Hluční susedia pri sexe
Ahojte, chcela by som vedieť vaše názory a poradiť čo stým. Mám susedov ktorí sú pri sexe veľmi ale že veľmi hluční . Hlavne suseda. Bývajú tu samozrejme aj deti a je to vrcholne nepríjemné a neslušné. Čo s tým ? Už som dosť rozhodnutá zavolať mestských policajtov.
Ak ste v panelaku, asi by som do vytahu nalepila nieco o tom, ze by sa mohli stisit. Niekde na nete som videla nieco podobne, vyipne no slusne.
@zlotka a uz si sa im skusila prihovorit a slusne poprosit, ci by prejavy vasne mohli byt menej intenzivne? Mimochodom, ak sa to nedeje pred 22:00 tak to nie je ani rusenie nocneho kludu, neviem co by si od policajtov chcela.
napiste im odkaz do schranky anonymny....ako prvy krok
@sissy27 nejde o rusenie nosneho kludu, spolubyvanie ma aj ine pravidla
Policajtov môžeš volať aj cez deň pokiaľ je niečo extrém
Vyvesila som prosbu vo vestibule na nástenku, chvíľu bolo ticho a teraz to začalo zase.
Stále vycapiť, nie, že raz.
Ja nechápem ,že sa vôbec nehanbia, budem ešte musieť nieco poriešiť, len či to zaberie. Tie námety sú fajn 👌
@zlotka a uz si sa im skusila prihovorit a slusne poprosit, ci by prejavy vasne mohli byt menej intenzivne? Mimochodom, ak sa to nedeje pred 22:00 tak to nie je ani rusenie nocneho kludu, neviem co by si od policajtov chcela.
@mondolina ja som vášho názoru, ale polícia nerieši ale, že vôbec vážnejšie veci tak pochybujem že sa bude zaoberať týmto...
@zlotka prečo by sa mali hanbiť
@minenkaa tiež máme taku exotku tu , vrieska že aj pračku žmykajucu s tv prevrieska
zatial sme to riešili dohovorom, mne osobne to nevadí až tak pokial to nie je v nedelu na obed alebo večer ked su ešte menšie deti hore
ja nemám problém vysvetlit najmladšiemu čo sa deje a a čo su to za zvuky len malér je v tom že ak to začne riešit v škole tak to bude zábavne nie každy rodič zrovna chce to ešte riešit v 8 rokoch
ked nepomaha oznam na nástenke, dohovor domovnika , pokecaj s nou že nech sa zamysli že čo máš povedat detom čo su to za zvuky,
policiu by som zavolala mestku s prosbou že nech ako niečo robia, že su v panelaku aj deti
pripadne jej začat buchat počas sulože na dvere, u kamošky to susedky tak vyriešili že zakaždým začali zvončekk dole , pri dverách , na dvere buchat a vykrikovat jej meno a na taký 3x to zabralo, ale tak to sa zišlo 8 naštvaných bab 😂😂
ja inak neviem čo je toto za modu, ako byvam v bytovke celý život ale toto sa mi stalo prvy raz, nikdy ako dieta som suložiace zvuky nepočula , proste nejaká slušnost proste
@mondolina ja som vášho názoru, ale polícia nerieši ale, že vôbec vážnejšie veci tak pochybujem že sa bude zaoberať týmto...
@majus2323 Ale aspoň upozorniť by ich mala ,nie? Možno by to zobrali vážnejšie,keď nezabral prvý odkaz?Chvíľu bolo ticho, možno náhoda, a predvcerom o pol desiatej večer zase. A dcéra počúvala 🙆
@minenkaa vam to pride normalne? Ja som mala tiez takych susedov a teda 2x prijemne to nie je tie ich orgie pocuvat.. (a to sme ich nepoculi len my, normalne mali aj okna pootvorene, cize cele okolie malo predstavenie..)
@karolinakr_ba nepride mi to nenormálne
@zlotka hold panelák ,to ale nie je hanba
@minenkaa to nie je o panelaku, žijem v nom cely život a toto počuvam až teraz a to mám dost rokov už
a čo mám ako povedat 8 ročnému dietatu , že čo su to za zvuky, a prečo ich kto vydava
sa ti to lahko kecá ked to nemusíš riešit
inak ja som tej susedke rovno povedala že nech sa teší ked ona bude mat dieta , že jej to proste dáme vyžrat a zabralo až toto ale to sme sa dohodli že jej postupne zazvoníme všetky a požiadame nech vzdycha tichšie
@mondolina Nejde mi o pokutu ,iba o dohovor, lebo toto je už veľa. A minule keď bolo horúco, mali otvorené ešte aj okno. No to ste ešte asi nepočuli 🫣
@zlotka nahraj jej to na mobila pusti jej to ked jej zazvoníš že čo na to povie, ako musíš tvrdo lebo vidíš že to nezaberá ,
a dcera čo ? ja som zatial zakecala alebo prehlušila televizovorom , ale zatial je klud už,uvídime do kedy
@karolinakr_ba nepride mi to nenormálne
… spýtaj sa pani @minenkaa čo by zabralo, keďže podľa komentárov to buď takto bezohľadne sama praktizuje alebo sama sa pritom cíti prijemne … pretože toto by nemohlo byť vporiadku pre žiadneho normálneho človeka. Je to vrchol nechutnosti, disrešpektu a uchylnosti robiť takéto divadlo … ja by som jej išla vždy keď to počujem búchať na dvere …
@minenkaa to nie je o panelaku, žijem v nom cely život a toto počuvam až teraz a to mám dost rokov už
a čo mám ako povedat 8 ročnému dietatu , že čo su to za zvuky, a prečo ich kto vydava
sa ti to lahko kecá ked to nemusíš riešit
inak ja som tej susedke rovno povedala že nech sa teší ked ona bude mat dieta , že jej to proste dáme vyžrat a zabralo až toto ale to sme sa dohodli že jej postupne zazvoníme všetky a požiadame nech vzdycha tichšie
@sara07 tu oproti nám je tiež panelák a teda tam čo sa deje ,sex je tam ten najmenší problém a minule som pousmiala ako si to ta baba užíva a že dobre ,že jej bolo tak dobre lebo chalanisko bol rýchly