Internetová nevera
Dobrý deň, chcela by som sa na našu situáciu doma radu. Môj manžel má internetovú známosť,neviem či sa stretávajú ale udržiavajú spolu vzťah cez FB. Píšu si všetko čo sa deje u nás doma aj u nej. Každú maličkosť. Posielajú si fotky a bohviečo čo ešte. Skrýva si telefón, vypína zvuky a chatuje tak aby som ho nevidela. Keď som to s ním riešila tvrdil že chce aby som to dokázala a keď som mu povedala že viem o čom si písali a čo za foky si posielali, tak sa nepriamo priznal. Resp.sa preriekol. Chcela som ale vedieť viac od kedy, koľko to trvá, tak mi povedal,že sa o Tom rozprávať nebude. Pre mňa je to už cez čiaru a nedá sa s ním rozprávať. Neviem ako ďalej už mám toho dosť. Máme 2 deti ktoré majú pod 10 rokov a nechcem aby trpeli. Už raz mal si s jedinou ženou písal ale keď som na to prišla tak to ukončil. Vtedy to bolo iné. Ďakujem za rady.
@0kristina0 máme tri ešte malé deti. Tak možno sa to ľahko píše. Pred nimi jej nič nehovorím až nemusia žiť v strese. Viem že najlepšie by bolo ísť od seba ale to po finančnej stránke jednoducho nejde.
@ian5 budes sa musiet snazit proste nejak to vymysliet, aby sa to dalo, lebo sama podla mna vies, ze to takto aj tak dlho nepotrva a proste sa budes mueit na rozchod pripravit, aby si to zvladla
@petricienka preložil som si tvoju rádu do mužského rodu 🙂. Som muž a problém mám s manželkou. Viem že skôr či neskôr sa to buď musieť stať. Ide mi len o detí aby nerpeli. Sú na mňa veľmi citovo naviazaný. Hlavné ten 5 a 9 ročný. Najstarši už ma z časti svoj pubertalny svet.
@ian5 si sice si muz ale spravas sa ako zena. Zas a znova vyhovorka len na deti. Podla teba je ok, ze v tomto ziju? A nemysli si, ze to nepocuju a nevidia. Ak im chces davat takyto priklad tradicnej rodiny kde sa mamicka kurvi a otecko to toleruje, tak nech sa paci ale potom nevyplakavaj.
@0kristina0 nevyplakavam. Napísal som svoj životný príbeh bez akéhokoľvek očakávania a reakci od iných ľudí. Asi nemáš deti lebo keby si mala a mala takéto alebo možno iné problémy s manželom tak ako matka by si dávala na prvé miesto ich. U nás sa nekrici nevrieska keď sa riešia problémy. Povedať si svoje dokážem aj bez zvyšovania hlasu. Decká maju všetko po citovej aj materiálnej stránke od nás oboch. To že nám to neklape je určite zle a keď budú starší tak budú samozrejmé aj vsimavejsi.
@ian5 dieta mam a uz sa ani necudujem preco ta zena podvadza. Nema totizto pri sebe ozajstneho chlapa
@0kristina0 moralistka ktorá má jedno dieťa. Už viem prečo len jedno.
lebo len idiot by skočil 2 x na takú kravu

@ian5 ano si slaboch, uz si ju mal davno kopnut do riti