Hľadané dary v novom vzťahu: Čo robiť?
Žienky, ahojte,
zvláštny názov témy, ja viem, ale neviem, ako to lepšie vyjadriť. Mám jazyk lásky aj darčeky a tak nejak ich očakávam, aktuálne mám však nový vzťah a toto sa mi nedostáva. Chýba mi to, aj keď si uvedomujem, že je to povrchné a že na tom život ani vzťah nestojí. Mám pocit, že môj aktuálny ma nepočúva, čo chcem, čo sa mi páči, môj vkus, max. mi donesie niečo sladké. Na začiatku asi 2krát kvety, potešila som sa, jasné, ale teraz nič moc. Keď sme spolu v obchode, nikdy mi neponúkne, že mi niečo kúpi. Proste nič, len sa vypytuje, čo som si ja kúpila a pod.
Keď nad tým premýšľam, neviem, či je to len zvyk zo vzťahu predtým, ex mi kúpil kadečo, kvety často do roboty, hocikedy niečo, niečo sa mi páčilo viac, iné menej, ale bolo...To je ale už minulosť, s ex už nie som a nie sme ani v nijakom kontakte, takže v živote by som sa kvôli darom k nemu nevrátila.
A tak neviem, ako sa toto odnaučiť, tešia ma materiálne veci, mám priority dané, ale proste od toho chlapa by ma to tešilo...
Živím sa samozrejme sama, mám prácu, VŠ vzdelanie, popri práci rozbieham aj svoj biznis, to len pre ujasnenie, že neočakávam, že ma bude niekto živiť..
Čo myslíte?
Pre mňa je vyhra už to že si môžem kúpiť čo chcem/potrebujem …že pošlem link mužovi na to, čo by sa mi páčilo k meninám, narodkam, Vianoce a on je rad že ho odbremenim od náročného hľadania darčekov 😁…viem že nie je darčekový typ, o to viac ma poteší nejaká drobnosť raz za uhersky rok 😁😁mne je ľúto že by kúpil niečo čo by sa mi nehodilo , radšej nechcem ani prekvapka😁 ale každá to máme inak …treba nájsť takého čo miluje zasypavat ženu darčekmi 😉
Och, toto je nanajvýš úbohé a smiešne. Dufam pre dobro toho chlapca aby si rýchlo uvedomil na čo sa zavesil a našiel si iné - normálne dievča. Ty si nájdi nejakého s rovnakými “hodnotami” ako máš ty. Poprípade skús nejakú reality show ako je ruža pre nevestu alebo podobnú stupiditu, takáto komunita ťa už hádam nasmeruje kde hľadať.
@viestta skor myslim, ze ak na mne niekomu naozaj zalezi, ma ma rad tak sa snazi aby mi raz za cas tu radost spravil a raz za cas mi ten darcek dal najmä ked vie ze je to moj jazyk. aj o tom je laska naucit sa rozpravat jazykom toho druheho aj ked mne to nic moc nehovori a ja mam radšej tie ranajky. ak by to bolo takto ze spravim kompromis kaslem na tie darceky ale niekde v kutiku duse po tych pozornostiach tuzim - nemozem byt s takymto clovekom naozaj šťastná - takto to plati vseobecne. tuto v tomto pripade to bude asi trochu komplikovanejsie, kedze sa poznaju kratko mali by byt vo faze zamilovanosti, ale zjavne uz teraz to nefunguje.
To ako vážne? Vidím, že áno VŠ vzdelanie a ani tvoja šikovnosť nestačí, aby si pochopila, že láska nemá nič spoločné s materializmom. Ako nevravím, že nejaká pozornosť nie, ale čakať kadečo a hocikedy??? Ach , máš sa ešte čo učiť. Myslím, že vo vzťahoch to budeš mať pevné...
Ja ako minimalista som si práve predstavila plný dom blbostí, pardon darčekov a zježili sa mi chlpy na tele...😱😅
A ako dlho ste spolu? Koľko darčekov už dostal od teba? 😀
To nebude fungovat, ende
Zopakuj si od koho si dostávala darčeky.Od ex-a.Keby bol vzťah postavený na darčekový,tak nie je ex.Kazfy je iný,buď si na to zvyknúť,alebo kvôli darčekom správ aj z tohto ex🤷😂
On nič nemusí dostať lebo nemal sviatok (Valentín nič?) ale ona musí dostávať aj mimo sviatkov. Chápem. Mala by si si nájsť niekoho iného tento sa k tebe nehodí.
@rorino ja sa k nemu vracať neplánujem, to je už minulosť, ale ano, asi som si zvykla, preto to rozoberám aj tu, lebo nad tým premýšľam
@kiwi3 ex bol slušný chlap a ku mne sa vždy správal normálne...darčeky mi dával, lebo chcel a počúval, o čom hovorím...nie každý deň ani každý týždeň...to fakt nečakám, ale tu všetky rady prekrúcajú...
@januska12323 ja som mu na Valentína dala program, keďže on na darčeky nie je a chcel spoloočne niečo robiť...tak aj bolo
Kup mu nieco ty a mozno pochopi, ze nabuduce by mal on.
Smutny zlozvyk
A povedala si mu to? Skus mu to vysvetlit. Vela veci vo vztahu je len zvyk z predchadzajuceho vztahu, alebo z domu.
TY máš jazyk lásky darčeky. On ma aký jazyk lásky? Porozmýšľaj.
@aandrea9 on má činy a dotyky, ja jeho jazyky poznám, veď sa zaujímam
Poznáš a predsa ho chceš meniť 🤦♀️

asi by si mala nechat tohto zjavne normalneho chlapca ist a dat sa dokopy s nejakym nasilnikom alebo ku*evnikom, ktory ti bude lepit oci darcekmi. potom mozno zacnes byt spokojna. ty fakt nie si pripravena na plnohodnotny vztah a asi by si si to este mala zazit, kym pochopis cenu laskyplneho vztahu. aj ked sipim, ze presne taky bol aj ten ex, co "darcekoval".