icon

Išli by ste s bývalým na dovolenku?

19. jún 2022

Ahojte .
Sme mesiac rozideni ,ex sa s tym vraj zmieril(tvrdi to )komunikujeme normalne ,dieta 3,5r

Este na jar zabookoval dovolenku (August-more a detsky hotel) a on chce aby sme sli spolu.😟

Vravela som mu no neviem bojim sa ze budes daco chciet(clovek nikdy nevie)on na to povedal raz rocne mam dovolenku(pravda) chcem si oddychnut a nie mat problemy s tebou😄
Spat by som spala na gauci v kuchyni.on v spalni s dietatom

Ja neviem co robit ,sli by ste?

Ja nemam problem ist z mojej strany je to na 1000%uzavreta vec,ale ja neviem no…..co ked unho predsa nie🤷🏼‍♀️🙈

Co by ste spravili vy aky je vas nazor?

petulda333
19. jún 2022

Velmi kratko po rozchode to je. Mozno objednat este jednu izbu a vziat sestru ci mamu. On si uzije dieta,budete tam spolu a zaroven tam bude medzi vami este niekto. Tak sa mozno bude kontrolovat,ak teda fakt by chcel nieco skusat

elizabet173
19. jún 2022

nie, nešla by som, dovolenka sa dá stornovať, nemienila by som hrať divadlo. Vychádzať spolu môžete perfektne, ale ísť spolu na dovolenku mi príde cez, Nemáš to v sebe spracované vôbec ani ty, aj keď si to myslíš, nevidím zmysel ani v tom, ísť spolu na výlet alebo na kupko, dieťa bude mať fakt v hlavičke iba guláš. Som rozvedená, vzťah máme výborný, styk s dieťaťom sme mali neobmedzený, ak bolo treba, aj prišiel na návštevu napr, niečo dohodnúť, alebo sa stretli na káve, ale ísť spolu na dovolenku? Dieťa si ju užije super aj s jedným rodičom

k0l0b3zka
19. jún 2022

Uzavrete to urcite nemas pretoze by si nepisala "velmi si prajem aby sme spolu obcas nieco robili". :D Jaj Ty huncutka takze ste rozideni ale vlastne si rada, ze Ta tam zavolal a ze si spolu suchnete ked potomok zaspi ;) Takze ste v rozidenom polovztahu a obaja sa este len testujete ci je to trvale dovtedy si budete uzivat polovztah s vyhodami. Napis to rovno a nie tieto omacky ;) V tom pripade kludne chod ;)

petulda333
19. jún 2022

@k0l0b3zka ty si riadne mimo

zdenkastanka
19. jún 2022

Jaaj kolke brali antiku a teraz kocikuju🤪Ale ak ozaj beries pravidelne ako hodinky tak potom ano... inak neviem ako by som sa zachovala... ja by som sa zachovala podla toho, ze kvoli comu by sme sa rozisli. Ak nejaka nevera tak ani na oci nech mi nejde ,nie to este dovolenka 😳🤢tazko radit ked v tej situacii nie som.

autor
19. jún 2022

@k0l0b3zka ty na com frcis ? 🙈

autor
19. jún 2022

@petulda333 ze?🙈

petulda333
19. jún 2022

Imak ja mam ex kolegynu kt s ex chodi na dovolenky ci vylety. Chodili id rozchodu a chodia aj teraz,obaja uz maju novych partnerov. 1-3x do roka. Podla mna je to lepsie ako sa nenavidiet a robit prieky. A k tomu gaucu, zrejme to dieta je s tebou viac. Nech si ho uzije aj otec pocas noci. A ja osobne by som dovolenku vyuzila, on nech zabava dieta a ja by som sla na prechadzku,opalovat sa a pod

tykat
19. jún 2022

Antikoncepciu papas? ☝️ ak nie tak na to mysli, slubit ti moze hocico ale s druhym deckom sa k nemu bud vratis alebo to budes mat sakra tazke.

zdenkastanka
19. jún 2022

Aha, dovod rozchodu som az teraz precitala...

autor
19. jún 2022

@zdenkastanka 😄😄

Nie nie nevera tam nebola ono vlastne nic take dramaticke „len“ nechapanie jeden druheho povahy si proste nesadli😅 a po par rokoch sa to uz nedalo…

autor
19. jún 2022

@tykat papam papam poctivo😂😂 🙈

clavak
19. jún 2022

Ja by som nešla už len z toho dôvodu že by som mala spat na gauci a on s dieťaťom v spálni🙄

petulda333
19. jún 2022

@clavak a co je natom? Sak ide o par dni a niekedy sa lepsie vyspis na gauci 😁

autor
19. jún 2022

@petulda333 sranda …😊
Sak toto pre dieta je to isto lepsie ako hadajuci sa rodicia , my ideme predsa prikladom od nas sa uci ,aspon bude vidiet ze aj rozideni rodicia mozu „normalne „ spolu fungovat

autor
19. jún 2022

@clavak
@petulda333 to by sa doriesilo to je najmenej😅

elizabet173
19. jún 2022

môžem sa spýtať, na čo papáš poctivo antikoncepciu, máš nový vzťah? Či predsa len keby sa na tej dovolenke pritrafilo? Na dovolenku môžu ísť bývalí manželia, keď sú s tým vysporiadaní, čo vy zjavne nie ste, ani jeden

k0l0b3zka
19. jún 2022

@elizabet173 Samozrejme ze nie su, ale ked to napisem ja tak na niecom frcim 🙂 Jasne ze papa kvoli exovi s ktorym su uz vysporiadani a budu spat oddelene 🙂 Jasne 🙂

joesvk
19. jún 2022

Myslím, že už si rozhodnutá, že ideš.
Áno. Rozídení rodičia môžu normálne fungovať. Ale mám z toho veľmi zlý pocit. Myslím, že sa počas dovolenky k sebe vrátite a skúsite to znova... A po čase ťa čaká znova to peklo, ktoré si prežívala pred rozchodom..

autor
19. jún 2022

@elizabet173 mozes sa opytat 😅
Beriem ju lebo chcem dobrat co mam doma a moj cyklus bol volakedy dost pojaseny🙄takto viem ze kedy pridu a je mi to proste pohodlnejsie.ale ked doberiem novu nevyberiem neni dovod kedze nemam partnera a ani sa nechystam nejakeho mat.
@k0l0b3zka keby to bolo ako pises myslis si zeby som stracala cas pisanim tejto temy??🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Sla by som a hotov ah jaj …

slniecko66
19. jún 2022

@elizabet173
@k0l0b3zka ja som papala aj kvoli bolestiam pri menstruacii.. a nezila som sexualny zivot.. to su mi novinky ze 🤔 ale ako vidim vy vidite do jej zivota a vztahu lepsie. Poprosim ktoru vestecku gulu pouzivate ked vsetko tak dokonale viete? 🤔

autor
19. jún 2022

@joesvk z mojej strany urcite nie.
Ale ja som si tiez myslela ze da cas tomu bude sekat dobrotu teraz potom bude dovolenka je nam fajn a skusi…tiez som veru nad tym rozmyslala 🙄🤦🏼‍♀️

autor
19. jún 2022

@slniecko66 😅 sak to ked som sa s niekym vcera rozisla neznamena zo ze dnes musim tabl vysadit…okrem toho mam MS menej bolestivu a kratsiu odkedy ju beriem tak mozno aj silno pouvazujem ci ju vobec vysadim🧐

elizabet173
19. jún 2022

@slniecko66 nie, nie sú to vôbec novinky, aj ja som mala pred rokmi na upravenie cyklu, ináč som ju v živote nebrala, ale potom na čo ju vôbec spomínala? Nie, neviem nič dokonale, ale nemusím mať vešteckú guľu na to, aby mi bolo jasné, že autorka s exmanželom to v sebe vysporiadané nemajú. Ak by mali, kľudne by na tú dovolenku išla a ani by ju nenapadlo, že by ex mohol chcieť sex. Autorka sa pýtala, tak odpovedáme. Napadlo ťa, že nám to je šesť, či s ním na dovolenku pôjde alebo nie a či si tam šuchnú alebo nie?

slniecko66
19. jún 2022

@elizabet173 aky exmanzel? 🤦‍♀️🤣🤣 ved pisala, ze zobrati neboli. Aspon vidim ako citas. A k tej poslednej vete sa radsej nebudem vyjadrovat. To je teda spravanie dospelej zeny 🤭 takto sa vyjadruju pubertiaci na strednej.

deti95060810
19. jún 2022

ja ani náhodou... nevedela by som si predstaviť dovolenkovať s ex..

deti95060810
19. jún 2022

@slniecko66 čo sa ti na tej poslednej vete nepáči... používajú sa tu aj omnoho horšie výrazy... 🙄

slniecko66
19. jún 2022

@deti95060810 praveze sa mi paci. Krasne sa vyjadrila 😂😂😂

petulda333
19. jún 2022

@elizabet173 spomenula ju,lebo jej tu pisali,ze po dovolenke da temu- som tehotna s ex. Ci tak nejak. Tak napisala,ze bere tabletky

thoughtfulweirdo
19. jún 2022

Rok - dva - tri po rozchode, keď už máte zabehnutý život každý sám, jasné, choďte. Mesiac po rozchode, po ktorom boli 3 týždne peklo a potom sa to urovnalo, čiže až jeden týždeň spolu decentne vychádzate, to vraj máte urovnané? To nie je praktická dovolenka s ex, to je jasné želanie vrátiť vzťah 😄