Hádka s priateľom
Dnes mi priateľ povedal že pozná mojej kamošky frajera a ja že z kadial(lebo bol v reality show) a on že videl nejaké video kde povedal že sa vyspal s nejakou známou ženou a chcela som vedieť s kým ale povedal že on nevie s kým tak som napísala mojej kamoške či sa jej frajer vyspal s nejakou známou ženou a ona povedala že áno.povedala mi s kým a keď sme išli von s mojim frajerom a zistil že som jej to napisala(vadilo mu že som sa zaujímala o neho pritom som chcela vedieť kto bola tá žena s kým sa vyspal ) vybehol na mňa tak strašne kričal že až nemal hlas.. keď som ho išla chytiť nech sa ukľudní tak ma udrel oo ruke.. nadával po mne suka k... stetka p.... atd.. (predtým než sme išli von som mu povedala že no sadnem si do autá pohádam sa s tebou a odídem a on povedal že to je kvôli mne.. áno povedala som to ale vôbec som s tou témou ani nezačala) ja som chcela len vedieť s kým sa vyspal či mám dôvod žiarliť ale on to zobral úplne v zlom že sa zaujímam o neho a strašne vybuchol
Vôbec sa neospravedlnil za to ako vybuchol ale celý čas hádže vinu na mňa a že on bude šťastný keď to skončí
Čo robit v takej situácii? Vykomunikovat alebo odísť z toho?
To čo tu celá strana vymazaných správ???? 😳😳😳😱
Chcela som sa ešte opýtať na radu.. mám mu dať ešte šancu to s ním odkomunikovať alebo nechať to cele už tak .. včera ako sa to stalo tak som ho všade blokla keď som prišla domov a nechala to tak.. viem že on by sa po čase ozval so slovami že to je moja chyba že mám si ja uvedomiť svoje veci, atd atd lebo takto to bolo pri každej hádke.. boli sme spolu skoro 6 rokov tak či je podľa vás ok to skončiť takto bez vykomunikovania.. i keď tu asi nie je čo odkomunikovať
A ešte ak ste tu.. čo robiť po takom rozchode ako sa odhodlať do toho zas nevstúpiť, lebo viem že mi i tak bude chýbať predsa to je dlhá doba
Chcela som sa ešte opýtať na radu.. mám mu dať ešte šancu to s ním odkomunikovať alebo nechať to cele už tak .. včera ako sa to stalo tak som ho všade blokla keď som prišla domov a nechala to tak.. viem že on by sa po čase ozval so slovami že to je moja chyba že mám si ja uvedomiť svoje veci, atd atd lebo takto to bolo pri každej hádke.. boli sme spolu skoro 6 rokov tak či je podľa vás ok to skončiť takto bez vykomunikovania.. i keď tu asi nie je čo odkomunikovať
@mubinka ziadnu sancu mu nedavaj, nevie sa kontrolovat. Co chces aby ti este par krat vylepil, lebo on ti bude chybat? Vsak rozmyslaj co by spravil ak by islo skutocne o vazny problem, ked taka sprostost ho vytocila do nepricetna? Daj si pauzu od chlapov a dospej, najdi svoju sebeuctu, ktoru si niekde stratila, uvedom si svoju cenu a az potom rozmyslaj o vztahu a dobre vyberaj, sleduj signaly, pretoze neverim, ze za ten dlhy cas sa este podobne agresivne (aspn slovne, aj ked nie fyzickym nasilim) neprejavil, ze toto bola prekvapiva jednorazovka, ktora prisla ako blesk z jasneho neba
A ešte ak ste tu.. čo robiť po takom rozchode ako sa odhodlať do toho zas nevstúpiť, lebo viem že mi i tak bude chýbať predsa to je dlhá doba
@mubinka prehraj si vždy tu scénu a predstav si že to môže skončiť aj tým že ťa dolame. Po tom aky slovník pouzil sa nad tým už ani nezamyslaj. Si žena.Toto si k tebe nikto nemôže dovoliť. Tiež čo ti bude chýbať? Pocit že niekoho máš? Hádky? Človek s ktorým sa nedá komunikovať? Ty nechceš v živote lepší vzťah? Daj si čas sa s toho dostať už si mu venovala priveľa času
@mubinka už by to bol môj ex. Ver, že aj raz bude, je len otázka času, koľko času a energie budeš s ním musieť stratiť...
@mubinka mas to s nim skoncit, ledva som pochopila o co tam islo, ale teda riesit kto kde s kym sa vyspal a vypisovat si to s kdekym mi pride uz dost detinske, ale este aj vyvydzat za to takto mi pride chore. Celkovo nemate co robit a co je horsie, dokazete sa na tm takto vyvadit.. na blbosti. KTORU ON zacal. Cize je to este aj nevyzrete decko.. vsak nemal zacat debatu o sexualnom zivote ineho chlapa (jeho to zaujimalo preco????) a nepatrala by si po detailoch. Mna ked nieco zaujme a nepovie mi chlap blizsie veci o tom zistim si.. :DDD
@mubinka to co je za otazku, rozidete sa a budes si zit zivot dalej, len bez neho. venovat sa studiu, sovjim zaujmom, kamaratom, sebe... nakoniec si najdes iny objav, dospelejsi mozno.
@mubinka Ahoj autorka, si mladucka, za mna si nespravila ty nic zle. Kazdopadne to jeho spravanie - otrasne! Ty si zrejme pocas tych 6 rokov, co ste boli spolu stratila pri nom totalne sebauctu. Urcite sa k nemu nevrat, za ziadnych okolnosti!! Toto je manipulator a narcista ako vysity! Kludne si o tychto typoch precitaj na nete. Bud stastna,ze to skoncil, aj ked po takej dobe. Tento chuj by ta tyral cim dalej tym viac a uz len to,ze ta udrel teraz, nabuduce co? Facka? potom bitka? A to len za to,ze je chorobne ziarlivy a nedajboze by si nerobila ako on piskne. NIE, rozhodne sa k nemu nevracaj, spravis najväcsiu chybu, ked mu das sancu! Drz sa

Dievčatá.. píšete tu ako keby som neviem čo až vážne urobila že sa to nemôžem opýtať.. mám navyše 21 rokov ako poniektore písali že mám starosti až až.. mojou jedinou starosťou je výška .. navyše tá kamoska o tom vedela to nebola tajnosť ktorú som jej vyzradila a ďalšia vec oni spolu ani oficiálne nechodia len sa stretávajú, inak by som sa ju také niečo ani nepýtala.. ale i tak ďakujem za každý jeden názor a všetky máte vo svojej podstate pravdu len som to asi musela vidieť že naozaj nie je správne to čo urobil a ani to čo ja že som riesila hlúposti
@mubinka ja ťa chápem 😂😂 my ženy sme veľmi zvedavé. Ale ja tiež nutne musím vedieť kto to bol 🤔😆😂