Išli by ste do vzťahu so psychológom?
Poznáte niekoho kto ma taký vzťah a je to fajn? Akože aj dlhodobo. Pripadne zažili ste take niečo, aké to bolo? Ak by ste mali do toho ísť nebáli by ste sa? Keď je situácia že je to fajn človek, rozumiete si, ale je psychológ…. že z toho mám obavy.
Podľa mňa ak rozmýšľaš, tak do toho nechoď, máš predsudky už teraz, ako jemu bude vo vzťahu s tebou, keď pre teba je desivé jeho povolanie psychológa a budeš v každom jednom konflikte utekať od riešenia, lebo on je psychológ?
Ja psycholog nie som (z urciteho dovodu som sa nou nestala zatiaľ). Cely zivot sa ale zaujimam o psychológiu a ludske správanie a dost aj analyzujem ludi, teda kazdeho kto mi to dovoli. A tak ti poviem, ze ano som trosku divný človek a ludia, ktori so mnou maju bližší vztah musia sami zvládnuť pohlad do seba a do svojich traum, preto mam vacsinou lepsi vztah s introvertami aj ked som extrovert.
Ale ano som divnejší človek ako iní, ale fajn je, ze vztahy ake mam s mojimi blízkymi ludmi su važne hlboke.
A este jedna vec kazdy clovek je iny a aj psychológovia su rozdielni 🙂
@anonym_autor niektori nie su ani psychologovia a su na hlavu.
@anonym_autor minimalne mas istotu ze bude trosku vzdelany a nebude ako sustruznik co sa chova ako hulvatik
@anonym_autor minimalne mas istotu ze bude trosku vzdelany a nebude ako sustruznik co sa chova ako hulvatik
@lentakyterapeut sustruznik nemusi byt hulvatom ale aj vzdelany nim byt moze
@anonym_autor ja osobne nie. Sú to väčšinou nepraktickí chlapi, manuálne často nevedia nič robiť a všetko prehnane riešia. To je ale môj názor, nikoho sa ním nechcem dotknúť. Keď je ale Tebe s tým chlapom príjemne a ako človek Ti pripadá fajn, tak do toho choď. Ty musíš vedieť, čo je zač, nie náhodní ľudia z koníka 😅
@anonym_autor nezalezi na profesii ale na osobnosti. Zrovna toto povolanie moze byt pre fungujuci vztah prinosom. Za mna ano
Poznáte ten vtip že aký je rozdiel medzi psychiatrom a pacientom? Psychiater má kľúče. Aby to aj s psychologom nebolo podobné.
@anonym_autor ani by mi nenapadlo toto riešiť, však je to len povolanie…
@anonym_autor ja mam suseda, je psycholog a je uplne normalny, ma zenu, dieta
@anonym_autor ja osobne nie. Sú to väčšinou nepraktickí chlapi, manuálne často nevedia nič robiť a všetko prehnane riešia. To je ale môj názor, nikoho sa ním nechcem dotknúť. Keď je ale Tebe s tým chlapom príjemne a ako človek Ti pripadá fajn, tak do toho choď. Ty musíš vedieť, čo je zač, nie náhodní ľudia z koníka 😅
@qrstxyz a je podmienka aby bol chlap manualne zrucny? Co taki chirurgovia? Ti by aj mozno vedeli kadeco doma porobit, ale nerobia to kvoli tomu, ze sa musia vyvarovat zraneniam ruky. Alebo ucitel matematiky, tan tiez nemusi vediet natiahnut omietky a napriek tomu to moze byt dobry partner, otec a bude sa vediet postarat o dom a zahradu. A kolkych mas tykch, co "sa zivia rukami" a aj ked vedia doma nic nespravia.
Ja som prekvapený, že zatiaľ ešte nepadlo slovo o príjme alebo peniazoch. Možno je ešte skoro.
Prečo nie ?
@anonym_autor 😆som psychologicka.
Ale uplne normalka.skor mam dojem,ze v dnesnej dobe ma kazdy druhy clovek diagnozu,je jedno ci psycholog ci nepsycholog.takze podla toho sa neriad
Keby si bola ty psychologičkou, ako by si sa cítila, ak by od teba vycúval nápadník kvôli tvojmu povolaniu?
Mám v rodine psychológicku ale asi nieje tak poznačena pacientami 😃a je úplne do pohody aj pre muža aj pre rodinu ostatnú

@petamich To je ako sa obávať, že policajt bude hľadať tvoje trestné činy a priestupky...
@enmery alebo ziarlit na manzela gynekologa, lebo kazdy den obzera cudzie medzinozia.