Hľadám ideálneho partnera. Sú moje očakávania príliš vysoké?
Ahojte, chcela by som vedieť názor žien, aj mužov možno.
Som žena 44r, vdova, bez detí, už ani neplánujem - zdravotné dôvody. Hľadám priateľa/kamaráta, nie nejako aktívne, som skôr otvorená príležitostiam. Nemusíme spolu nutne bývať, iba tráviť spolu čas, u mňa, u neho, na výlete, na dovolenke. Neuvažujem nad svadbou, nie som guľa na nohe pre muža. Rešpektujem jeho súkromie, jeho prácu, jeho rodinu, jeho hobby.
V skratke o mne, aby ste mali predstavu. VŠ, 173/67, bývajúca sama vo svojom byte, auto, práca na manažérskej pozícii. Z vlastných skúseností viem, že mi nefungujú vzťahy na diaľku a ani vzťahy s mužmi pracujúcim na zmeny. Nepotrebujem, aby muž nevyhnutne zarobil viac ako ja, len aby mal prácu, ideálne 8-17, mal voľné víkendy, už odrastenejšie deti, býval sám kľudne aj v malom 1i byte, bol vyšší odo mňa a bol aktívny vodič, ak aj nemá auto, len aby šoféroval.
No lepia sa na mňa pravé opaky. Chyba v matrixe 🙂
1. Operátor výroby z USS, čo robí na zmeny , má 3 malé deti, je mladší odo mňa, 165 cm a čuduje sa, že prečo nemám záujem a že aká som "panička."
2. Potom je tu chlap, vek 46, bývajúci s mamou, aktuálne nepracujúci - už 3r, VŠ nie, vodičák nie, peniaze našetrené 0, plány do budúcnosti 0, šanca že odíde od mamy je 0. Je vyšší a fešák so zmyslom pre humor. Ale nič ostatné nie je OK.
3. Chlap v mojom veku 44. VŠ, vedec, ťažký introvert. Nižší - oveľa, absolútne neatraktívny, bývajúci s otcom. Vodičák nemá, nepriťahuje ma vôbec, máme sa však o čom porozprávať.
4. Muž, 4, bývajúci s mamou, bez detí, nikdy nemal vážny vzťah. Nižší, výrazná nadváha. Bez VŠ, ale mobilný, polorozpadnuté auto, podniká, ale tak akurát mu to LTT vystačí na živobytie, odvody nemá zaplatené a veľké dlhy na SP.
Ja už naozaj neviem, to mám také prehnané očakávania?
To naozaj neexistuje taký neutrál, taký stred?
Ja už aktívne nehľadám nič, čo má prísť, to príde, ale toto? Z toho si máme vyberať?
Funguje to aj opacne, vela dobrych muzov si nevie najst normalne zeny, vsetko normalne je rozchytane a ostali uz len rovnako byvajuce nad 40 s rodicmi co aktivne piju, maju nadvahu, nedbaju na hygienu a divila by si kolke z nich uz nemaju predne zuby, fajcenie je u nich samozrejmost, potom sa netreba divit ze muzi take prosto nechcu.
Nie, nemas prehnane ocakavania, lenze muz s vlastnym byvanim, s pracou, taky co nepije, nefajci, nema pupok, dlhy a normalne sa o seba stara, ma dnes uz svoju partnerku.
proste šrot , podobne som stretávala ,ale ja som mala trochu ine poziadavky k tym tvojimbohuzial nevydalo a vykaslala som sa na zoznamovanie 8 rok nepustam už k sebe nikoho a 18 rokov som sama,
@renesance80 je mi luto ze si sama, dvom je lepsie v zivote, ked si date rano spolocne ranajky, stravite denny program, vecer sa pomilujete, date spolocnu sprchu a rano sa zobudite v naruci😉
Tak uz si zena v zrelsom veku...hladas ihlu v kope sena, chlapi v tvojom veku uz maju svoju minulost, zavazky, fixovane zvyky, myslim, ze su uz menej flexibilni.
Tvoje ocakavania su za mna uplne v poridaku...ja osobne by som si uz teraz v 32 rokoch absolutne nevedela predstavit, ze by som sa mala znova zoznamovat a vyberat si z toho, co stretavam. 🫣 Som vdacna za to, co mam doma! Tebe ale drzim palce a snad sa ti postasti a najdes co hladas 🤞.
Tak Slovensko je vcelku male a nema velku buducnost ani potencial, a schopne kusy sa najdu asi len v hlavnom meste a aj to nie vela. Mas to tazke. Nad zahranicim si neuvazovala? Ja by som si napr. na Slovensku chlapa nenasla, mña vobec fyzicky nepritahuju, a celkovo si neveria, maju pocit menejcennosti a kompenzuju si to trapnymi recami a flirtovanim kade-tade, potrebuju si nieco dokazovat.....
Samozrejme, ze nemas vysoke ocakavania – relativne k tomu, ake charakteristiky mas ty. Ale je pochopitelne, ze v tomto veku uz bude drviva vacsina slobodnych muzov takych, ako spominas. Proste muz kompatibilny k tvojim vlastnostiam/zivotnej situacii sa hlada v tvojom pripade tazsie, ale urcite nie je nemozne takeho najst.
Nemáš vysoké očakávania.Tak to je...aspoň sú úprimní a všetko ti vyklopili aspoň podstatne info.
Ak hľadáš kamaráta do kina, pár slov tak niektoré veci nie su až tak podstatné.Ja som tu stále čítala kritiku na zoznamky tak som si dve pozerala a veru ťažko by som s niekým dala rande.Fajn chlapi boli na elitedate
@sasa1310 no tak pracuje na zmeny, a to to nechcem. Ak by este pracoval na 8čky, tak to by som zvazila. Zarobi velmi malo a z toho este plati 3x vyzivne. Deti su pomerne male a chodia k nemu casto. Cize ak nie je na zmene v praci, tak je s detmi, Ked si dam topanky len na normalnom opatku, je odo mna o hlavu nizsi. Socialny status ma uplne iny, chybaju mu zaklady gramatiky, pise ako madar, ale nie je. No pre mna absolutne cele zle.
Odporucam nejaku platenu zoznamku, kamos si tak nasiel
a to po pár "stretnutiach" vieš, koľko ktorý zarába?
a to po pár "stretnutiach" vieš, koľko ktorý zarába?
@sasa1310 to sú ľudia z môjho okolia, čo ich poznám a prejavili o mňa výrazný záujem. Nie zo zoznamky. Všetkých ich poznám veľmi dobre.
Tak skus zvýšiť svoje nároky..
Veľmi by ma zaujímalo, ako to robíš. Veď tieto príklady, čo si napísala, sú tak na priemernú zoznamku – odklikané za 10 minút. Hádam sa nestretávaš s každým, kto ti napíše. Napíš si jasne do profilu, čo požaduješ – tak ako si to spravila tu. Ak ti niekto napíše, uisti sa, či čítal tvoj profil, a až potom s ním vôbec začni chatovať. Takto môžeš chatovať aj s veľa ľuďmi paralelne a vybrať tých, čo ti vyhovujú. Ak ťa niekto naozaj osloví, tak si daj s ním rande a uvedom si, že nie každé rande má vyústiť vo vzťah – to by malo byť len jedno z mnohých. Alebo popíš, ako si k tomu zoznamu prišla, hehe 🙂 Je to ľahké, ver mi.
Ak by si chcela nájsť toho úplne naj, tak by si mala použiť Brussovo pravidlo alebo teóriu optimálneho zastavenia... ale ja hovorím: kašli na pravidlá. Ak cítiš, že toto je niekto, s kým chceš byť, tak toho si vyber.
Prajem deň plný úsmevov 🙂
Časom sa z rybnika,vsetky velke ryby vychytaju.
Ked chces kapitalny kus,musis zalovit v neznamych vodach.
Tak je to pri rybacke....
Ked chces stretnut niekoho noveho,musis rozsirit hladanie.Drzim palce🍀.Vesmir to zariadi.
aha, už chápem
Veľmi by ma zaujímalo, ako to robíš. Veď tieto príklady, čo si napísala, sú tak na priemernú zoznamku – odklikané za 10 minút. Hádam sa nestretávaš s každým, kto ti napíše. Napíš si jasne do profilu, čo požaduješ – tak ako si to spravila tu. Ak ti niekto napíše, uisti sa, či čítal tvoj profil, a až potom s ním vôbec začni chatovať. Takto môžeš chatovať aj s veľa ľuďmi paralelne a vybrať tých, čo ti vyhovujú. Ak ťa niekto naozaj osloví, tak si daj s ním rande a uvedom si, že nie každé rande má vyústiť vo vzťah – to by malo byť len jedno z mnohých. Alebo popíš, ako si k tomu zoznamu prišla, hehe 🙂 Je to ľahké, ver mi.
Ak by si chcela nájsť toho úplne naj, tak by si mala použiť Brussovo pravidlo alebo teóriu optimálneho zastavenia... ale ja hovorím: kašli na pravidlá. Ak cítiš, že toto je niekto, s kým chceš byť, tak toho si vyber.
Prajem deň plný úsmevov 🙂
@bystrozraky píšem v príspevku, kto sú títo ľudia, na zoznamky nechodím... skúšala som, 0 bodov. Ak zaujímavý človek, tak na opačnej strane SVK. Aj som to skúsila, ale nefungovalo to.
Vyskúšaj nové fitko alebo v inom čase, iné obchody, nové záujmy... Musíš ísť zmene v ústrety, lebo v Tvojom aktuálnom prirodzenom prostredí očividne nie je to, čo hľadáš.
Vyskúšaj nové fitko alebo v inom čase, iné obchody, nové záujmy... Musíš ísť zmene v ústrety, lebo v Tvojom aktuálnom prirodzenom prostredí očividne nie je to, čo hľadáš.
@tanyan do fitka nechodím, chodím cvičiť SM - ženy a jógu, ženský kolektív. V obchode sa mi nikto neprihovorí. Nechodím po baroch, diskotékach, čiže šanca, že ma niekde osloví muž je minimálna. Nerobia to... skôr sa ja prihovorím chlapom vo výťahu niekde ako oni mne.
Muži v tomto veku už poväčšine nehľadajú priateľstvo, vzťah, stačí im pravidelný sex. A predovšetkým, keď sú finančne zabezpečení, majú dobrú prácu, kopu priateľov a známych.
Ani náhodou nemáš vysoké očakávania. Ja som si po ukončení dlhoročného vzťahu povedala, že ak ďalší vzťah nemá spĺňať 10/10, budem radšej sama. A ani som nič nehľadala.
Neuveríš, ale našiel si ma on, na mieste, kde som nikdy v živote nebola pri turistike, ktorú som nikdy predtým neskúšala. A vzťah spĺňa asi 12/10, takže možno tomu skús dať voľný priebeh.
Držím palce!
No veru ani jedno jedno chlapske pozehnanie nevidim.Hladaj dalej,neoblomne.aspon sa zabavis.Doporucovala by som, aby chlap ma l aspon strednu skolu a ,nech je aj trosku zgrlos, teda len tak nevyhodi eura, na nic zbytocne.Idealne by bolo ,keby bol veriaci katolik,ktor i aj vierou zije. ale nie fanaticky,,mal by byt zrucny,ak sa nieco pokazi v dome v byte, nema problem to opravit,ale take bez elektriky,ak rozumie do elektriky ,bolo by +.No vidim, ze si mudra zena,a vyberas tak, aby si si jeho pritomnost uzila aj bez sexu,Moj nazor mozno starodavny sex az po svatbe,,,,ha, ha, aj tam zbadas ,o co chlapovi ide...no nic len cakat a cakat,a hladat a hladat.Vyckaj casu jak hus klasu,,aj ked uz nemas 20.to nevadi,,mozno ta stastie niekde caka,len nevzdavaj to..Ak si veriaca sadni do chramu, sustred sa na oltar,,najskor podakuj za seba,a potom pros P. Boha,aj keby si veriaca nebola.ale sa presvedcis ze ten Boh je.,zbadas po case .No prajem najst si idealneho patrnera,ktory sa do teba zalubi,,tak, aby vam to klapalo.Este nie si stara,ale uz to zacina s tymi hormonmi, harasit ak planujes potomka..
Neskusala si azet? Najdes tam urcite aj schopne kusy, ked oddelis zrno od pliev. Viacere zname si nasli fajn muza na zoznamke na urovni.
Idealne okolo 50r hladaj, ti su uz taki volnejsi mozno a chytaju druhy dych.
A nie , nie si narocna, mna uz len z tvojho popisu chyta hroza. Hladaj dalej. Neuspokoj sa s priemerom.
Riadne obludárium 😂 máš ešte niečo? Srandovne sa to čítalo.
Ja mam 31 a šťastie na mužov nemam tiež a nikdy som nemala. Prvý neskúsený vo všetkom mladší mamička na prvom mieste. Ďalší hľadajúci vždy len dokonalosť nemohla som ísť ani k nemu nenalicena lebo to už žena nie je dokonalá. Ďalší asexual co bolo pohode keby nebol agresívny a keď po mne hodil telefón stačilo. Ďalší narcis kapitola sama o sebe a posledný totálne ma mal na háku moje pocity pre neho nula nič nechápal. Tak som sama a nikdy som nebola šťastnejšia.
Tie, čo si neviete nájsť chlapov, nie ste náhodou potetované jak recidivisti z Leopoldova?
Moznost 3 a mas skoro presne to co chces. Ci nemozes mat ani len kamaratov nizsisch od teba? 🤦🏻♀️
Moznost 3 a mas skoro presne to co chces. Ci nemozes mat ani len kamaratov nizsisch od teba? 🤦🏻♀️
@vanilkovazmrzka to všetko sú moji kamoši, čo by chceli viac. Ja nie.
Tie, čo si neviete nájsť chlapov, nie ste náhodou potetované jak recidivisti z Leopoldova?
@sevrin ani kerka, ani piercing, staráme sa o seba, ale žiadne plastiky a nafúknuté pery.
Tak povedz hned na zaciatku, ze hladas partnera a nie kamarata 🙂 vyznelo to ako keby sa s tebou nemohli ani len kamaratit lebo su krpati a nevzdelani 😅

proste šrot , podobne som stretávala ,ale ja som mala trochu ine poziadavky k tym tvojimbohuzial nevydalo a vykaslala som sa na zoznamovanie 8 rok nepustam už k sebe nikoho a 18 rokov som sama,