Intímnosť na pracovisku. Ako riešiť citové zmätenie?
Som vydata zena, mam deti, nie som dlho v manzelstve. Vposlednej dobe to u nas trosku skripe, manzel si rad skovi na pivo s kamosmi a citim sa, ze sa mi dostatocne nevenuje vtedy. Detom sa venuje, v tom je ukazkovy otec, miluje ich nadovsetko, chodime normalne ako rodina na vylety...lenze zapozerala som sa do jedneho nasho kolegu v praci. Kazdodenne chodime spolu na obed, viem, ze sa mu mozem s hoci cim zdoverit, aj ked mame teraz take obdobie s manzelom, vie ma pochopit. Citim medzi nami dost chemiu, drzim sa dost od neho stale, ale nedokazem mu odolat, uz sme sa aj bozkavali, ale nic viac intimne nebolo. Bol tiez zadany, ale s partnerkou sa rozisli, pravdepodobne si to asi zle vysvetlila, lebo sme si normalne pisali smsky. Nedokazem na neho prestat mysliet, je to presne ten muz pri ktorom sa vam podlomia kolena. Ale vsimam si, ze ked pracuje tak pokukuje po jednej co je u nas, je v jeho veku. Strasne na nu ziarlim, nedokazem sa na to pozerat. Aj ked sme spolu v praci stretne ju, zacne snou rozpravat, vypytovat sa jej. Je to hroza, hrozne ma ta zenska irituje, ajked by nemala. Neviem, co sa to so mnou deje. Chcela by som ho mat viac pre seba...preco toto robi?
"Už sme sa aj bozkávali, ale nič viac intímne nebolo" - podľa mňa už flirtovanie cez správy je absolútne cez čiaru, a o tom bozkávaní sa radšej ani nebudem vyjadrovať. Radšej sa začni sústrediť na tvoj vlastný vzťah, ktorý máš. Lebo podľa toho, ako sa správaš, tak si asi myslíš, že sa rozvedieš a on bude novým otcom tvojich detí... takže odo mňa len jedna rada: keď ráno vstávaš z postele, tak sa aj prebuď!
je slobodny tak moze, treba si cim skor priznat, ze nema o teba az taky zaujem a skus ak chces zachranit manzelstvo smerovat energiu tam
Jeee aj my sme mali takeho v praci, zlatíčko bol 😂. Nemy uzas pozorovat tie, ci sa zamilovali. Mna tiez balil, flirtovanie o dušu! Hovorím mu raz pri práci- prosím ta co by si ty so mnou robil, ved si také ucho ako moji bratranci! No a ved vyzeráš lepšie ako niektoré mladšie tu! Bola som "len" o 10 rokov staršia - on mal 20 😁. My sme v rámci srandy (aspom ja) po flirtovanie a hotovo. Tie ostatne asi aj niečo niečo iné. No a keď som videla tie ich priblble úsmevy v jeho prítomnosti hlavne ked stali tie kolegyne pri nom vsetkych 6, mala som co robit aby som nevybuchla smiechom 😂. A to fakt od najmladsej po tu dalsiu 32 ročnú - zadanú! No ina komédia, cisty kasanova! A mal aj priateľku- v zahranici 😄 Ako píšem, zlatíčko.
To len ako výsuvná v rámci obohatenia témy. Ale ty autorka fakt nemáš všetkých 5 po hromade!
Ja som prvá, co pochopi hnev voči partnerovi, ktorý popíja a podobne.
Ale trestať sa do firemného kurevnika? Oo pardon, myslím mladého pohlavného muza, ktory ma na vyber celú paletu žien v praci 😁 Predpokladám ze si tiez asi staršia od neho.
Toto ale nie je riešenie a ešte budeš aj na kolegyňu žiarliť!
Zenska preber sa, lebo ta aj muz posle do prdele
Alebo sa rozved, zi sama s detmi a potom hladaj niekoho. Ale nie takeho, co pretiahne každú lepšie vyzerajucu sukňu!
A ešte taký podstatný detail! Mas deti, si von z hry. Snáď nemyslis, ze taky geroi si zavesi na krk zenu s detmi 😅
Viem, ze to nie je spravne, ale manzelovi viac vyhovuje alkohol, kazdy druhy vecer ho nie je, co si chodi s kamaratmi a vraca sa neskoro vecer. S tym druhym sme si velmi blizky, a je mi luto, ze to medzi nimi dvoma skoncilo. My sme sa normalne bavili ako kamarati-kolegovia o prac. veciach, aj sukromi a to bozkavanie bolo len vyvrcholenim a blby skutok....len ja uz k nemu zacinam dlhsie citit
ale on k tebe nie moja... chapeme sa... ? nie ste si velmi blizky... ty si sa namotala , on zjavne nie, ked ocumuje kadekoho.. prosim ta zobud sa a daj si do poriadku zivot s muzom...
@krasneleto preco ma odvudzujete? Ved sa to stalo uz niekolkym ludom
A ešte niečo. To, ze sa s nim priateľka rozisla je tiez dobra indicia. Ty si bola asi už bohvie kolka v poradí a konečne urobila správny krok.
Ona videla, že je to kreten a ty nie?
To aj keby javil záujem, skočím od písaná ku takému, co by ta podvádzal? A fakt si uvddim, aja zodpovednosť sú deti. Toto si máloktorý chlap dobrovolnr dopraje. Ved on nemá charakter, nieto ešte chuť a gule starat sa o deti, toboz o cudzie. Skus to riešiť s nuzom v prvom rade, ten chlast. A ja by som kludne radikálne. Tiez však záleží, ci si schopna financne seba/deti zabezpečiť.
Tu nejde o odsúdenie, ale pokusy posunúť ta inym smerom, ved ty ideš z blata ani nie do kaluze ale rovno do 💩. Zacni používať rozum a prestaň snivat/maľovať si princa, ktorý nikdy neexistoval.
Mila atorka, tak ked ti to doma neklape vyries to ako to robia civilizovani ludia. Rozved sa. Potom budes single a mozes sa nechat oblbovat kolegom, susedom, kym len chces. Len ci rozvedena so zavazkami budes pre toho chlapa dostatocne atraktivna aby si s tebou zacal aj nieco viac ako "nezavazne rozhovory o vsetkom" a "nic neunamenajuca pusa" v kumbale s kopirkou... Uvedomujes si, ze ty si pre neho len jedna z mnohych ale asi nie ta, s ktorou bude tvorit par a neskor aj rodinu?
Vidis,ja nebudem skryvat,ze medzi mnou a mojim kolegom,ista chemia je.Je to mlady muz,vysoky,mohutny fesak,ale je to len pobluznenie a muza naozaj milujem,nikdy by som ho nepodviedla,a to ma kolega volal aj na jeho stavbu,ze zakuri a ...viem presne kde ma dom,keby som moc chcela.Minule mi vravi,si makke prist a ja mu vravim:ty ma chces vyhecovat k cinu,ze??
Alebo mi vravi,ze nechce na mna mysliet,lebo vie,ze ja nechcem prist o 20r vernost.Ale chemia tam proste je z oboch stran.No rozum a srdce a laska musi byt silnejsie,ako takyto chvilkovy chtic,pobluznenie.
@jozinzbazin22 toto už je podľa mňa nahnuté, takáto flirtovná komunikácia. Čím sa mne niekto viac páči, tým som k nemu odmeranejšia, lebo sme všetci len ľudia a najľahšie je žiadny vzťah, ani chémiu nerozvíriť.
@ina2405 ved prave preto by som k nemu na stavbu ani nesla,aby sa to extremne nezvrtlo,co by som v zivote cely zivot lutovala,alebo by som pokracovala dalej,az kym by to neprasklo.A naozaj mi tento osial nestoji za to.
aj motyle odletia, aj kolena sa prestanu podlamovat, ale v tom case uz mozes mat z manzestva len crepy...
@jozinzbazin22 cesta do pekla je dláždená dobrýma úmyslamy.Poslúchaj manžela ,lebo začneme žiarliť !!!
@bruno1 este aj druha kolegyna si s nim pisala,ta ako zistila,ze si piseme ho blokla,urazena sa s nim nerozprava,a ze je to kurevnik,co by chcel pretiahnut vydate zeny.
Vcera rano mi kolegyna vravi,a ze vies co vsetko o vas hovoria,ze spolu trtkate.Tolko krat som sa jej snazila vysvetlit,ze to neni pravda,ale neda si povedat a taketo reci by boli prave od nej.Som to aj muzovi hovorila,ze teda podla toho,co cital nevyzeral ako kurevnik.Proste ziarlivost dokaze divi,a keby mi muz neveril,stacili by aj taketo klebety.
A v akej sfére pracujete? Mám podobnú skúsenosť, na pracovisku to bol des a on bol jediný, ktorý mi dokázal porozumieť.
🤦🤦🤦🤦
@zojazoja nie není to trápne, pravda to je, bohužiaľ....
@zojazoja v zivote nikdy by som si o sebe nepomyslela,ze toto niekedy spravim,ze si budem vypisovat ako taka pubertacka.Fakt keby mi toto niekdo povie pred rokom,tukam si na celo,ze si mu nesibe,ze ja no isto nie.
Minulý týždeň ma pozval kolega po práci na kávu. Moja opdeveď znela, že ďakujem za pozvanie a kávu mám veľmi rada ale popráci ma čakajú dve deti a manžel s kávou doma. Pochopil to s začal sa úrimne smiať, že ako som mu slušne povedala, že tadiaľto cesta nevedie.
Nadbieha mi odkedy som sa tam zamestnala, je to cez mesiac. Ja som ho potrebovala upratať a toto bola pekná príležitosť. A mám pokoj.
@jozinzbazin22 to tvoje je narozdiel od inch aspoň uveritelne.
@zojazoja to moje bohuzial fakt realita,a ako sa muz musel citit,ked som vedla neho sedela v obyvacke a pisala si o sexe s kolegom.Niektore spravy som aj vymazala tam to nestihol precitat.Chudatko moje,ale zase na 2 strane som aj chcela,aby si to precital,aby si uvedomil,ze ma zanedbaval.On si v hlave povedal,ze sa nebude snazit tak mu aj telo reagovalo,a to doslova.Teraz ako by chytil druhy dych,a je tam opet ta vasen,ktoru sme niekde po pri detoch stratili.
odsudzujeme ta? prisla si s kozou na trh, ked si chcela chvalu, povedz to rovnako sibnutej kamoske, mozno ta podpori... a nikto nepovedal, ze sa to nikomu nestalo... ale trosku uvedomenia v manzelstve s dvomi detmi by to ozaj chcelo. vo finale mi / nam to asi moze byt jedno co bude s tvojim zivotom ...
Ale vieš, že on sa s tebou iba zabava,však? Ešte sa s tebou vyspi, ale on nechce vzťah. Len sem-tam dajake potešenie
Ak chces, napis mi spravu

Neverím, že takáto hlupaňa žije.