icon

Išli by ste rodiť do pôrodnice, kde začala pracovať vaša príbuzná, s ktorou už roky nie ste v kontakte?

7. nov 2024

Anonymne z pochopiteľných dôvodov. Chcem sa opýtať, či by ste išli rodiť do pôrodnice kde nedávno začala pracovať vaša príbuzná , s ktorou už roky nie ste v kontakte. V mojom prípade svtou pribuznou nie som v kontakte už polovicu života, keď sme sa aj niekedy stretli tak sme sa ani nepozdravili. A ona a jej rodina je riadne taká zákerná a mám normálne strach o dieťa že mu dačo urobí alebo ho vymení.

Strana
z2
janage
8. nov 2024

A teraz nádych výdych, aj keby neviem ako ťa nemusela, isto by neriskovala statu práce a ťahanie po súdoch kvôli výmene dieťaťa u niekoho koho desaťročie a viac nevidela a nie je s ním v kontakte.
Neuvažuje racionálne a strašne preháňaš

h2
8. nov 2024

Videla si ju naposledy, keď si bola decko, ale bojíš sa, že ti vymení dieťa? Alebo, že mu ublíži?!

janage
8. nov 2024

A prípady, ktoré spomínaš sa stali omylom. Nie z osobnej pomsty.

lienka.7
8. nov 2024

@autorka nie.

luccija
8. nov 2024

Načo si vyrábas zbytočný stres?Verím tomu, že sú to len hormóny.Nie si taká dôležitá ako si myslíš prepáč.Ak by ti to nepovedali a stretneš ju tam čo spravíš?

autor
8. nov 2024

@h2 no ona a celá jej rodina má nemajú radi tak neviem či by nebola schopná niečoho takého. A ešte do toho má svojho otca vysokopostaveného, má rôzne kontakty...

autor
8. nov 2024

@janage mozno som paranoidna, viem

autor
8. nov 2024

@luccija po tých x rokoch by som ju nespoznala, medzitým sa aj vydala a zmenila priezvisko, ktoré som sa tiež od dotyčnej dozvedela. Ja mám stále rodné priezvisko, si myslím že bude vedieť že som to ja

Strana
z2