Išli by ste na rande s cudzincom?
Spoznali sme sa pred 2 dňami pred obchodným cetrom, on tam stál a čakal na kolegu, pracuje na ambasáde v Ba, / stál tam na blikackach a mal diplomaticku spz podla toho som vedela ze robí na ambsadae / dal mi na seba číslo a že mu mam napísať..Išli by ste s ním von či nie? Normálne mám dilemu teraz, predsa cudzinec, ale bol milý a nevyzeral nejako divne. Ale za 5 minút konverzácie som ho nemohla spoznať takže netuším...
Ja nemám dôveru k mužom ktorí len tak hocikomu rozdávajú svoje čísla na ulici...nie je to v poriadku a som si istá že aj ty to tak v hĺbke srdca vnímaš
Vy ste tu jakeeeee vretenice . Alebo proste strašne závidite že za vami sa chlapi na ulici neobzeraju ani číslo nepýtajú . A jak sa tu strašne smejete že to bol určite len šofér . Aj keby bol . Aj keby to bol smetiar robos hocikto . Ak bol autorke sympaticky , prečo nie , nech prijme pozvanie na kávu a uvidí . Boze ženy . Nezavidte. Mňa už tiež nikto len tak na kávu nepozve už som stará korčuľa , ale keď som bola mladšia , tie úsmevy aj nevinne pozvania boli pekne . Praj a bude ti dopriate !
Tak uz mam pocit ze na Svk zeny idu na rande len s pribuznym 😂ktoreho poznaju od narodenia . A pozve ich cez appku. Lebo Len tak je to “ spravne.” Mne ten fakt ze cislo odtrhol z brozurky pride take spontanne. Asi netrha brozurky kazdy den koli kazdej okoloiducej to by bolo dost neprakticke. To ze je cudzinec neznamena ze bude doterny, A Keby bol tak ho vies zrusit tak isto Akoby bol slovak . Jedina otazka je ci sa ti pacil a mas chut ho zas vidiet . A podla toho sa zariad,
@7miriam77 mám jedného internetového známeho, chvalabohu je to len taký internetový známy, ten keď osloví nejakú ženu na ulici, tak prinajlepšom sa od neho rozbehnú preč, keď nevládzu, tak volajú rovno políciu, že ich obťažuje nejaký exot.
Takže celé tieto zoznámenia na ulici sú len o tom, či danej žene je ten chlap na prvý pohľad sympatický, či je alebo nie je cudzinec, nehrá žiadnu rolu, žiadnu rolu nehrá, ani to, či je šofér alebo vrátnik alebo veľvyslanec, ak sú sympatie, tak rieši čo ďalej, ak nie sú, je to len niekoľko sekundová bezvýznamná epizóda v jej živote, na ktorú zabudne hneď za prvým rohom. Keby autorke nebol nejakým spôsobom sympatický alebo príťažlivý, tak táto téma tu ani nie je.
@lneviemmeno presne...vela zien na MK je az tak dokonalych nieco ako romantika,spontannost su im cudzie,aj ja som tak spontanne spoznala mojho partnera boli bysme manzelia nebyt autonehody...za mna chod do toho,medzi ludmi,ako vyssie pisala kocka pridi sama,odid sama...moznoz toho bude laska jak tram,alebo lekcia..zivot je prilis kratky na to aby si cakala ...
@tomasisa tiež mi je zle z tých komentárov, že automaticky musí mať len sex alebo niečo zlé za ľubom. Tak cez zoznamky je zlé sa zoznámiť, na ulici je zlé sa zoznámiť, nepochopím fakt.
Sla by som. Mam kopec takychto rande z mladosti, vacsinou bol z toho pekny zazitok a zabava na par dni😂 nakoniec som sa aj tak vydala za slovaka😏
Ja by som nešla ani so s neznámym Slovákom, nieto ešte s cudzincom.
Ale ak už máš tú potrebu to s ním risknúť, radšej sa sním stretni na frekventovanom mieste, kde je veľa ľudí.
@nika11103
Ja napriklad nezavidim,ver mi.
A tiez sa mi to stalo tuto zimu.
Odpovedala som na pozdra a utekala spät do prace.
Ja chcem mat v meste sväty pokoj sama so sebou.
A bojim sa stalkingu tiez napriklad
Mas zavolat??? Tak snad on sa ma snazit.
Autorka, mam kamoša zo zahraničia, co si takto "sprijemnuje" služobky keď je v BA. chodí tu tak na cca. 3 týždne. Nie je problém v hocijakom nákupnom centre zbaliť na ten čas "spolocnost". Dotyčnej dáme stačí ze ma mercedes a býva v Sheratone 😉
@kitycat
🤣🤣🤣
Po 5 minutach konverzacie by som cudziemu nedala cislo. Myslim, cisto cudziemu, mozno, ak by sme mali spolocneho znameho, tak mozno. Pekne auto a dobre prac.miesto neznamena, ze je chlapik v pohode. Opytal sa vobec ako sa volas? Ty vies jeho meno?
odo mna tiez pytal v detskom kutiku pan cislo...dali sme sa spontanne do reci, nase deti sa hrali a ked sme odchadzali si pytal cislo...bola som tak zaskocena, ze som zahovorila a odisla.
Isla by som. Pred 15 rokmi som isla s cudzincom na kavu a dnes mame krasny zivot a 2 deti 😀
K tomu ze chce len to jedno...aj moj muz vtedy vraj chcel len to jedno 🤣 Vraj som mala najlepsi zadok aky kedy videl 😅 Ale nedala som mu tak lahko a zamiloval sa. Minuly tyzden sme mali 10. vyrocie svadby. 🥰
Ale inak pozor na to, ak ti ucaroval len tym, ze je diplomat (osobne si myslim ze je len vodic). Sama som pracovala na ambasade, poznam ich par z ambasad roznych krajin a neboli to vsetci slusne vychovani muzi....

No vsak s nim hadam nepojdes do tmaveho lesa na to rande… a niekde na kave ti snad neodhryzne z nosa. Zas sa netvarme, ze cudzinci su nejake strasidla a komu nekoluje v zilach slovenska krv je nebezpecny 🤦🏼