- a nie, nemáš asi žiarliť, ale on žiarli určite
- a po tom výstupe by si mala prehodnotiť váš vzťah, takto sa muž k žene nespráva
ty sa v prvom rade upokoj, nie to že si klebetná, to je bežná vec, ale že splietaš piate cez deviate že ti nikto nerozumie, proste ak píšeš ako zaostalá tak si nechcem ani predstaviť ten masaker keď rozprávaš, proste čo ti vánok priveje do hlavy ...
takže kľud, spomaľ pri vyjadrovaní myšlienok, také rapotačky ľudia nemajú veľmi radi a uvidíš že sa ti zlepšia aj vzťahy, lebo ti ľudia budú viac rozumieť ...
- takže áno, normálka že si sa spýtala
- nie, to ako on vybuchol normálne nie je
- a nie, nemáš asi žiarliť, ale on žiarli určite
- a po tom výstupe by si mala prehodnotiť váš vzťah, takto sa muž k žene nespráva
@biba_18 tiež som mala tento dojem.
A keď už sa pýta, chce vedieť pikošky, tak ich nema trubit okolo seba.
A to aký je on - škoda opakovať
@anonym_53e501 to nie je dolezite, ale aspon je zabava
No a? Vy s kamoškami neklebetíte o hovadinách? Veď to je normálne..a ty si nájdi iného. Keď vybuchne kvôli takejto hovadine keď sa stane niečo vážnejšie tak ťa prizabije?
Dievčatá.. píšete tu ako keby som neviem čo až vážne urobila že sa to nemôžem opýtať.. mám navyše 21 rokov ako poniektore písali že mám starosti až až.. mojou jedinou starosťou je výška .. navyše tá kamoska o tom vedela to nebola tajnosť ktorú som jej vyzradila a ďalšia vec oni spolu ani oficiálne nechodia len sa stretávajú, inak by som sa ju také niečo ani nepýtala.. ale i tak ďakujem za každý jeden názor a všetky máte vo svojej podstate pravdu len som to asi musela vidieť že naozaj nie je správne to čo urobil a ani to čo ja že som riesila hlúposti
@mubinka ja by som s nim nebola kvoli vsetkym tym vyrazom a extremnej reakcii co zo seba vyplodil
@mubinka "vybehol na mňa tak strašne kričal že až nemal hlas.. keď som ho išla chytiť nech sa ukľudní tak ma udrel oo ruke.. nadával po mne suka k... stetka p.... atd.. (predtým než sme išli von som mu povedala že no sadnem si do autá pohádam sa s tebou a odídem a on povedal že to je kvôli mne" toto je jediná podstatná vec v tvojom príspevku. Neviem ako máš položenú sebaúctu, lásku k sebe, , vnímanie muža, aký si mala otcovský vzor, ale ak dovolíš aby sa ťa muž dotýkal takýmto spôsobom, fyzicky aj slovne, tak máš obrovský problém. Ten nevydarený výrobok, čo máš doma, pekne zbaľ a pošli opäť do obehu nejakej čo tu potom bude písať ako ju priateľ mláti, nadáva jej, urobil jej ale už piate dieťa, takže ju ľúbi a pracuj na sebe, lebo sa na teba budú lepiť dookola podobné chybné kusy.
@petamich takto.. rozprávali sme sa o frajerovi mojej kamošky a povedal mi že ho pozná skrz videa kde povedal že sa vyspal s jednou influencerkou.. tak som chcela vedieť s kým, on mi tvrdil že nevie že s kým ale že bola známa .. tak som sa spýtala mojej kamošky teda či to je pravda a napísala mi že áno a napísala mi aj s kým.. akonáhle sa to môj priateľ dozvedel tak sa stalo to čo som už vyššie písala. Proste to zobral tak že som sa zaujímala o toho jej frajera a nie o tu ženu.. no proste z totálnej debiliny takto vybehol a stalo sa to čo sa stalo
@mubinka takže chapem dobre že on vystrájal lebo si myslel ze teba zaujíma niekoho frajer teda iný chlap. Fuk čo si chcela zistit podstata je ze sa to týkalo chlapa a ten tvoj si to v hlave otočil tak že teba zaujíma ten chlap a nič iné ho už nezaujímalo. Uhm. Ale toto je potom chorobná žiarlivosť a este ta napadol. Takže nabudúce sa opytas nejakého chlapa ako jeho žena vari segedín a ten tvoj ti zlomi nos? Napríklad
Takto reaguje narcis, manipulator. Hocico zle on urobi, vzdy to bude len TVOJA vina. Vies ake mas stastie, ze sa to prejavuje teraz a nie az by si s nim mala deti/manzelstvo? Takyto chlap ta postupne udupe. Navyse, aj keby si hovorila pred nim o nejakom peknom chlapovi, takato reakcia je absolutne neadekvatna a nevhodna. Bola si ken zvedava, no a co. Je to debil. Zbav sa ho.

Dievčatá.. píšete tu ako keby som neviem čo až vážne urobila že sa to nemôžem opýtať.. mám navyše 21 rokov ako poniektore písali že mám starosti až až.. mojou jedinou starosťou je výška .. navyše tá kamoska o tom vedela to nebola tajnosť ktorú som jej vyzradila a ďalšia vec oni spolu ani oficiálne nechodia len sa stretávajú, inak by som sa ju také niečo ani nepýtala.. ale i tak ďakujem za každý jeden názor a všetky máte vo svojej podstate pravdu len som to asi musela vidieť že naozaj nie je správne to čo urobil a ani to čo ja že som riesila hlúposti
@mubinka autorka nenechaj sa odradit tymto etalonom moralky co sa tu zletel. Nic zle si neurobila. Kazda jedna tu co sa tvari ako priklad vzornosti a nadradenosti klebetila ked mali 21 a riesila vacsie aj mensie celebritky. Len ony si teraz myslia ze su nieco viac