icon

Hnevalo by vás falošné správanie rodiny?

1. dec 2024

V piatok som bola na bratrancovych narodeninych. Bola tam krstna, ktora je na mna vzdy velmi mila ale za chrbtom ma pred mamou neustale ohovara. Stavalo sa to aj pred tym, ale teraz ma to uz napzaj nastvalo. Opat zavolala mojej mame a totalne ma skritizovala za to, ako som bola oblecena, namalovana a ako som sa spravala. Podla jej slov som sa cely cas tvarila ako kralovna a kazdemu som sa vychvalovala kde pracujem, oblecena som bola tak ze by takto ani smeti nesla vyniest a namalovana som bola uplne odveci lebo som sice mala mihalnice ale licenku a bronzer nie. Realita je taka, ze som sa tam cely cas bavila s sesternicou z druheho kolena, o jej vztahu a o mojej praci nepadlo ani slovo, takze neviem pred kym som sa mala vychvalovat a tvarit sa ako kralovna. Co sa tyka mojho vyzoru, ona je jedina, ktora to neustale kritizuje. Nikto iny s mojim vyzorom alebo oblecenim problem nema, kludne vam sem aj hodim co som mala na sebe a aj keby bolo, som dospela osoba, nechapem preco to prebera s mojou mamou ktoru to potom tiez zaboli, ze ma vkuse kritizuje a pohadaju sa. Dalsia vec, mam bezlepkovu dietu, teda boli sme tam dve, neboli ochotni zabezpecit nic co by sme si mohli dat aj my. Mali sme hranolky s kecupom. Ked zostali posledne kolace ktore uz kazdemu ponukali ale nikto nechcel, tak som si vzala a zjedla som ich tak ze cesto som nechala. Ked si to vsimli, nahucali na mna, ze co z nich vyjedam krem, ze aj ked ich nikto uz nechcel, vzali by si to domov. Toto tiez vycitala mojej mame, ze som im “znicila” puncovy rez za 2€. Ona je obezna, tiez by sa ju dalo kritizovat. Dnes volala s tymto mojej mame, ktoru to uplne rozhodilo lebo ona jej dieta takto nekritizuje a je to proste hnusne. Pritom kazdy den mi zavola a je na mna velmi mila, ale toto tolerovat nebudem. Vas by to tiez vytocilo?

Strana
z2
tiika
1. dec 2024

Podľa všetkého nezapadáš do jej predstav o výzore a správaní. Kto vie, či by to bolo niekedy možné. Čo chceš viac, žiť si podľa seba alebo podľa iných, aby si sa im čo najviac páčila? Ak to prvé, tak to hod za hlavu a nehnevaj sa na krstnú. Skôr ti jej môže byt ľúto, že s jej povahou nebude s nikým a ničím celkom spokojná. Ak máš pocit, že si mohla urobit niečo inak, niečo ta trapi, prip. vysvetliť ten koláč, pokojne jej zavolaj a povedz. Avšak iba raz a viac sa k tomu nevracaj.

ahhola
1. dec 2024

Davali to v priamom prenose niekde, ked ju to tak ranilo? Este si sa nenaucika ju elegantne odpalkovat... Ja viem, krstna, som nemozna, ty si moj nedostizny vzor, chcem byt dama ako ty... Podla opisu vyzzera pribrzdena a este by v tom nevidela ironiu a zbastila ti to aj s navijakom... Ja som tiez mala krstnu suku, ake ta kazdeho prenasledovala otvorene, nie za chrbtom a kludne sa vyvrsila na 6.r.decku...120 kg krawa. 🍄

rozculena
1. dec 2024

..." ale toto tolerovat nebudem...."
A ako vyzerá to tvoje netolerovanie?
Že namiesto toho,aby si ju poslala do pitche,sa sťažuješ na MK?
Všetky tri ste rovnako sprosté.

miadi
2. dec 2024

Ako matka poslala by som surodenca co mi kyda na dieta do pcka . Ako neter co viem ze teta je falosna tak sa snou ani nebavim nedviham jej phone call a nejdem k nej na party . Ako teta by som nepozyvala k sebe osobu ktoru neznasam. Ty sa zariad Podla seba si dospela a svojpravna . Rozhoduj za seba !

Strana
z2