icon

Hľadám úprimné kamarátky na spoločné aktivity a rozhovory

macymac
15. jún 2026

Ahojte,

Mám 19 rokov ( čoskoro 20) a hľadám si nejaké úprimne kamarátky. Rada by som si našla kamarátky, s ktorými by som mohla vyraziť na nejaký výlet, kávu, prechádzku.... čokoľvek. Rada by som sa s niekým porozprávala len tak bez pretvárky, úprimne o hocičom. Doteraz som nemala také šťastie. Preto som sa odhodlala hľadať aj touto cestou.

Niečo o mne: Som introvert, ale viem sa porozprávať. Som z BB( konkrétne Brezno). Mám rada umenie, bicyklovanie, tancovanie, čítanie, dobrú hudbu, cestovanie, seriály či filmy. Je toho veľa. Prednedávnom som tiež začala cvičiť pilates. Začala som chodiť aj do fitka. Som bezdetná a slobodná.

Niečo o tebe: Úprimne, najdôležitejšie je to, aby sme si rozumeli. Vek: 19- 25 ( ale v podstate mi na tom až tak nezáleží)
Ak máš deti, tak môžeme zájsť na ihriská alebo len tak na prechádzku.
Najlepšie by bolo, keby si bola z BB alebo okolia, ale nebránim sa ani priateľstvam z iných miest.

Budem vďačná, ak sa niekto ozve a môžeme sa porozprávať/ popísať viac.

martinmmartin
16. jún 2026

Kamaradstva musia vzniknut organicky a nie na inzerat. Musis sa sama zaclenit niekam kde ta to bude bavit a mas tam aj ty co priniest - nejake dobrovolnictvo, sport, hocico, kludne aj na masinku do cierneho balogu prazce cistit....budes medzi ludmi, zistis kto ti sedi viac kto menej a naopak to iste ....
Hlavne je uvedomit si ze ak chces priatelstvo bude ta to stat energiu , a to je dobre lebo si ju potom aj nacerpas ,ale priatelstva treba aktivne udrziavat vzdy

macymac
autor
16. jún 2026
@martinmmartin

Kamaradstva musia vzniknut organicky a nie na inzerat. Musis sa sama zaclenit niekam kde ta to bude bavit a mas tam aj ty co priniest - nejake dobrovolnictvo, sport, hocico, kludne aj na masinku do cierneho balogu prazce cistit....budes medzi ludmi, zistis kto ti sedi viac kto menej a naopak to iste ....
Hlavne je uvedomit si ze ak chces priatelstvo bude ta to stat energiu , a to je dobre lebo si ju potom aj nacerpas ,ale priatelstva treba aktivne udrziavat vzdy

@martinmmartin Verte mi, že som v spoločnosti, cestujem a snažím sa spoznávať nových ľudí, ale nie vždy sa to podarí. Práve preto som sa tiež rozhodla takýmto spôsobom spoznať nových ľudí. Ale áno, chápem čo tým myslíte.

martinmmartin
16. jún 2026
@macymac

@martinmmartin Verte mi, že som v spoločnosti, cestujem a snažím sa spoznávať nových ľudí, ale nie vždy sa to podarí. Práve preto som sa tiež rozhodla takýmto spôsobom spoznať nových ľudí. Ale áno, chápem čo tým myslíte.

@macymac To mi pripomenulo jedno pravidlo co maju zavedene americke aerolinky . Kazdy pilot moze menovat dalsich dvoch s ktorymi si nesadol a nech ho nedavaju s nimi letiet aby nebola zla nalada - dvoch. Ak nejaky pilot chce menovat troch tak je problem v nom a nie v tych troch 🙂
Co si za povahu? Uprimne .... Preco ludia nemaju problem s priatelstvami ale ty ano? Co je u teba ine?

macymac
autor
16. jún 2026
@martinmmartin

@macymac To mi pripomenulo jedno pravidlo co maju zavedene americke aerolinky . Kazdy pilot moze menovat dalsich dvoch s ktorymi si nesadol a nech ho nedavaju s nimi letiet aby nebola zla nalada - dvoch. Ak nejaky pilot chce menovat troch tak je problem v nom a nie v tych troch 🙂
Co si za povahu? Uprimne .... Preco ludia nemaju problem s priatelstvami ale ty ano? Co je u teba ine?

@martinmmartin U každého je to iné. Každý je iný. Ja som introvert a hľadám vždy úprimnosť, keďže aj ja som ku všetkým úprimná. Som aj veľmi citlivá. Áno, nie som dokonalá a ja to ani netvrdím. Šikana, zlé vzťahy s niektorými členmi v rodine atď... kvôli tomuto som veľmi opatrná. Možno aj v tom je problém. Ale aj napriek všetkému si uvedomujem, že nie všetci sú zlí ľudia. V mojom živote som aj spoznala pár ľudí, ktorí nie sú falošní a som za to vďačná.

pentium3_net
16. jún 2026

@macymac Ja tiež nemám žiadne kamarátky a mám 21 rokov. Vravíš, že máš veľa záujmov, bolo by pre teba najlepšie zapojiť sa do nejakých aktivít s ľuďmi. Napríklad nájsť kamošku na koncerte alebo aj v kníhkupectve keď si všimneš, že obzerá knihy ktoré máš rada.

Moje záujmy sú dosť blbé a málo žien ich má podobné, čiže ja som to už vzdala s kamarátkami. Ty ich máš také všeobecnejšie, podľa mňa to v tvojom prípade pôjde. Ale treba hľadať mimo fóra.