icon

Intímnosť na pracovisku. Ako riešiť citové zmätenie?

5. mar 2025

Som vydata zena, mam deti, nie som dlho v manzelstve. Vposlednej dobe to u nas trosku skripe, manzel si rad skovi na pivo s kamosmi a citim sa, ze sa mi dostatocne nevenuje vtedy. Detom sa venuje, v tom je ukazkovy otec, miluje ich nadovsetko, chodime normalne ako rodina na vylety...lenze zapozerala som sa do jedneho nasho kolegu v praci. Kazdodenne chodime spolu na obed, viem, ze sa mu mozem s hoci cim zdoverit, aj ked mame teraz take obdobie s manzelom, vie ma pochopit. Citim medzi nami dost chemiu, drzim sa dost od neho stale, ale nedokazem mu odolat, uz sme sa aj bozkavali, ale nic viac intimne nebolo. Bol tiez zadany, ale s partnerkou sa rozisli, pravdepodobne si to asi zle vysvetlila, lebo sme si normalne pisali smsky. Nedokazem na neho prestat mysliet, je to presne ten muz pri ktorom sa vam podlomia kolena. Ale vsimam si, ze ked pracuje tak pokukuje po jednej co je u nas, je v jeho veku. Strasne na nu ziarlim, nedokazem sa na to pozerat. Aj ked sme spolu v praci stretne ju, zacne snou rozpravat, vypytovat sa jej. Je to hroza, hrozne ma ta zenska irituje, ajked by nemala. Neviem, co sa to so mnou deje. Chcela by som ho mat viac pre seba...preco toto robi?

Strana
z3
simona1998
5. mar 2025

Ty sa pýtaj hlavne seba , prečo toto robíš svojmu mužovi 😆

ruxandra
5. mar 2025

Veď si vydatá, tak prečo by mal pokukovat po tebe? Normálne sa rozved a potom mu napis smsku a vyplac sa mu, možno si ta konečne všimne 🙂

vikiki29
5. mar 2025

@ruxandra a možno aj nevšimne. Keď už nebude zakázané ovocie, bude to nuda 😁

maca1984
5. mar 2025

Tá jeho ex si to vysvetlila veľmi dobre.
A ty prečo toto robíš svojmu mužovi ?

zuzubb007
5. mar 2025

Si nenamyslaj zázraky, len si poblaznena, a čo tvoj muž prestal existovať zrazu? Sustred sa na vzťah s mužom, tento kolega bude taký, že hocijaká bude na chvíľu dobrá, jeho ex pochopila múdra to žena

patus_2
5. mar 2025

Mal priateľku, pokukoval a vypisovať tebe, teraz pokukuje po ďalšej a vypisuje možno ďalším piatim. Naozaj chces zahodiť vzťah s manželom kvôli tomuto?

domkakvet
5. mar 2025

Ze jeho ex si to zle vysvetlila, no ona si to vysvetlila velmi dobre a ako sa ti moze tvoj muz venovat, ked je na pive, nenapisala si ako casto na to pivo chodi, ak je to obcas nic zle na tom nevidim, skor na tvojom kolegovi, ktory pozera po vsetkom co mu pride do cesty.

viestta
5. mar 2025

Zarad sa do poradovnika zien, ktore mu nadbiehaju alebo do poradovnika zien, ktorym nadbieha on. Mozno raz dojde aj na teba. Dovtedy sa ti mozno aj manzelstvo rozpadne a budes aj ty single

zojazoja
5. mar 2025

Držím sa dosť od neho stále.. už sme sa aj bozkavali 🤣🤣🤣 ..toto je nejaká ďalšia rozprávka starej materi na dnes?

11beautygirl11
5. mar 2025

Týpek hodil sieťku a čaka aké rybky sa chytia. S tebou si vymieňa sliny, s druhou by chcel tiež dačo a stavim krk nato, že ma rozrobené aj ďaľšie.

crazy_cat_lady
5. mar 2025

preco nezadany kolega pokukuje po inych zenach? no ts ts, toto keby videla matka predstavena :D ale to, ze sa ty ako vydata zena oblizujes s kolegom, to je ok :D

cim skor sa nato vykasli, zmen pracu, alebo urob co uznas za vhodne, lebo raz sa to prevali a nebude to mat pre teba dobry koniec

vikt343
Autor odpoveď zmazal
nynia
5. mar 2025

Myslis, ze si jeho jedina? 🤣 Tato naivnost niektorych zien ma neprestane nikdy udivovat ak ex kvoli tebe podvadzal tak nebude mat problem aj teba. A urcite tie spravy neboli az take nevinne-kolegialne ked pripustas moznost, ze kvoli tomu sa mohla s nim rozist. Nezijes v ziadnom filme ani knihe, kde sa zrazu zamiluje do teba a ty budes ten dovod preco prestane podvadzat a budete zit stastne az do smrti. Takeho muza by som nikdy nechcela ani keby to bol posledny na svete. A myslim, ze nebudem daleko od pravdy ak si budem mysliet, ze pocas vztahu s ex s niektorou mal aj nieco viac ako len bozkavanie.

cacianka
5. mar 2025

zober do ruky tú najťažšiu panvicu akú najdeš a poriadne sa dr.bni po hlave !

vikt343
Autor odpoveď zmazal
vikt343
Autor odpoveď zmazal
mmoni89
5. mar 2025

Nebud naivná a nepokasli si vzťah s manželom len kvôli nejakému chlapovi pre ktorého si ďalšia do počtu.A tiež si nenamyslaj ze nič intímne nebolo ,keby ti tvoj muz povedal ze sa bozkaval s nejakou ženou tak by si ho tlapla po pleci-v pohode zlato,ved to je normálne 🫣

krasneleto
5. mar 2025

ty srandujes ze? ak teda nahodou toto myslis vazne, tak sa pozri do OP kolko mas rokov, lebo toto je tak na ZS- tak ty sa kur*is na pracovisku so zadanym, ziarlis ze sa pozera po seberovnych- jemu na rozdiel od teba asi doslo, ze s tebou vztah nechce, kedze uz jeden mas... a ty riesis preco ti toto robi ten v praci? dufam, ze aj tvoj muz sa na pive bozkava s casnickou a ziarli na typka, co jej objednava... ty si normalna? spamataj sa, mas deti muza a rodinu... ci ta tolko svrbi , ze potrebujes znicit sebe aj detom zivot?

dota6
5. mar 2025

@zojazoja to sú asi nejaké nové normy pre 2025 :D bozkávanie je "nové" držať sa vo všetkej početnosti. Amen

zojazoja
5. mar 2025

@dota6 podla mna tato zena ani nema muza, ani deti, ani kolegov na pracovisku a tento pribeh je len vymysel bujnej fantazie niekoho, kto je fakt sprostý.

dota6
5. mar 2025

@zojazoja mohli by zlátať všetky tie kolegiálne diskusie do nejakých poviedok. Poslať to Evite a môžeme sa tešiť na nejakú dobrú, úžasnú komédiu :D s názvom Extrémne lásky na pracovisku, podtitul Ruka v šerblíku.

sisska96
5. mar 2025

Si normálna alebo Ťuk na hlavu?

zojazoja
5. mar 2025

@dota6 🤣🤣🤣 presneeeee

ndrag
5. mar 2025

fuuuu, toto este len bude riadny bordel. Ver, ze si po case spomenies na staru ludovu mudrost "Neser kde zeries." a neskor aj to s kozou🧘‍♀️.

personality
5. mar 2025

Toto musí byť vymyslené. Každá reálna žena by totiž pochopila, že nie je z nej až tak paf, keď pozerá po inej.

cimage
5. mar 2025

Jasne, ze flirtuje s kazdou, ved je slobodny, on moze. Ty si vydata a preto, ze ti to neklape s muzom, tak si myslis, ze s kolegom ktoremu vsetko vesias na nos, je to prave, ale nie je. Je dost mozne, ze keby si sa rozviedla, tak by to s nim nehlo. Kasli na neho, nech si nahana mlade kolegyne a daj dokopy vas vztah s muzom.

kavasmliekom
5. mar 2025

Nechceš sa opýtať skôr sama sebe, prečo to robíš? Len preto, že manžel ide na pivo? 😄 Dobrá výhovorka.

krasneleto
5. mar 2025

a inak super argumetn.. manzel si skoci na pivko sem tam = nedostatocne sa mi venuje... wow, pritom pises ze je vzorny otec, chodite na vylety... ale ty svoje bozkavanie nepovazujes za problem... tak ty si bud komplet padnuta na hlavu, alebo si len hladas vyhovorku na svoje konanie... cize cakum prask... ty by si kolegovi aj dala, len akosi kuka po nezadanych- logicky, jeden vztah si mu uz pokazila svojimi smskami... ale najvacsi problem je , ze muz ide na pivo...

vilma7
5. mar 2025

Bud rada ze pokukuje po druhej a ty sa venuj tam kde si sľúbila vernosť.

krasneleto
5. mar 2025

a bud rada, ze ta jeho byvala, to nevyklopila tomu tvojmu ked pride z piva... ty sa musis pri detoch pekelne nudit...

Strana
z3