icon

Hľadajú sa otvorené dámy na diskrétny vzťah?

31. mar 2024

Čo vy na to dámy? Otvorene a úprimne.
Ideálne, ak sú partneri bez záväzkov.

Strana
egonsk
31. mar 2024

Aky zmysel ma pravidelny milenecky vztah? To uz spolu rovno mozu zit 😉 Pokial je to o tom, ze nemaju jeden voci druhemu povinnosti a naroky a starosti, tak vzdy jedna strana casom zacne zlyhavat... je to hlupost.

zojazoja
31. mar 2024

Vždy to bolo, je aj bude. Nič nové na svete. Každého osobná vec. Co nad tým treba polemizovať?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
31. mar 2024

Chcel som si na to prečítať viaceré ženské názory. Pretože akosi sa to stále začne meniť na vzťah. Hľadám sexuálnu partnerku bez záväzkov, všetko funguje, ale po chvíli to z jej strany prestáva byť len o sexe.

guiseppinka
31. mar 2024

Kedysi som niekde citala, ze idealny milenec je zadany... ten vztah nehlada, netlaci na druheho, pride sa, splni sa, co sa ocakava a ide sa prec... a hlavne, nechce, aby sa to dozvedel partner... ale tak osobnu skusenost nemam, cize neviem...

autor
31. mar 2024

Ale ja nechem zadanú milenku, v tom je to.

martinami274
31. mar 2024

Ak nechceš zadanú a ani vzťah ,tak radšej buď sám a neubližuj.

lindous
31. mar 2024

Na to musí byť povaha a musí to mať jasné pravidlá, ale aj keď sa dodržiava to, že žiadne kamarátstvo, kontakt a náklonnosť mimo sexu, tak často v žene aj len sex tie city prebudí, nevieme to tak ľahko oddeliť, aj keď si možno myslíme, že áno (vo všeobecnosti, jasné, že to tak nemajú úplne všetky)

ivangeline
31. mar 2024

Starsie zeny by to mozno lakalo. Inac na dlhodobo to nie je. ;D Jedine striedat..

zuzanazu85
31. mar 2024

Tak samozrejme,že sexom to skôr u partnerky skončí láskou. Ale aj u muža.😉 Keď sa obávaš lásky,že sa zaľúbi, skús potom profesionálku, spoločníčku,ale no,tam potrebuješ aj ,,love" . By to bolo tak jednoduché ,sex a zadarmo a nadlho 😁

sheila121
Odpoveď bola odstránená
martinami274
31. mar 2024

@ivangeline ani staršie ženy toto nechcú

autor
31. mar 2024

@martinami274 preto nezadaná, aby som nikomu neubližoval.

zuzanazu85
31. mar 2024

To určite ✌️😜

janinah
31. mar 2024

Však choď do bordelu.Tam sú také podľa tvojich požiadaviek.Urobia svoju robotu k tvojej spokojnosti a nezalubia sa.Hadam ti nevadí taká maličkosť.ze to nie je zadarmo...ty hrdina .

martinami274
31. mar 2024

Nezadaná nemá city? Vieš,ženy to majú ťažšie, naozaj poväčšine sa zalubia.

lindous
31. mar 2024

@zuzanazu85 pokiaľ muž od začiatku jasne komunikuje o čo mu ide a žena do toho s týmto vedomím ide, no nezvládne vlastne emócie/dúfa, že sa to zmení, aj keď on jej nič také nesľuboval, ubližuje si sama…

mabenn
31. mar 2024

sucastou cloveka je vacsinou emocna vybava..su vynimky

autor
31. mar 2024

@janinah Nie som hrdina a snažím sa to nejakým spôsobom pochopiť. Chodiť do bordelu určite nie. Nie je to kvôli peniazom, ale kvôli tomu, že tam chodí milión ďalších ….Prečo hneď útok? Nechápem.

marseillefan
31. mar 2024

Pravdepodobne si dobrý jebkoš... tak je logické, že sa do teba žena potom zaľúbi... vieš ako sa hovorí... "Je to dar...a prekliatie zároveň..."

viestta
31. mar 2024

Ty chces priatelku s vyhodami, alebo aj inac povedane pravidelny bezplatny sex bez dalsich povinnosti. Najdes aj taku, ktora na toto pristupi, ale ci nebude v skrytu duse dufat vo vztah, to nikdy nevies.
Ked chces len naplnit svoje "biologicke potreby" zaplat si profesionalku. Poskytne ti sluzbu, ty za nu zaplatis. Bude to cisto obchodny vztah, kde zmluvne strany vedia co chcu.

martinami274
31. mar 2024

@marseillefan teraz som sa dobre zasmiala, že dar a zároveň prekliatie 😂😂😂

gerber58
31. mar 2024

Aspoň jeden z nich sa tak či tak zmota na toho druhého...nemá to dlhé trvanie. Zažiješ možno živočíšnosť, tajomstvo, riadny risk, ale aj tak to skĺzne po čase inde.

alickapusinka
31. mar 2024

A čo ak nezadaná milenka ostane tehotná. Ako to budeš riešiť.

autor
31. mar 2024

@alickapusinka Neviem či vôbec na túto otázku je potrebné odpovedať. Myslím, že v dnešnej dobe je dosť možnosti “ochrany”. Nechápem prečo táto téma vyvolala taký rozruch a negatíva. Snažím sa len pochopiť vnímanie a prečítať si zopár názorov.

gerber58
31. mar 2024

Ako tu bolo spomenuté, radšej bordel, tam neublížia žiadnej, len jej naplníš vrecko ako ona chce 🙂

gribka1
31. mar 2024

Veľmi malá pravdepodobnosť, že takú nájdeš. Máloktoré ženy sú takto stavané.

minenkak
31. mar 2024

Ja mám zas skúsenosť,že zo strany muža boli požiadavky na viac ako sex

janinah
31. mar 2024

Chcel si názory tak jeden máš aj odo mňa.Ani minútu si nevenoval pochopeniu ženskej duše .zaujíma ťa len to telo.A cudujes sa.ze normálna žena neprofesionalka má aj city .Nikdy som sex bez lásky nezažila.ale musí to byť pre ženu ponizujuce byť len matrac .Nie každá bohužiaľ má na to IQ a EQ aby na takú hru nikdy nepristúpila.lebo vždy v takom " vzťahu" bude tou porazenou.A reči o tom.ze ak to obom vyhovuje...no.to isto.

autor
31. mar 2024

@minenkak tak asi je to rôzne.

Strana