Išli by ste na rande s cudzincom?
Spoznali sme sa pred 2 dňami pred obchodným cetrom, on tam stál a čakal na kolegu, pracuje na ambasáde v Ba, / stál tam na blikackach a mal diplomaticku spz podla toho som vedela ze robí na ambsadae / dal mi na seba číslo a že mu mam napísať..Išli by ste s ním von či nie? Normálne mám dilemu teraz, predsa cudzinec, ale bol milý a nevyzeral nejako divne. Ale za 5 minút konverzácie som ho nemohla spoznať takže netuším...
Išla by som s ním na kávu a pokecali, možno by to bol tvoj osudový muž,nikdy nevieš. Veď ako inak sa ľudia zoznamujú najlepšie takto náhodne. Lepšie ako kdesi v bare na diske abo na internete, na kadejakých čudákov môžeš naraziť a čo je na tom že je cudzinec? Kde je napísané že musíš ísť na rande len so Slovákom? Môj manžel je tiež cudzinec a sme už spolu 6 rokov a neskutočne sme si sadli a to môj ex bol slovák a vykľul sa z neho alkoholik a tyran.
Moja babka stratila muža keď mala 40 rokov bola vdova a keď mala asi 43 veľmi sa zapáčila jednému američanovi ktorý prišiel na Slovensko kôli práci a babka v tej firme robila chodil za ňou bol za vodou dal by jej všetko no moja babka odmietla lebo dala sľub jej zomierajúcemu manželovi že nech sa už nevidá.On to od nej chcel aby si už nikoho nenašla (Hlavne že on mal pomer s kolegyňou a keď mu nato babka prišla robil jej peklo) Keby to bolo naopak už dávno by mal inú len moja babka bola hlúpa aj ľúbila toho Američana ale dala mu sľub no a dodnes to ľutuje.
Jasne isla, ak ti bol sympaticky preco nie? Ani nechapem kometare vyssie...v dnesnej dobe socialnych sieti je uz podla vsetkeho "cudne", ked muz oslovi osobne zenu 🤷.
@bambieblue s prvou častou suhlasim a druhú smutnú nechápem, príde mi to dosť sebecké, že on zomieral a chcel od 40 ročnej ešte mladej ženy aby sa už nevydala. Však jemu to už mohlo byt jedno nie? Nič v zlom, nepoznala som ich, ale aká to je láska, keď nechcel aby jeho žena bola po jeho smrti ešte šťastná.. :///
Inak ja som tiež sla na rande s mojim sucasnym zo srandy ( je cudzinec) , spoznali sme sa ale ma nete, angličtinu som oprasovala , vela som zo seba nevypotila( ja som sa skor zapotila) ale sme spolu mmt 4 roky.. nikdy by ma nenapadlo..taky zivot : )
Jedna kava a uvidíš čo sa z neho vykľuje 😉 daj potom info ci si bola, zvedava som aké to bude mať pokračovanie 😊
Ahoj, no nie nesla by som. Podla opisu, to bude najhorsi z najhorsich. A ty nebud dop.ce lahka!!!
Chce sa mu len zatrtkat!
To, ze pracuje na ambasade nic neznamena. To ako oslovil teba, oslovil aj x iných žien.
Neber to ako rande a nemaj veľké očakávania, možno tak oslovuje baby vždy keď čaká na kolegu. Stretni sa s ním v kaviarni za bieleho dňa. Nedaj sa ukecat na alkohol, keď ideš na wc nenechávaj na stole nedopity nápoj, daj niekomu vedieť kam ideš a nech by ten chlap bol akokoľvek šarmantný nechoď s nim nikde kde by ste boli sami alebo by si sa vracala domov neskoro večer.
Ja si myslim, ze si chce zastrtkat a kym bol na blikackach tak rozdal tych vizitiek viac.
Ak nahodou ale pojdes tak vezmi kondomiky
panko robi sofera na ambasade a cakal kym pani velvyslancova kupi puncochace... Ale na kavu mozes ist. Nevyskusas, nevies.
Neviem, prečo vám je čudné, že ju niekto oslovil na ulici. Mňa tak nedávno oslovil cudzinec, keď sme čakali na bagetu v nákupnom centre. Našiel si nejakú zámienku, oslovil ma, predstavil sa mi, ale prišli moje deti, tak nemal priestor, aby si vypýtal kontakt, hoci už vyťahoval telefón.
Ja by som šla, niekam na verejné miesto samozrejme a uvidíš. Buď to bude dement, alebo kamarát, alebo budúci partner, držím palce
@lneviemmeno No práveže žiadna láska tam ani nebola, vieš vtedy rodičia nanútili svadbu. Robili v oceliarnach len každý inde a on mal frajerku kolegyňu. Keď na to babka prišla išla za jeho nadriadeným a urobila tam bordel. Tak vedúci potom urobil poriadky. Bol alkoholik denno denne v krčme aj ju aj deti v noci vyhodil na ulicu moja mama ako najmladšia mala len 4 mesiace tú si dedova mamka chytro k sebe do izby vzala a chudák babka aj 3 malými deťmi v noci aspoň mala išla k svojej mamke keďže bývalá na hornom konci dediny.Bol darebák nikdy sa k nej nechoval dobre a ešte keď zistil že to babka prišla na jeho pomer a narobila tam cirkus tak ju ešte zbil.Ale po nehode v práci potom keď už umieral tak naraz bol z neho dobrý manžel a od babky chcel toto aby mu sľúbila na smrteľnej posteli. Aj jej deti vraveli nech sa vidá len ona že nie lebo dala sľub. A to ju chcel aj so 4 deťmi on bol 47 ročný bezdetný, no len žiaľ takto sa rozhodla a dodnes je na všetko sama a aj si poplače
@lakebabe CUDZINEC, rozumej Jožko z Detvy čo prišiel prvý krát do Bratislavy, keďže ho prijali na nejakú ambasádu na pozíciu vrátnika, dali mu zaparkovať auto, pri obchoďáku pichol gumu, tak sa to snažil nejako zachrániť a tak žmurkol na prvú okoloidúcu a dal jej číslo či by nezavolala odťahovku.
@mira0611 aka ľahká? Za to ze s niekym prehodím na ulici par slov a zoberiem si od neho číslo som ľahká? Ani som sa snim ešte nestretla. Čo je zlé na zoznameni osobne a vypytani si čísla?? A tí ktorí hľadajú cez net sú ľahki tiež?? Alebo aki su?
@sevrin a aj keby je vrátnik tak nemám problém ist s nim von, neposudzujem ľudí na základe povolania, ale podľa toho čo majú v hlave
A keby to bol Slovak, pracovne z ineho mesta na sluzobke, zmenilo by to okolnosti? Ano kludne by som isla na kavu. Ak si slobodna preco nie.
@ptvw vám sa to nestáva že si od vás chlapi pýtajú číslo na ulici? Podla reakcii niektorých žien mi to príde akokeby si od vás osobne nevypytal len tak číslo alebo kontakt, mne sa to stáva bežne, čo je na tom také nepochopiteľné 🤷♀️
A v com konkretne je problem? Ze je cudzinec? Ci v com? Ved ta na tej kave nezje. Ani sex s nim nemusis mat. Tak?
@beata_k áno, že mám z toho trochu obavy aby nebol nejaký doterný
Ďakujem za vaše postrehy a odpovede 😊 pekný večer prajem všetkým
Tak si ho zablokujes.
A kolkym sa takto prihovoril a kolkym dal vizitku? Nechodi tam lovit na diplomatickom aute??
Doterný môže byť aj Slovák. Ak sa ti páčil, choď s ním niekam na kávu, na verejné miesto. A uvidíš potom.
Ano isla. Za mojich mladsich cias som bola parkrat na rande s cudzinacami co tu boli na erasme, s jednym to prerastlo do vztahu, sem tam si este pomyslim ako by som asi teraz zila keby som s nim odisla do nemecka kam ma so sebou po skonceni semestra volal 😁
Ja by som isla, ak by mi bol sympaticky. Ja som takto stretla svojho byvaleho tiez nahodne na ulici a boli sme spolu dva roky. Tiez bol cudzinec, ale teda stretli sme sa v jeho meste, ja som tam bola na dovolenke. Urcite to nelutujem, ze som s nim sla na rande, vztah to bol.pekny.
ak nepojdes idem ja! nerob z toho vedu ;) ved je to osviezujuce bavit sa s cudzincami a predsa o nic nejde a kadeco zaujimave sa mozes dozvediet
Bože, keď čítam tie komenty 😃😃to vážne, žiadna z vás sa nikdy s nikým nezoznamila na ulici?? Mne sa to stalo viac krát a nebol to žiadny úchyl a ani nič podobné. Nikde nie je písané a ani nakazane, kde sa majú dvaja ľudia zoznámit. Iskra môže preskočiť kdekoľvek. Kľudne na kávu choď, ak ti bol sympatický. Inak budeš nad tým aj tak premýšľať