icon

Ja už nevládzem: Diskusia o partnerských nezhodách

23. júl 2024

Keď vám chlap povie ,že už 3 roky tá živim ,mala by si pi.u držať , a ty si ešte aj p.cu rozdrapujes.
V preklade ,nechcelo sa mi ísť v 40 stupňových teplotách k svokrovcom 🤷sa tam ísť potiť..

zuzubb007
23. júl 2024

To si koľko pribrala, oproti tomu ako ste sa spoznali? Je zjavne nervózny aj z iných veci

autor
23. júl 2024

@zuzubb007 10 kilov, zo 51 na 61

autor
23. júl 2024

@zuzubb007 ale to už nie je pre neho atraktívne..ja mám len 155 CM..vidieť to

autor
23. júl 2024

@zuzubb007 ale rozmýšľam že asi tam už nebude láska podľa mna

viestta
23. júl 2024

Suhlasim s @zuzubb007 ta nervozita prameni z niecoho ineho, nie z toho, ze mas o 10 kg viac, ty si len hromozvod

morusha
23. júl 2024

Podľa toho čo píšeš to vyzerá, že to nie je bežné chovanie, asi cíti tlak z finančných problémov, únavu ...toho ale samozrejme neospravedlňuje. Povedal ti aspoň prepáč?

autor
23. júl 2024

@morusha v živote sa nikdy nikomu neospravedlňil

autor
23. júl 2024

@morusha kvika jak prasa keď idem okolo ,to má nový koníček asi

olimuc
23. júl 2024

10 kg naviac nie je pricina … z tepla sibe skoro kazdemu, ale to nie je dovod nikomu nadavat. Mozno som pochopila zle, ale pripada mi ako kupeny gigolo tvoji rodicia zaplatili, kupili lebo on chcel… zena zlata zobud sa … si somar otras sa … len pan podnikatel mal zly business plan, tak podnikanie nejde ako si predatavoval… co je na nom take extra, ze ho kupujete? Okrem toho, ze je kapanek debil … snad ste nic nedali na jeho meno🙈

autor
23. júl 2024

@olimuc nie je to moje

mamutka
23. júl 2024

Zbav sa ho kým ten spoločný biznis nezačne zarábať.

mikadooo
23. júl 2024

Fúha. No takto. Po týchto slovách by som asi ostala ako obarená. Ale večer, keď deti pospia, by som si ho pekne krásne posadila a by som mu povedala svoje - v absolútnom kľude: a) som tvoja PARTNERKA, čiže ak s niečím nesúhlasím, poviem ti to. A nie, nebudem držať piču, AJ KEBY SI MA ŽIVIL. b) máš vyživovaciu povinnosť, starám sa o NAŠE deti. Myslela som, že sme tak dohodnutí. Ak ti to nevyhovuje, navrhni riešenie - dáme deti do jasieľ? Ideš na materskú? Vezmem poobednú prácu a ty budeš skákať okolo detí od 16.00-22.00 a tým pádom sa celé dni neuvidíme? c) ak si nervózny z toho, že máme málo financií, nekompenzuj si to na mne, nerobí to nášmu vzťahu dobre. Tiež som z toho nervózna a nevyprávam ti, že máš držať piču a podobné reči. Žena - on si k tebe dovolí len to, čo mu ty dovolíš. A hlavne - všetko s kľudom, on nech sa vytáča koľko chce, nenechaj sa rozhodiť. A dúfam, že si k tým svokrovcom nešla. Ako otec si pokojne môže zbaliť deti a babka s dedkom nech si ich užijú do sýta. Doma ich bude čakať spokojná a oddýchnutá mama.

hellwant
23. júl 2024

Akoze kvíka ako prasa ked ides okolo neho? Je psychicky v poriadku? Ved to je na 8 rocneho chlapca. Extremne ponizujuce....
Pripomen od koho rodicov mal peniaze na firmu, v ktorej sa mu asi cosi pokazilo

autor
23. júl 2024

@hellwant ako kvika že som tlsta ako prasa, že mám hlavu ako prasa

hellwant
23. júl 2024

No pochopil som, veď ako 8 rocne decko. Firma je na teba, ci spolocna? Neviem ako toto funguje v BSM

autor
23. júl 2024

@hellwant vo firme pracujem len ja a firma je písaná na mna

autor
23. júl 2024

@hellwant ale máme všetko spoločne a máme toho dosť aj majetku aj úverov ..to nie je úplne ľahké

autor
23. júl 2024

@hellwant ono je to ťažké keď sa nepáčia vlastnému muzovi

hellwant
23. júl 2024

nepacia? teraz neviem, ci chces povedat, ze deti sa mu nepacia, ci chyba v pismene a malo byt nepacis vlastnemu manzelovi?

autor
23. júl 2024

@hellwant nepáčis tam malo byť, mobil si opravil svoje

hellwant
23. júl 2024

Nuz ja som bol v 18 tiez krajsi ako teraz...takto zivot funguje, ze sa menime.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
morusha
23. júl 2024

To nemyslíš vážne.. akože si z teba robí posmech???

svetlonos
23. júl 2024

No je to kreten! Moj muz veľa znesie, xy krat sa môže lem opýtať, je všetko ôk, mam ísť do práce- po 1,5 roku materskej? Nieee, co si!
A raz sa okolnosti zvrtli, nová práca, stres, neistota a zavrel takú kravinu, ze som nebola schopná slov! A to mne sa zriedka stane.
Akoby ho vymenili. Tiez, ze keď budem zarabat nech sa ozvem. Pritom je odjakživa za to, ze pri malých detoch ma byt matka, nie cudzie zeny. Ze chlap sa ma postarať aby aj detom aj zene bolo dobre. A nikdy som nebola žienka domáca, vzdy som robila! Okrem materskej teda.
Tak sim som to s nim o par dni neskôr riešila, ked sim sa "odrozculala" a mala chladnú hlavu. Opytala som sa, čo to za kretenske chovanie mal? Ci chce pokračovať v manzelstve, ci sme mu moc a mam sa zariadiť sama. Lebo nemienim teda suchat nohami, keď som na materskej. Vzdy bol super muz, otec, podieľal sa na starostlivosti a v dimacnosti.
Ospravedlnil sa so slzami v očiach, to sa mu stalo za tých 9 rokov 2x! Pivedal mi z čoho má nervy, ze tie dni toho bolo moc, v robote prepúšťajú, on nový a chytil paniku ze ostane bez práce. Ze ja za to nemôžem a choval sa ako debil, do roboty nemám ist, radšej bude mat on ešte jednu. Nech je maly doma, mal vtedy 2 roky.
Nikdy predtým ani potom už takú p....nu nepovedal. Takže u neho to bol ozaj skrat.
Ale to ze ten tvoj ešte aj krochka- odisla by som. Firmu predala ci skončila q isla pracovať, maly podnajom a čau debil! Ja mam momentálne o 14 kg naviac po 2 porode. Zial, keď kojim neschudnem. Keby hlasujem, som hnusoba. Ale v zivote také sprosté reci na postavu nemal, tiez ma co zhadzovať. Mam 175 a 74 kg, ostalo mi brucho ako tehotnej 😬. Ale neexist aby sa takto chlap choval! On chce vašu firmu, vaši zatvárajú (pre kieho skákať neviem 🙈) a on sa tvári ako majster sveta??
Panvicu po hlave a čau ! Držím palce veľmi.
A ja i keď sme si to vtedy vyrozpravali, som po chvíli zacala hľadať prácu, keby náhodou...

alickapusinka
23. júl 2024

TY potom všetkom ako ťa napodobnuje že si prasa a neviem čo chceš s ním ostať postav firmu na nohy začni podnikať a vyser sa na debila.Chlap ak má ženu rád tak ju nenapodobňuje a nerobí si s teba srandu.Pamätaj toľko si dovoli čo TY jemu dovoliš.Odíd kým je čas kým nezačne fyzicke násilie.Pokiaľ máš rodičov tak TI pomôžu.Takto sa chovať dospelý chlap tak už by som odišla nenechála by som zo seba robiť handru a nenechala by som sa ponižovať spamätaj sa čo sa musí stať aby si odišla.Musi ťa tak dobiť lebo ON mne neprípada ako zdravý psychický normálny človek napodobnuje prasa a kvíka však to je psychický chorý.Sú ženy čo majú aj veľa kg a žiju s nimi chlapi a nenapodobnuju ich si veľmi mäkka mi prídeš.A hlavné že musím s nim byť nič nemusiš.ON mi nepride ako psychický v poriadku sa nehnevaj a máš tam aj rady och mužov ktorý tiež píšu že to nie je všetko v poriadku.

huxy
23. júl 2024

@lonely66 bolo toto leto niekde na slovensku vôbec 40°?

hellwant
23. júl 2024

@huxy zas sa chytate slov, proste nechcela do hicu. Mohla mysliet priamo na Slnku a nie udavanu teplotu v tieni- lebo ta sa hlavne udava.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
23. júl 2024

@lonely66 bolo to včera, svokrovci majú nekrytu terasu, kde prazi slnko ,nepísala som hneď včera sem..a včera bolo teplo, doma sme mali zapnutu klímu a dohadovali sme sa že ideme sa večer kúpať do bazéna..a zrazu si zmyslel toto