icon

Hranica medzi láskou a nenávisťou: Príbeh jedného otca

28. jan 2024

Ahojte,
Mame s ex malého syna. Som v podmienke a moja ex podala trestne oznámenie na mna za nebezpečne vyhrážanie.
Použila naše správy, že urobim všetko preto aby som bol s malým.
Že urobim všetko preto, aby bol maly pri mne.
Nikdy som jej nič neurobil ani malému . Potvrdené na začiatku roka pred hliadkou PZ.
Malého som nevidel 3 týždne odmieta mi ho dať. Povedala, že ma dostane do basy a zmeni mu meno a bude len s ňou.
Máte vysvetlenie prečo to niekto môže robiť?
Pripadne čo mi hrozí?
Ďakujem

Strana
z2
autor
28. jan 2024

@grof_monte_christo nepísal som sem. Nie ex pristelka sa nevolá “mona” a mame syna.

grof_monte_christo
28. jan 2024

Prečo potom v jednom príspevku píšeš: bojím sa, že unesie malú. Stracas sa v tom sám ....

autor
28. jan 2024

@grof_monte_christo áno vidím to. Preklep pardon. Kľudne vám môžem napisat ss. Poslat foto malého. Aj vyjadrenia čokoľvek.

grof_monte_christo
28. jan 2024

Veľmi divný preklep.

taynee
Odpoveď bola odstránená
autor
28. jan 2024

@taynee však cely čas mi ide o podmienku. Ako postupovať ďalej. Ako riešiť situáciu. A či sa s tým niekto stretol..každopádne nepríde mi normálne, že matka malého chce mna ako otca poslat do výkonu trestu.

grof_monte_christo
28. jan 2024

A ďalšia divná zhoda, lebo aj Mona brala drogy a v tehotenstve prestala. Ja ti neverím.

autor
28. jan 2024

@grof_monte_christo moja ex bola liečena. Avšak abstinujúca. Existujú aj dokumenty z nemocnice. Kto je mona neviem.

grof_monte_christo
28. jan 2024

O.k..nechame to tak.

taynee
Odpoveď bola odstránená
autor
28. jan 2024

@taynee v poriadku. Každý môže urobiť chybu v živote nie? Riešiť kto sme atd nehovorí o tom kto z nás ako lubi dieťa.

taynee
Odpoveď bola odstránená
autor
28. jan 2024

@taynee ja s tým súhlasím. Ja sa len snazim brániť.

luccija
28. jan 2024

Nechaj to na políciu, ale s vami sa ešte zapotia kolízne a sociálne pracovníčky, súd atď....
Keď si napísal, že spravíš všetko preto, aby si bol s dieťaťom neznamená to nič.To, že ona spraví hystericky výstup ako sa Ta boji to robí každá druhá, keď nechce dať dieťa muzovi ani na polícii už nie sú padnuti na hlavu poznajú tieto prieky a kto z koho A neviem prečo klameš aj ten predtým mal ekonomickú trestnú činnosť, hádky o dieťa priveľa náhod.

mabenn
28. jan 2024

neboj sa...do vazenia ta nikto neposle bez dostatocnych dokazov...neviem, ci si tu prisiel hladat potvrdenie neviny od inych, ale my nemame sajnu o tom, ako to skutocne je

letfenixa
28. jan 2024

Práve som si to prečítala na FB, ešte na akých weboch to riešiš?

nisia
29. jan 2024

V prvom rade by ste do rodinnych problemov nemali tahat policiu ale socialku a teda kuratelu. Policia je na riesenie trestno pravnych veci nie n ato ze matka nechce dat diet a otcovi. Policia tak moze na miesto zavolat socialku a to vase milovane dieta moze skoncit aj v detskom domove kym sa tie vztahy neupravia na sude. (Krajne riesenie ale aj to sa stava) Ak mate dohodnute stretavanie s dietatom treba respektovat tie casy a datumy a informovat kuratelu ze matka nechcela dat dieta alebo opacne. Ak nemamte upravene stretavanie treba podat ziadost na sud na predbezne opatrenie ktore upravi stretavanie s dietatom.

Strana
z2