Hľadám kamarátku
Ahojte,
vopred sa ospravedlňujem, ak tu tento príspevok nepatrí.
Rád by som si našiel kamarátku, po čase možno aj niečo viac. Mám 23 rokov. Pracujem v IT odvetví v Bratislave. Bývam v Trnavskom kraji.
Pravidelne sa učím cudzie jazyky, ako napr. Nemčina a Kórejčina, pretože verím, že vzdelávanie je dôležitá súčasť života. Rád si zahrám šach alebo poskladám rubikovú kocku. Vo voľnom čase taktiež pozerám K-Drama, sci-fi filmy, dokumenty atď. Baví ma všetko. Samozrejme, že počúvam K-Pop 🙂. Nie som vrcholový športovec, ale na prechádzky alebo bicykel chodím pravidelne. V živote som nefajčil a ani nepil alkohol, popravde mám z toho strach. Radšej investujem energiu do zmysluplnejších vecí. Taktiež sa venujem pravidelnému investovaniu na finančných trhoch a analýze firiem.
Kľudne mi môžete napísať. Ďakujem veľmi pekne 🙂
@mauga a preco hladas tu?kde su zvacsa matky s detmi,respektive zeny davno po 23 veku
@anonym_4166d4 zväčša tu sú matky s deťmi, ale tak napríklad ja mám 21 a rada si sem zájdem prečítať skúsenosti iných 😊 tiež aj ľudia v okolí. Pán je kreatívny a skúša to aj takto. Možno aj nejaká mladá mamička sa rada zoznámi 😊
@anonym_4166d4 zväčša tu sú matky s deťmi, ale tak napríklad ja mám 21 a rada si sem zájdem prečítať skúsenosti iných 😊 tiež aj ľudia v okolí. Pán je kreatívny a skúša to aj takto. Možno aj nejaká mladá mamička sa rada zoznámi 😊
@cora23 tak teda,sup sup,zoznamte sa spolu 🙂

@mauga a preco hladas tu?kde su zvacsa matky s detmi,respektive zeny davno po 23 veku