Hluční susedia pri sexe
Ahojte, chcela by som vedieť vaše názory a poradiť čo stým. Mám susedov ktorí sú pri sexe veľmi ale že veľmi hluční . Hlavne suseda. Bývajú tu samozrejme aj deti a je to vrcholne nepríjemné a neslušné. Čo s tým ? Už som dosť rozhodnutá zavolať mestských policajtov.
@minenkaa aha, no jasne 😅 žena, co sexuje kade tade po prírode ( už to sa vymyká bežnej žene) doma sexuje na 3.
To už aby sa človek bál ísť s dietatom aj do lesa, kde priroritne ide človek za tichom a kľudom 🫣
@dennissa16 Milujem sex v prírode 🤣 naposledy sa až srnky prišli pozrieť, že čo sa tam deje 😁😁😁
@dennissa16 Milujem sex v prírode 🤣 naposledy sa až srnky prišli pozrieť, že čo sa tam deje 😁😁😁
@earlgrey áno, o tebe to vieme tiež,neboj. Dakujeme, za info aj v tejto diskusii.
@dennissa16 ja som nepisala ani o bazene, ani o lehatku pri nom... To uz su tvoje konstrukcie
@viestta no ok. Tvoje “konstrukcie” su zase, že kto nesexuje v prírode, tak vlastne sexuje rozhodne iba v tme a pod perinou. No nie drahá, nie je to tak 🙂
@minenkaa ok
@viestta nie veru, v prírode som nikdy nesexovala..dokonca ani na balkóne, ani na lehátku na dovolenke ani v bazéne… vlastne nikde, kde by som mohla byt prichytená cudzími ľuďmi.
Až taká náruživa nie som. Co ale neznamená, že som nesexovala inde mimo spálne pod paplonom v tme a v zásade iba na misionára…
@dennissa16 ja som ti polozila taku recnicku otazku... Odpoved som ani necakala, ale dakujem za info, Budem spokojnejsie spavat 😉
@earlgrey áno, o tebe to vieme tiež,neboj. Dakujeme, za info aj v tejto diskusii.
@dennissa16 ale to je presne ako ty ,to že napríklad ja sexujem v prírode,tak doma kričím na cely barák a nedokážem byt ticho
@dennissa16 ale to je presne ako ty ,to že napríklad ja sexujem v prírode,tak doma kričím na cely barák a nedokážem byt ticho
@minenkaa to sa nečudujem. Ved ty by si bola schopná sexovať aj v škôlke pred deťmi.
@anonym_5be48b podla seba súdim teba?
@minenkaa ja sa nestacim cudovat, kolke nepochopili, ze si tu z celej debaty robis srandu a natahujes jednu za druhou. Mozno si dali vyoperovat zmysel pre humor, mozno ho ani nikdy nemali... To musi byt fakt divny zivot, ked toto beru smrtelne vazne.
@minenkaa ja sa nestacim cudovat, kolke nepochopili, ze si tu z celej debaty robis srandu a natahujes jednu za druhou. Mozno si dali vyoperovat zmysel pre humor, mozno ho ani nikdy nemali... To musi byt fakt divny zivot, ked toto beru smrtelne vazne.
@viestta ja hlavne nechapem,že svoju tuposť zhadzujú na mňa
Inak fakt dievčatá ,skúste rás popustiť uzdu svojej prudérnosti,zabedneniu vo svojich stereotypoch a zivot bude hneď krajší
A aj ten sex v prírode je úžasný
@zlotka choď zazvoniť a keď otvorí, tak povedz, že malý sa pýta, že či jej niekto neubližuje, keď tak kričí. Že si sa radšej prišla opýtať, či je susedka v poriadku, lebo to znelo dosť hrozne 🤭. A keď povie, že len sexujú, tak by som povedala, aha, pardón, tak prosím skúste tichšie, vďaka. A odišla by som. A nabudúce zas...
@anonym_5be48b a ty ma odkiaľ poznáš ?Vies aká som v skutočnosti
Ja a nemravna a v čom prosim ta,kto o tom rozhodol
Fakt by sim chcela odpoved,lebo takých ako si ty tu je veľa len rýpu a nemajú žiadne argumenty
@anonym_5be48b ja som si na 100% ista, ze si z vas robi prdel a vy jej to vsetky zeriete. Ale no aj tak sa da, aspon sa na vas dobre zabavila. Ani sa jej necudujem.
@anonym_5be48b moj muz ti odkazuje,že miluje keď som nemravna
@minenkaa no vidíš, aj tvoj muž to vie,len ty nie.
@anonym_5be48b ja som si na 100% ista, ze si z vas robi prdel a vy jej to vsetky zeriete. Ale no aj tak sa da, aspon sa na vas dobre zabavila. Ani sa jej necudujem.
@viestta ale ja sa čudujem tebe,ze ty taka rozumná si sa nechala od nej namotať.
A odchádzam z tejto témy lebo mi je na 🤮
Jááj no všetky puritánky sveta sa tu v diskusii zišli.Lebo užívať si sex je hnusné,nechutné,odpudzujúce a neviem ešte aké🤦
Všetky to robíte potme,potichu a výlučne vtedy,keď ostatní spia,však?
Vždy lepšie počúvať užívanie si,ako vreštiace deti.Čo je horšie? Závisť je zlá vlastnosť a v podstate tu ide len o to.Veď zi a nechaj žiť
Jááj no všetky puritánky sveta sa tu v diskusii zišli.Lebo užívať si sex je hnusné,nechutné,odpudzujúce a neviem ešte aké🤦
Všetky to robíte potme,potichu a výlučne vtedy,keď ostatní spia,však?
Vždy lepšie počúvať užívanie si,ako vreštiace deti.Čo je horšie? Závisť je zlá vlastnosť a v podstate tu ide len o to.Veď zi a nechaj žiť
@anonym_9d0e00 píšem za seba, ale teda oveľa radšej mám tie vrestajuce deti ako herecké výkony susedov pri sexe.

@minenkaa ok
@viestta nie veru, v prírode som nikdy nesexovala..dokonca ani na balkóne, ani na lehátku na dovolenke ani v bazéne… vlastne nikde, kde by som mohla byt prichytená cudzími ľuďmi.
Až taká náruživa nie som. Co ale neznamená, že som nesexovala inde mimo spálne pod paplonom v tme a v zásade iba na misionára…
@dennissa16 ja som nepisala ani o bazene, ani o lehatku pri nom... To uz su tvoje konstrukcie