Hluční susedia pri sexe
Ahojte, chcela by som vedieť vaše názory a poradiť čo stým. Mám susedov ktorí sú pri sexe veľmi ale že veľmi hluční . Hlavne suseda. Bývajú tu samozrejme aj deti a je to vrcholne nepríjemné a neslušné. Čo s tým ? Už som dosť rozhodnutá zavolať mestských policajtov.
… spýtaj sa pani @minenkaa čo by zabralo, keďže podľa komentárov to buď takto bezohľadne sama praktizuje alebo sama sa pritom cíti prijemne … pretože toto by nemohlo byť vporiadku pre žiadneho normálneho človeka. Je to vrchol nechutnosti, disrešpektu a uchylnosti robiť takéto divadlo … ja by som jej išla vždy keď to počujem búchať na dvere …
@anonym_2b57b6 ešte ,že sme každý iný
@sara07 tu oproti nám je tiež panelák a teda tam čo sa deje ,sex je tam ten najmenší problém a minule som pousmiala ako si to ta baba užíva a že dobre ,že jej bolo tak dobre lebo chalanisko bol rýchly
@minenkaa dieta očividne nemáš
to nie je o tom že človek nedopraje alebo obdobne
to je o tom že o orgazme sa mi 8 ročnému ešte nechce vysvetlovat, zvlášt ked to vyžvaní v škole ihned , a chcela by som ta vidiet aká by si bola potom ty borkyna na triednej schôdzi
@minenkaa dieta očividne nemáš
to nie je o tom že človek nedopraje alebo obdobne
to je o tom že o orgazme sa mi 8 ročnému ešte nechce vysvetlovat, zvlášt ked to vyžvaní v škole ihned , a chcela by som ta vidiet aká by si bola potom ty borkyna na triednej schôdzi
@sara07 no ,neviemco ti na to napísať ,u nás doma nebol sex tabu
… spýtaj sa pani @minenkaa čo by zabralo, keďže podľa komentárov to buď takto bezohľadne sama praktizuje alebo sama sa pritom cíti prijemne … pretože toto by nemohlo byť vporiadku pre žiadneho normálneho človeka. Je to vrchol nechutnosti, disrešpektu a uchylnosti robiť takéto divadlo … ja by som jej išla vždy keď to počujem búchať na dvere …
@anonym_2b57b6 Premýšľam či to nie je tá moja suseda 🤔
Ak to niekomu vadí ,treba to riesit z oči do oči
@sara07 no ,neviemco ti na to napísať ,u nás doma nebol sex tabu
@minenkaa od určitého veku ani u nás nie
ale vieš zaručit ako to dieta povie v triede , by som ta normálne niektorým rodičom predhodila , obzvlašt jeden pruderny otecko to je kapitola sama o sebe ,
uprimne nemám čo takéto veci vôbec riešit ... a vôbec nemám potrebu vedit kolko ma suseda orgazmos, aké su dlhé a či dnes šukali alebo nie
@minenkaa od určitého veku ani u nás nie
ale vieš zaručit ako to dieta povie v triede , by som ta normálne niektorým rodičom predhodila , obzvlašt jeden pruderny otecko to je kapitola sama o sebe ,
uprimne nemám čo takéto veci vôbec riešit ... a vôbec nemám potrebu vedit kolko ma suseda orgazmos, aké su dlhé a či dnes šukali alebo nie
@sara07 prepac nevadilo by mi to ,ja nerobím nič zle a ,že niekto je prudérny ,nie je moj problém
Kde píšem,že mám problém s deťmi ,ale áno deti vedia vrestat hodiny a sex trvá koľko ,hodinku-dve
@anonym_2b57b6 Premýšľam či to nie je tá moja suseda 🤔
@zlotka Ja by som im to aspon trosku osladila tym, ze by som im zakazdym ked vrieska zvonila zdola...pekne dlho a casto😃
@zlotka nahraj jej to na mobila pusti jej to ked jej zazvoníš že čo na to povie, ako musíš tvrdo lebo vidíš že to nezaberá ,
a dcera čo ? ja som zatial zakecala alebo prehlušila televizovorom , ale zatial je klud už,uvídime do kedy
@sara07 No ,dcéra sa nepýta nič radšej , vie o čo ide, má 16 rokov ,je v haklivom veku.
@sara07 prepac nevadilo by mi to ,ja nerobím nič zle a ,že niekto je prudérny ,nie je moj problém
Kde píšem,že mám problém s deťmi ,ale áno deti vedia vrestat hodiny a sex trvá koľko ,hodinku-dve
@minenkaa ja nie som pruderna ano
očividne nemáš o detoch ani šajnu
tu nejde o vrieskanie ale o to či má dieta napr 8 a menšie vediet prečo teta vydava také zvuky, a že jej určite neubližuju a či je v poriadku a nie je zranená
očividne nemáš o tejto tema ani šajnu ,nie to o kolektive deti verzus rodičia
mne osobne bohate stačilo ked dieta natrelo že ježiško neexistuje, čo je pravda, boha taky povyk ak bol , by som ti želala😂😂😂 a to mi dieta slubilo že to nikde nepovie že to bude naše tajomstvo ano pár rodičom sme to pokazali aj rev bol
@zlotka Ja by som im to aspon trosku osladila tym, ze by som im zakazdym ked vrieska zvonila zdola...pekne dlho a casto😃
@gabrielka94 jo toto zabralo u jednej operkyne
@minenkaa ja nie som pruderna ano
očividne nemáš o detoch ani šajnu
tu nejde o vrieskanie ale o to či má dieta napr 8 a menšie vediet prečo teta vydava také zvuky, a že jej určite neubližuju a či je v poriadku a nie je zranená
očividne nemáš o tejto tema ani šajnu ,nie to o kolektive deti verzus rodičia
mne osobne bohate stačilo ked dieta natrelo že ježiško neexistuje, čo je pravda, boha taky povyk ak bol , by som ti želala😂😂😂 a to mi dieta slubilo že to nikde nepovie že to bude naše tajomstvo ano pár rodičom sme to pokazali aj rev bol
@sara07 mám o deťoch sajnu neboj a na rodičovské som prestala chodiť v asi piatej triede, koli premotivovanym rodičom
@sara07 No ,dcéra sa nepýta nič radšej , vie o čo ide, má 16 rokov ,je v haklivom veku.
@zlotka Skuste im buchat poriadne na radiátor . My sme cca 4-5 krat opakovane takto a je kľud a to tak hucala akoby ju z koze drali, cirkus nenormalny robila.Aj ked su tam neni deti aj pre dospeleho je to obtazujuce a neprijemne ked to robia vzdy o polnoci a o 1.00, cloveka zobudia a rano clovek stava do prace unaveny.Ved treba mat respekt, nebyvaju tam len oni sami.Keby takto kazdy cirkus robil , ako by to vyzeralo
Ľudia vy ste smiešni ,búchať im,pisat odkazy,však idem tam zazvonil a poviem
@gabrielka94 keď to takto pôjde ďalej, tak príde k tomu.
niektori ludia su fakt nenormalni...potrebuju sa predvadzat ako sibnuti...nie nie je to nikomu prijemne, pokial sam nema nejaku uchylku.. aby deti pocuvali tieto "dobrodrustva", je choré...

@karolinakr_ba nepride mi to nenormálne
@minenkaa uprimne nech si šuká aj 24 hod vkuse ale tak aby to moje dieta nepočulo