icon

Išli by ste do vzťahu pre rozdiel v preferenciách?

14. júl 2024

Ahojte,
prejdem rovno k veci. Páči sa mi niekto. Je milý, pozorný a celkovo ho ľudia vnímajú ako takého správňaka. Mne sa páči aj ako vyzerá a aj jeho povaha. Viem si predstaviť s ním stráviť aj celý život, taký je zlatunký. Ja sa jemu vraj páčim tiež (jeho slová), ale váham či ísť do vzťahu, lebo viem, že jemu sa páčia kučeravé vlasy a ja mam rovné. 😬 Aj ked si natocim, tak mi hneď padnú. Povedal, že to nie je az také dôležité, že to je len preferencia, ale neviem no čo si o tom mam myslieť. Povedal to takým štýlom, že aj tak sa človek mení, starne a nebude nikto vyzerať rovnako.
Asi mi je len smutno, že konečne keď som do niekoho zahľadená a páči sa mi na ňom všetko, tak že ja pre neho asi nie som top. Nebojím sa ani tak, že by ma podviedol, lebo fakt nevyzerá ako ten typ, čo by to vedel spraviť. Skôr ma straší, že či to časom nebude ľutovať, že sa dal so mnou dokopy alebo či sa nezahľadí do inej. Zároveň ho ale nechcem nechať ísť, lebo mne sa on veľmi páči a tak na plnú hubu ked to mam povedať, tak mi príde, že nie je nejaký extra výber chlapov na Slovensku a tazko povedať či ďalšieho slušného dobrého chlapa ako je on nájdem.
Chcem sa preto poradiť. Je to len v mojej hlave, že to preháňam a rozmýšľam nad tým alebo to je reálne problém?

Strana
z2
sara07
14. júl 2024

normálne som ti napísala riešenie, reálne vyriešenie problému, vieš kolko herečiek a spevačiek nosí zahustené poloparochne alebo celé, napr, rihana si to pozri na nete ...
nič na tom nie je, len ty to riešiš a berieš inak
ako inak ked ti nedržia kučery chceš docielit kučery ... a podla teba tie kučery potrebuješ
moja odpoved bola čisto technicka ,
ty sa tu ohanaš empatiou a následnou vetou ju hned porušíš a ešte aj zhadzuješ

svetlonos
14. júl 2024

Riesis blbosti 😉. Moj by ma asi peijal radsej kludne plesatu ako riešiť moje tehotenské hormony 😁 Tiez ma určite preferencie - vlasy buď dlhe (mam) akebo strih tak po plecia.
Viem ze bol s takou zenou zasnubeny, on nevie ze to viem.
Minule som sa dala ostrihať z velmi dlhých do pol chrbta - jeho reakcia? Hmm, ved dorastu...
🙂 tiez sa mu chcem páčiť ale nebudem mat z takej kraviny predsa hlavu v smútku.
A vo vztahu sa fakt kolkokrat riesia uolne iné veci, kedy je uplne jedno ci si brckata ci plesata.
Pokial je správny tak ozaj netiesi vlády.
Vies aký bol môj "ideal" ? Šedý, tmavé vlasy, modré oči. To tak do 20tky. Muz je ako viking - blondavo rišavy 😂 Kedysi mi to po efala dokonca kartička- ze budem mat manžela blondaka a s ňom deti. Bola som vtedy s tmavovláska a pýtala sa, kedy sa nás vztah posunie. Som sa dušovala, ze neexist blondak! Onavsa len tak vedome usmiala, ze ved uvidím a kludne jej mam potom poslať "reklamaciu".
Neries hluposti, ak nie je povrchný niet o com 🙂

cookie29
15. júl 2024

ach jaj... hladas partnera alebo nieco ine? Lebo prepac, partner je muz do voza aj do koca... a vies si predstavit, ze nedajboze ochories, pojdes na chemoterapiu a budes plesata... ?

minka201
18. júl 2024

@autorka Chápem, že si zaľúbená a chceš byť pre neho dokonalá. Ale láska nie je o hľadaní dokonalosti. Veď ho nechaj, aby sa do teba zaľúbil. On sám ti dáva najavo, že vlasy pre neho až tak podstatné nie sú. A je dosť možné, že ak sa do teba naozaj zaľúbi, začnú sa mu viac páčiť rovné vlasy 😉

autor
19. júl 2024

@minka201 Myslíš, že zaľúbenie vie tak zmeniť to čo sa mu páči? Inak ďakujem.Dobre sa to číta, že to niekto chápe.

minka201
19. júl 2024

@autorka Myslím, že je to možné. Môjmu sa napr. páčili rovné hladké vlasy. Ja mám trochu vlnité, nie až také hladké. Po čase mi sám od seba povedal, že sa mu začali páčiť také vlasy, ako mám ja ☺️

Strana
z2