icon

Jak milovať po vzťahu s manipulátorom?

20. jan 2024

Dámy.. stretla som muža svojich snov. Naozaj vnútro, vizáž, správanie, jazyky lásky. Ale z nejakého dôvodu, mi na ňom niečo vadí .. mám pocit že ho nemôžem tak naplno ľúbiť, lebo na mňa príliš tlači svoju lásku.. posledný vztah bol žiaľ s manipulátorom a ja som to po celé roky nevidela.. a nejak už nechcem byt znova tá, ktorá bude ticho počúvať a trpieť, cokolvek mi vadí, maličkosť, hneď sa staviam na zadné. Je to podvedome a uvedomím si to vždy až spätne.. neviem čo robiť.. chcem len normálne žiť..

Strana
z2
mrkvicka060
20. jan 2024

hm no... taky manipulator vo faze love-bombingu je tiez muz snov... po skusenosti vravim, tiez by som si dala pozor. ak mas pocit, ze jeho prejavy lasky su prehnane, a ze ta tak trochu tlaci do kuta, aj ked vsetko vlastne vyzera dokonalo, ver svojej intuicii.. pokracuj s nim, ale daj si pozor, skus ho otestovat, ak si mala manipulatora, urcite poznas nejake triky, ako z neho dostat konkretnu reakciu, tak si ho tak potichucky otestuj. Ja som kedysi bola s totalnym narcisom a manipulatorom. Love-bombing nazaciatku skvely, citila som sa ako vyvolena. Ale skoro potom ako som sa viac otvorila, sa prejavil. Bola som s nim dva roky, za prvy rok som zistila, ze je vlastne velmi predvidatelny a ze ked ja poviem alebo urobim toto a tamto, on bude reagovat takto a takto. vela som o tejto poruche citala, a tak som si potom ten druhy rok testovala, ci ma naozaj tuto poruchu alebo mu len krivdim... ale bol totalne ucebnicovy priklad... to zistis, obetuj tomu cas. aby si nahodou neprisla naozaj o muza snov 🙂 drzim palce

taga
20. jan 2024

Ked ti na nom nieco vadi, tak to nie je chlap snov 🤦‍♀️
Pocuvaj svoju intuiciu

vanilkovazmrzka
20. jan 2024

Mas velku nespracovanu traumu z predosleho vztahu… podla mna by ti prospel cas osamote, naucit sa zit sama so sebou, a az potom zacat novy vztah.

autor
21. jan 2024

@mrkvicka060
@vanilkovazmrzka napadli mi obe verzie.. ale byt sama je mensi problém ako to, že sú tie pocity intuíciou.. netlačí nejak extra. Len ma až dusí láskou. Nemám kedy povedať ani “ľúbim ťa” lebo mi to povie 40x denne…

vanilkovazmrzka
21. jan 2024

Tak to je pekne otravne 😃 a teda skusila si mu to povedat, ze prilis tlaci na pilu?

autor
21. jan 2024

@vanilkovazmrzka áno.. snaží sa, hovorí to menej. Ale asi som presýtena láskou lebo už momentálne môže mat akýkoľvek prejav lásky, som doslova nasrata

vanilkovazmrzka
21. jan 2024

Skus mu vysvetlit, ze prava laska sa prejavuje cinmi a nie slovami. Co pred tebou nemal ziaden vztah?

autor
21. jan 2024

@vanilkovazmrzka mal 3. A každý krachoval vetou “dusíš ma láskou” ono sa to až ťažko popisuje ale fakt mi začína neskutočne liezť na nervy a to na zacisrku to bola obrovská láska až sa mi hlava točila. Neverila by som že to niekto dokáže zmiesť zo stola tak rýchlo svojim správaním

hugger
21. jan 2024

@rozumny_krasavec
A si aj skromný?

vanilkovazmrzka
21. jan 2024

Autorka, tak asi nie su velke sance, ze sa to zmeni… to uz vyzera fakt na nejaku poruchu

veronicka88
21. jan 2024

Na by som s takým chlapom byť nevedela. Činy to je to čo robí vztajlh a lásku to dokonalou. Také tie maličkosti,ranná káva,urobený čaj lebo vie že to mám rada aj napriek tomu že uteká do práce,že ostane ráno dlhšie a vezme malého do škôlky,že mu kúpiť slaný karamel tyčinky v bille lebo viem že ich miluje🙈áno LUBIM TA si hovorím zle často,aj deťom alebo v úvodnej miere a v čase kedy cítime že to druhý potrebuje počuť. Ja by som išla takisto a mohol by byť dokonalý ako Brad Pitt(dobre dobre v mojom prípade asi skôr ako Tom Hardy🤣)ale bez tohto by som nevedela fungovat

autor
24. jan 2024

@veronicka88 on ma prejavy ako pisete 🙂 teda ukazuje lásku aj činom, len tých sladkých reči je príliš veľa ..

Strana
z2