icon

Hluční susedia pri sexe

zlotka
19. júl 2025

Ahojte, chcela by som vedieť vaše názory a poradiť čo stým. Mám susedov ktorí sú pri sexe veľmi ale že veľmi hluční . Hlavne suseda. Bývajú tu samozrejme aj deti a je to vrcholne nepríjemné a neslušné. Čo s tým ? Už som dosť rozhodnutá zavolať mestských policajtov.

Strana
z5
viestta
20. júl 2025
@dennissa16

@minenkaa ok
@viestta nie veru, v prírode som nikdy nesexovala..dokonca ani na balkóne, ani na lehátku na dovolenke ani v bazéne… vlastne nikde, kde by som mohla byt prichytená cudzími ľuďmi.
Až taká náruživa nie som. Co ale neznamená, že som nesexovala inde mimo spálne pod paplonom v tme a v zásade iba na misionára…

@dennissa16 ja som nepisala ani o bazene, ani o lehatku pri nom... To uz su tvoje konstrukcie

earlgrey
20. júl 2025
@dennissa16

@minenkaa aha, no jasne 😅 žena, co sexuje kade tade po prírode ( už to sa vymyká bežnej žene) doma sexuje na 3.
To už aby sa človek bál ísť s dietatom aj do lesa, kde priroritne ide človek za tichom a kľudom 🫣

@dennissa16 Milujem sex v prírode 🤣 naposledy sa až srnky prišli pozrieť, že čo sa tam deje 😁😁😁

dennissa16
20. júl 2025
@earlgrey

@dennissa16 Milujem sex v prírode 🤣 naposledy sa až srnky prišli pozrieť, že čo sa tam deje 😁😁😁

@earlgrey áno, o tebe to vieme tiež,neboj. Dakujeme, za info aj v tejto diskusii.

dennissa16
20. júl 2025
@viestta

@dennissa16 ja som nepisala ani o bazene, ani o lehatku pri nom... To uz su tvoje konstrukcie

@viestta no ok. Tvoje “konstrukcie” su zase, že kto nesexuje v prírode, tak vlastne sexuje rozhodne iba v tme a pod perinou. No nie drahá, nie je to tak 🙂

viestta
20. júl 2025
@dennissa16

@minenkaa ok
@viestta nie veru, v prírode som nikdy nesexovala..dokonca ani na balkóne, ani na lehátku na dovolenke ani v bazéne… vlastne nikde, kde by som mohla byt prichytená cudzími ľuďmi.
Až taká náruživa nie som. Co ale neznamená, že som nesexovala inde mimo spálne pod paplonom v tme a v zásade iba na misionára…

@dennissa16 ja som ti polozila taku recnicku otazku... Odpoved som ani necakala, ale dakujem za info, Budem spokojnejsie spavat 😉

minenkaa
20. júl 2025
@dennissa16

@earlgrey áno, o tebe to vieme tiež,neboj. Dakujeme, za info aj v tejto diskusii.

@dennissa16 ale to je presne ako ty ,to že napríklad ja sexujem v prírode,tak doma kričím na cely barák a nedokážem byt ticho

anonym_5be48b
20. júl 2025
@minenkaa

@dennissa16 ale to je presne ako ty ,to že napríklad ja sexujem v prírode,tak doma kričím na cely barák a nedokážem byt ticho

@minenkaa to sa nečudujem. Ved ty by si bola schopná sexovať aj v škôlke pred deťmi.

minenkaa
20. júl 2025
@anonym_5be48b

@minenkaa to sa nečudujem. Ved ty by si bola schopná sexovať aj v škôlke pred deťmi.

@anonym_5be48b podla seba súdim teba?

viestta
20. júl 2025
@minenkaa

@anonym_5be48b podla seba súdim teba?

@minenkaa ja sa nestacim cudovat, kolke nepochopili, ze si tu z celej debaty robis srandu a natahujes jednu za druhou. Mozno si dali vyoperovat zmysel pre humor, mozno ho ani nikdy nemali... To musi byt fakt divny zivot, ked toto beru smrtelne vazne.

minenkaa
20. júl 2025
@viestta

@minenkaa ja sa nestacim cudovat, kolke nepochopili, ze si tu z celej debaty robis srandu a natahujes jednu za druhou. Mozno si dali vyoperovat zmysel pre humor, mozno ho ani nikdy nemali... To musi byt fakt divny zivot, ked toto beru smrtelne vazne.

@viestta ja hlavne nechapem,že svoju tuposť zhadzujú na mňa

minenkaa
20. júl 2025

Inak fakt dievčatá ,skúste rás popustiť uzdu svojej prudérnosti,zabedneniu vo svojich stereotypoch a zivot bude hneď krajší
A aj ten sex v prírode je úžasný

anonym_5be48b
20. júl 2025
@viestta

@viestta ty ju asi ešte nepoznáš aká je v skutočnosti asi nečítaš všetky jej príspevky.
@minenkaa tupá si tu jedine ty s tvojou nemravnostou

mikadooo
20. júl 2025

@zlotka choď zazvoniť a keď otvorí, tak povedz, že malý sa pýta, že či jej niekto neubližuje, keď tak kričí. Že si sa radšej prišla opýtať, či je susedka v poriadku, lebo to znelo dosť hrozne 🤭. A keď povie, že len sexujú, tak by som povedala, aha, pardón, tak prosím skúste tichšie, vďaka. A odišla by som. A nabudúce zas...

minenkaa
20. júl 2025
@anonym_5be48b

@viestta ty ju asi ešte nepoznáš aká je v skutočnosti asi nečítaš všetky jej príspevky.

@anonym_5be48b a ty ma odkiaľ poznáš ?Vies aká som v skutočnosti
Ja a nemravna a v čom prosim ta,kto o tom rozhodol
Fakt by sim chcela odpoved,lebo takých ako si ty tu je veľa len rýpu a nemajú žiadne argumenty

minenkaa
20. júl 2025
@anonym_5be48b

@anonym_5be48b moj muz ti odkazuje,že miluje keď som nemravna

viestta
20. júl 2025
@anonym_5be48b

@anonym_5be48b ja som si na 100% ista, ze si z vas robi prdel a vy jej to vsetky zeriete. Ale no aj tak sa da, aspon sa na vas dobre zabavila. Ani sa jej necudujem.

anonym_5be48b
20. júl 2025
@minenkaa

@anonym_5be48b moj muz ti odkazuje,že miluje keď som nemravna

@minenkaa no vidíš, aj tvoj muž to vie,len ty nie.

anonym_5be48b
20. júl 2025
@viestta

@anonym_5be48b ja som si na 100% ista, ze si z vas robi prdel a vy jej to vsetky zeriete. Ale no aj tak sa da, aspon sa na vas dobre zabavila. Ani sa jej necudujem.

@viestta ale ja sa čudujem tebe,ze ty taka rozumná si sa nechala od nej namotať.

anonym_5be48b
20. júl 2025

A odchádzam z tejto témy lebo mi je na 🤮

minenkaa
20. júl 2025
@anonym_5be48b

@minenkaa no vidíš, aj tvoj muž to vie,len ty nie.

@anonym_5be48b ked som nemravna a nie,že som nemravna

viestta
20. júl 2025
@anonym_5be48b

@viestta ale ja sa čudujem tebe,ze ty taka rozumná si sa nechala od nej namotať.

@anonym_5be48b ked myslis...

anonym_9d0e00
20. júl 2025

Jááj no všetky puritánky sveta sa tu v diskusii zišli.Lebo užívať si sex je hnusné,nechutné,odpudzujúce a neviem ešte aké🤦
Všetky to robíte potme,potichu a výlučne vtedy,keď ostatní spia,však?
Vždy lepšie počúvať užívanie si,ako vreštiace deti.Čo je horšie? Závisť je zlá vlastnosť a v podstate tu ide len o to.Veď zi a nechaj žiť

dennissa16
20. júl 2025
@anonym_9d0e00

Jááj no všetky puritánky sveta sa tu v diskusii zišli.Lebo užívať si sex je hnusné,nechutné,odpudzujúce a neviem ešte aké🤦
Všetky to robíte potme,potichu a výlučne vtedy,keď ostatní spia,však?
Vždy lepšie počúvať užívanie si,ako vreštiace deti.Čo je horšie? Závisť je zlá vlastnosť a v podstate tu ide len o to.Veď zi a nechaj žiť

@anonym_9d0e00 píšem za seba, ale teda oveľa radšej mám tie vrestajuce deti ako herecké výkony susedov pri sexe.

Strana
z5