icon

Ja už nevládzem: Diskusia o partnerských nezhodách

23. júl 2024

Keď vám chlap povie ,že už 3 roky tá živim ,mala by si pi.u držať , a ty si ešte aj p.cu rozdrapujes.
V preklade ,nechcelo sa mi ísť v 40 stupňových teplotách k svokrovcom 🤷sa tam ísť potiť..

Strana
z3
autor
23. júl 2024

@lonely66 a navyše včera som prišla z roboty ,o 5 som vstávala ráno

alenka58
23. júl 2024

toto je od neho chrapúnske správanie, ktoré sa nedá ospravedlniť

hellwant
23. júl 2024

@lonely66 zaspata si ty, pisal som chytate sa sloviciek, nechapes? A teplota sa udava v tieni, ak nevies, cize na nekrytej terase na Slnku je o dost viac.

karmen118
23. júl 2024

Ako nehnevaj sa, maj trocha sebaúcty - ako môžeš mať niekoho rada, keď sa k tebe chová tak hnusne? Keby môj chlap kvíkal, keď okolo neho idem, tak najbližšie by asi dostal panvicou po hube. Tvoj je hrozný grobian. Normálne by som si to asi nahrala tieto jeho výlevy, a ako sa dementne správa, nech rodina vie čo je to za vola. Ignoruj ho a hneď ako sa ti bude dať rieš rozchod a rozdelenie majetku, firma je tvoja, nech si potom chlapec hľadá sám prácu a zariadi sa ako chce.

autor
23. júl 2024

@karmen118 on má svoju prácu v ktorej zarába dosť dobre

karmen118
23. júl 2024

Možno ho štve aj to, že tá firma je písaná len na teba, ale to je jeho problém. Skús sa s ním porozprávať, ak to odmietne, tak už ho nerieš. Ak sa na tebe začne vyvršovať povedz mu že ty nie si žiadne boxovacie vrece, nech sa ide vybúriť do fitka. Ak začne kvičať s kľudom angličana mu povedz či je mentálne v poriadku a či nepotrebuje termín k psychiatrovi, nedaj sa deptať. Kľudne si aj nahraj ako sa správa aby si mala dôkaz. Psychicky ťa deptá, čo tým sleduje neviem, ale ak sa budeš cítiť ohrozená, ak sa bude jeho zlé správanie k tebe stupňovať - nikdy nevieš, choď radšej na políciu a rieš to.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
domkakvet
24. júl 2024

Ved si najdi robotu, mate financne problemy a ty sedis na riti, myslis, ze chlap nevie co je stres.

autor
24. júl 2024

@domkakvet ja prácu mám ,takú akú chcel om

domkakvet
24. júl 2024

Sadnite si spolu a porozpravajte ss.

zmrzlinka2021
26. júl 2024

Autorka
Raz píšeš že on taký nikdy nebol, potom že on sa nikdy v živote nikomu neospravedlnil. Tak nám tu potom klameš.

Prečo sa nerozvedies?

Strana
z3