Hádka s priateľom
Dnes mi priateľ povedal že pozná mojej kamošky frajera a ja že z kadial(lebo bol v reality show) a on že videl nejaké video kde povedal že sa vyspal s nejakou známou ženou a chcela som vedieť s kým ale povedal že on nevie s kým tak som napísala mojej kamoške či sa jej frajer vyspal s nejakou známou ženou a ona povedala že áno.povedala mi s kým a keď sme išli von s mojim frajerom a zistil že som jej to napisala(vadilo mu že som sa zaujímala o neho pritom som chcela vedieť kto bola tá žena s kým sa vyspal ) vybehol na mňa tak strašne kričal že až nemal hlas.. keď som ho išla chytiť nech sa ukľudní tak ma udrel oo ruke.. nadával po mne suka k... stetka p.... atd.. (predtým než sme išli von som mu povedala že no sadnem si do autá pohádam sa s tebou a odídem a on povedal že to je kvôli mne.. áno povedala som to ale vôbec som s tou témou ani nezačala) ja som chcela len vedieť s kým sa vyspal či mám dôvod žiarliť ale on to zobral úplne v zlom že sa zaujímam o neho a strašne vybuchol
Vôbec sa neospravedlnil za to ako vybuchol ale celý čas hádže vinu na mňa a že on bude šťastný keď to skončí
Čo robit v takej situácii? Vykomunikovat alebo odísť z toho?
vy dvaja ste sa nasli. Kolko mate rokov a z akej socialnej skupiny ste, preboha? Jeden lepsi ako druhy. Mentalna urovej 14 rocnych romov.