icon

Ideme sa rozvádzať a som zúfalá

5. mar 2022

Ahojte prosím poraďte som už zúfalá s manželom sa ideme rozvádzať odišiel od nás odsťahoval sa mali sme problémy v manželstve ale kto nemá hádali sme sa vedela som mu aj škaredo občas povedať pri hádke dokázali sme sa aj udrieť a pri posledných hadkach sme si aj vykročili teda ja jemu ze ak chce nech sa zoberie a odíde ale to bolo iba v nervoch pri hádke nikdy som to nemyslela vážne a teraz spravil zo mňa pred všetkými tyrana ze ho bijem a neviem co všetko na mňa nerozprával ze som ho mlatila ze sa to somnou nedalo a to sme pritom spolu 15 rokov a kamaráti vlastne čo sme mali sú teraz asi s ním prestali sa somnou stretávať prosím poraďte stale pre to plačem som z toho nešťastná zúfalá strašne ma to trápi aj ako sa chlap ku mne zachoval a kamarátom to tak povedal ze fakt som asi z jeho reči tyran

Strana
z2
jaskolka
5. mar 2022

A čo si čakala? Ze bude vravieť, aká si sladká, milá a láskavá?
Bud rada, že ste od seba, pre dobro všetkých. Ci ozaj sú myslíš, že deti boli slepé, hluché a nechapave? Už bábätko vníma, že rodičia sa hádajú, aj keď nerozumie príčinu, ale vníma to. Takže bud si istá, že deti trpeli vašimi hádka mi a bitkami a absolútnou neuctou medzi vami

marca12
5. mar 2022

Malokto sa vie rozist kamaratsky. Nevyzreti jedinci spravia to,co tvoj muz. Vsetku spinu hodia na druhu stranu. Musis sa s tym len zmierit. Az cas ukaze pravdu. Ale urcite ludi nepresviedcaj,nema to zmysel. Uplne ta chaoem ako sa citis. Moj ex svagor si povymyslal take veci,ze nam celej rodine bolo velakrat velmi tazko. Nevladali sme uniest tu tarchu klamstiev a nezmyslov,ale cas vsetko ukazuje a naucili sme sa nebrat ohlad na nazory ludia a veruze som si velmi pretriedila kamaratov. Nema zmysel stat v zivote o kamaratov,ktori sa nevedia odosobnit a veria len jednej strane. Bud oporou hlavne detom,to je najdolezitejsie.

lesana25
5. mar 2022

A to ste sa bili navzájom, alebo len ty jeho? Lebo z textu mám skôr pocit, že chlap sa len bránil pred vyšinutou ženskou.

mariaveronikag
5. mar 2022

ak chceš zachrániť 15 ročný vzťah, pokor sa, choď za ním, popros o odpustenie a zmeň sa. Zjavne Ťa to mrzí. nekonaj impulzívne, keď vieš, že facky nie sú v poriadku, nedávaj ich.
Ak nechceš zachrániť vzťah - vykašli sa na mienku iných. Čo Ty môžeš vedieť, čo si oni myslia? Povedali Ti niečo? Neži v predstavách, ale v realite.
Deti potrebujú vidieť a cítiť lásku svojich rodičov. Ak medzi dospelými niečo nie je v poriadku, deti to vnímajú - nemusia vidieť facky, ale cítia napätú atmosféru, tichú domácnosť, urážky, krik, nesúlad. Tiež je mi ich ľúto.

silvike
5. mar 2022

vela ludi sa udrie vo vztahu ??? Fuuu...ja si to neviem ani predstavit...neviem v akej spolocnosti sa pohybujete...ja nepoznam u nas v rodine ani moje kamosky zeby niekto niekedy na niekoho dvihol ruku...podla mna nemyslitelne niekoho vo vztahu udriet, neexistuje

selest
5. mar 2022

Udriet sa vo vztahu nema miesto, ani facka ani len strkanice. Ospravedlnovat to nervami je odveci. To iste skaredo si nadavat.

jjanulienka
5. mar 2022

A tebe vadí, že odišiel alebo že to povedal kamarátom???

ddaassuullaa
5. mar 2022

Mna na celom tomto smutnom pribehu zaraza len to, ze teba najviac trapi len to, ze co o tebe teraz hovori. Zena mas deti, reci sa hovoria a chlieb sa je. Hod reci za hlavu, venuj sa detom, nech necitia smutok a bolest, bud silna pre ne. Pozbieraj sa, snad ta nepolozi nejake ohovaranie. To je to.posledne co by ta malo ako matku zaujimat

0kristina0
5. mar 2022

Pravda boli, ved tvoj muz neklame, bila si ho, nadavala si mu, druha vec je, ze sa neprizna ze to robil aj on. Teraz je uz neskoro sa hanbit. Tato nalepka ti uz zostane, to nezmenis.

sandyan
5. mar 2022

Fihaaa bit sa s muzom,fackovat asi bude lepsie naozaj ked pojdete od seba a hlavne pre deti, co za priklad by ste im dali do zivota??

moonlight1210
5. mar 2022

Na to, akou ta robi pred kamaratmi, sa najlepsie odpoveda tym, ze taka nie si. Nechovas sa tak.

Vtedy jeho slova narazaju na fakt, ze ciny nie su.
Takze ak ta kamosi nepoznaju ako tu, co vie chytat nervy, vie byt ukricana, slovne agresivna a vulgarna, tak postupne tomu prestanu verit, ze u vas boli neviem ake bitky. Budu za tym vidiet zvelicovanie, ci vymysly.

Ak ta poznaju ako tu, co vie zvysovat hlas a nadavat, tak to potrva dlhsie. Lebo vedia, ze sa vies tak chovat. Reci tvojho muza sa maju o co opriet, zneju im uveritelnejsie.

A vsetko ma svojich 15 minut slavy, a potom to uz nema tu spravnu stavu. Aj kamosi sa zacnu s tebou zas bavit. Malokto je taky naozaj zasadovy a vytrvaly, ze uz si navzdy skoncila.
Este ti aj detailne porozpravaju, co vsetko on na teba hovoril. Neboj sa.

Tak este nevesaj hlavu, chovaj sa hlavne uz slusne, nebud utocna a ries teraz hlavne rozvod. Nie reci okolo.
Maj hlavu hore, chovaj sa dostojne. Reci tvojho muza neries. Vies, kam sa po case takehoto chovania obrati mienka? V tvoj prospech.

jania023
5. mar 2022

No neviem ja teda. My sme z manzelom spolu 24 rokov. Nikdy ale nikdy sme sa jeden druheho nedotkli. Raz ma sice tak po napalil ze som po nom dodila pohar no nastastie som sa netrafila🤪teda jeho stastie haha
A nie nikdy som mu ani len z hnevu nepovedala veci ktore nemyslim vazne. Praveze v hneve a opitosti sa hovoria sice kraviny no zial pravdive. Ak ho posielas prec a buchnes si ako prva ci hadku sposobis ty tak je to nejlepsie co mohol urobit pre seba, teba a aj deti. Tie chudence si vypoculi kazdu jednu z vasich hadok co nieje normalne. Aky zaklad do zivota im date? Ze doma sa bezne krici a bije? No neviem ja teda.
Ak su priatia na jeho strane tak to bude tym ze su to jeho priatelia a nie tvoji. Mozno ta nemali radi iba ta ticho respektovali. Tvoj priatel ostane tvojim priatelom aj keby si hned kalasnikov na celu obec pouzila.
Ak odisli tak si sa aspon zbavila hadou🤷‍♀️

petulkaworobelova
5. mar 2022

Vela ludi sa vo vztahu bije??? To vazne?
Deti sa v surodeneckom vztahu obcas pobiju ked su male ale dospele osoby???

petulka124
5. mar 2022

Zeny tu ti uz poriadne nalozili, aj ked si myslim ze nemaju ani sajnu o vasom vztahu.
Takto, 15 rokov je uz celkom slusne, ak boli hadky pocas celeho vztahu, je lepsie ked budete oddelene. Ale ak ste sa hadali iba nejake posledne obdobie a cca viete aj preco, zasla by som k terapeutovi. Najprv sama, potom mozno aj s manzelom (ak bude chciet).
Mala by si porozmyslat kde sa v tebe berie tolka zlost, Neber si k srdcu to co si myslia vasi spolocni znami. Ano, bola chyba, ze vytahuje vase problemy pred nimi, to sa proste nerobi. Skus to jednoducho ignorovat, pred manzelom sa spravaj kludne, skus zmenit tvoje spravanie, daj mu cas nech vsetko spracuje, nevyvolavaj hadky. Staraj sa o deti a pracuj na sebe, mozno potrebujete len cas, mozno mate vo vztahu nevyriesene problemy kvoli ktorym sa spravate obaja takto nekontrolovane. Naozaj odporucam terapeuta.

milenke
5. mar 2022

Ak si si istá že si v Tom nevine a všetko čo o tebe im povedal je lož...tak sa ozvi kamarátom že chceš sa stretnúť aj on aby tam bol a nech to povie pred všetkými a hlavne tebe do očí...
Ak si sa chovala ako on vraví a v amoku napadla partnera silou... vyhľadaj odbornú pomoc...

jankajanka134
5. mar 2022

Pozri chlap dokáže sa urobiť riadne neviniatko!!!! Ty sa absolútne neobvinuj ja by som sa stiahla nechaj ho nech na Teba hovorí čo chce!!! Skús nemyslieť veľa buď veľmi jednoduchá nedomyslaj si. Nechaj ho ísť, vidím, že je to ťažké po 15 r., ale ak ste sa hádali kvôli tomu že on je egoista a nedokáže vidieť svoje chyby veď to bude len trápenie pre Teba!!! Koľko máte deti zi pre ne kašli na neho normálny muž by nedal po sebe kričať nemala by si prečo to je odraz jeho správania! Hlavne sa neobvinuj, stiahni sa nepíš nevolaj nechaj rozhodnúť jeho! Keď príde nevycitaj a nespominaj nič buď kludna!!!! Veľa sil a modli sa za neho!

zana1234
5. mar 2022

Ahoj, pozri sa, kazdy sme inej povahy. Ak je vo vztahu uz tolko stresov a ignorácia z druhej strany riesit to,rupnu nervy. Však, samozrejme, tie co maju idylku vo vztahu sa nefackuju. Teoria o tom,ze by sa to nemalo je jedna a potom sam zivot druha. Tvojmu muzovi to teraz vyhovovalo,ze z teba spravil tu, co kvazy moze za všetko,ale mozno on chcel uz davno skoncit, tak vyvolaval napätie. Ano, aj taki su muzi..ak v pohode odišiel,mozno uz ma vo vyhlade niekoho...keby mu na vztahu a rodine zalezalo, nezdrhol by po jednej facke, to mi ver. Neries to teraz, hlavne sa mu nepchaj...aj on si musi uvedomit svoj podiel viny. Mozno to tak ma byt,a s odstupom času,uvidis všetko inak. Drzim ti palce!!!

madeline1
5. mar 2022

A vadi ti, co povedal kamaratom alebo ti vadi aj to, ze ste sa udreli, aj ked to sa v dobrom vztahu nedeje? Vadi ti aj to, ze odisiel? Lubis ho, alebo mas atak, lebo sa momentalne hanbis za svoje spravanie?

Strana
z2