icon

Išli by ste do vzťahu so psychológom?

28. feb 2026

Poznáte niekoho kto ma taký vzťah a je to fajn? Akože aj dlhodobo. Pripadne zažili ste take niečo, aké to bolo? Ak by ste mali do toho ísť nebáli by ste sa? Keď je situácia že je to fajn človek, rozumiete si, ale je psychológ…. že z toho mám obavy.

Strana
z2
viestta
Včera o 08:04
@enmery

@petamich To je ako sa obávať, že policajt bude hľadať tvoje trestné činy a priestupky...

@enmery alebo ziarlit na manzela gynekologa, lebo kazdy den obzera cudzie medzinozia.

anonym_f38c6d
Včera o 08:09

Podľa mňa ak rozmýšľaš, tak do toho nechoď, máš predsudky už teraz, ako jemu bude vo vzťahu s tebou, keď pre teba je desivé jeho povolanie psychológa a budeš v každom jednom konflikte utekať od riešenia, lebo on je psychológ?

777januska777
Včera o 08:12

Ja psycholog nie som (z urciteho dovodu som sa nou nestala zatiaľ). Cely zivot sa ale zaujimam o psychológiu a ludske správanie a dost aj analyzujem ludi, teda kazdeho kto mi to dovoli. A tak ti poviem, ze ano som trosku divný človek a ludia, ktori so mnou maju bližší vztah musia sami zvládnuť pohlad do seba a do svojich traum, preto mam vacsinou lepsi vztah s introvertami aj ked som extrovert.
Ale ano som divnejší človek ako iní, ale fajn je, ze vztahy ake mam s mojimi blízkymi ludmi su važne hlboke.
A este jedna vec kazdy clovek je iny a aj psychológovia su rozdielni 🙂

domkakvet
Včera o 08:30

@anonym_autor niektori nie su ani psychologovia a su na hlavu.

lentakyterapeut
Včera o 08:44

@anonym_autor minimalne mas istotu ze bude trosku vzdelany a nebude ako sustruznik co sa chova ako hulvatik

viestta
Včera o 08:49
@lentakyterapeut

@anonym_autor minimalne mas istotu ze bude trosku vzdelany a nebude ako sustruznik co sa chova ako hulvatik

@lentakyterapeut sustruznik nemusi byt hulvatom ale aj vzdelany nim byt moze

qrstxyz
Včera o 09:02

@anonym_autor ja osobne nie. Sú to väčšinou nepraktickí chlapi, manuálne často nevedia nič robiť a všetko prehnane riešia. To je ale môj názor, nikoho sa ním nechcem dotknúť. Keď je ale Tebe s tým chlapom príjemne a ako človek Ti pripadá fajn, tak do toho choď. Ty musíš vedieť, čo je zač, nie náhodní ľudia z koníka 😅

anonym_21f502
Včera o 09:18

@anonym_autor nezalezi na profesii ale na osobnosti. Zrovna toto povolanie moze byt pre fungujuci vztah prinosom. Za mna ano

anonym_c8bccf
Včera o 10:02

Poznáte ten vtip že aký je rozdiel medzi psychiatrom a pacientom? Psychiater má kľúče. Aby to aj s psychologom nebolo podobné.

anonym_1b1ce3
Včera o 10:13

@anonym_autor ani by mi nenapadlo toto riešiť, však je to len povolanie…

evka64
Včera o 10:25

@anonym_autor ja mam suseda, je psycholog a je uplne normalny, ma zenu, dieta

viestta
Včera o 11:54
@qrstxyz

@anonym_autor ja osobne nie. Sú to väčšinou nepraktickí chlapi, manuálne často nevedia nič robiť a všetko prehnane riešia. To je ale môj názor, nikoho sa ním nechcem dotknúť. Keď je ale Tebe s tým chlapom príjemne a ako človek Ti pripadá fajn, tak do toho choď. Ty musíš vedieť, čo je zač, nie náhodní ľudia z koníka 😅

@qrstxyz a je podmienka aby bol chlap manualne zrucny? Co taki chirurgovia? Ti by aj mozno vedeli kadeco doma porobit, ale nerobia to kvoli tomu, ze sa musia vyvarovat zraneniam ruky. Alebo ucitel matematiky, tan tiez nemusi vediet natiahnut omietky a napriek tomu to moze byt dobry partner, otec a bude sa vediet postarat o dom a zahradu. A kolkych mas tykch, co "sa zivia rukami" a aj ked vedia doma nic nespravia.

grimnir
Včera o 12:18
@enmery

@petamich To je ako sa obávať, že policajt bude hľadať tvoje trestné činy a priestupky...

@enmery Bol by jak žiarlivý manžel: "Kde si bola včera o 17:00? S kým si bola? Čo si tam robila?"

grimnir
Včera o 12:21

Ja som prekvapený, že zatiaľ ešte nepadlo slovo o príjme alebo peniazoch. Možno je ešte skoro.

sisska96
Včera o 16:58

Prečo nie ?

anonym_2e2493
Včera o 17:06

@anonym_autor 😆som psychologicka.
Ale uplne normalka.skor mam dojem,ze v dnesnej dobe ma kazdy druhy clovek diagnozu,je jedno ci psycholog ci nepsycholog.takze podla toho sa neriad

anonym_08f4dd
Včera o 20:46

Keby si bola ty psychologičkou, ako by si sa cítila, ak by od teba vycúval nápadník kvôli tvojmu povolaniu?

anonym_9a5ac7
Dnes o 09:19

Mám v rodine psychológicku ale asi nieje tak poznačena pacientami 😃a je úplne do pohody aj pre muža aj pre rodinu ostatnú

Strana
z2