icon

Jazdili by ste 200 km do Rakúska každý týždeň len kvôli večeri?

Včera o 08:45

Caute baby. Bavilo by vas pol roka (cely cas spolu), raz tyzdenne sa terigat autom do rakuska 200km len kvoli tomu ze vas partner tam ma oblubenu restauraciu a chodievat tam na veceru? pridete domov a ste zasa hladne, cesta tam je dlha, cesta nazad dlha, velmi maly vyber a neustale jete to iste, ale je to jeho zvyk z predchadzajuceho manzelstva tak to musite trpiet. Zo zaciatku sa clovek na to tesi, foti si kazdu porciu ale po case tam chodite s nechutou... Mali by ste na to nervy?

autor
Včera o 12:47
@anonym_4eb2e1

@anonym_autor naschval neodpovedáš na otázky žien, ci si si istá, ze sa muž preniesol cez bývalú? Alebo to u vas nie je take ruzove.

@anonym_4eb2e1 uz je to tu raz spominane.

anonym_4eb2e1
Včera o 12:50
@anonym_autor

@anonym_4eb2e1 uz je to tu raz spominane.

@anonym_autor @mmia96
Si si istá, že je vysporiadaný s rozchodom s bývalou ženou? Je to naozaj čudný zvyk povinne každý týždeň chodit na to isté miesto kde trávil pravidelne čas s ex. Toto by mne vadilo najviac. A cestovať takú diaľku len kvôli večeri a to pravidelne, to tiež by som mala na háku. Raz za čas ok ako spoločný výlet, ale nie pravidelne a povinne.
@mmia96 stresujuce je na tom hlavne to stihnutie rezervovaneho terminu, nahanacky pred odchodom, ak je zapcha tak stres v aute . Ani na zachod niekedy nestiham.

Ak myslis toto tak taketo su všetky tvoje odpovede. Odpovedas iba na to co sa ti hodí potom nikto tu nepride na to kde je problem.
A ak ta to nikto nenaučil, nie nemusíš chodit kam nechces. Dospeli svojpravni ľudia maju pravo sa rozhodnúť co chcú a co nie.

tetapetra
Včera o 12:53

@anonym_autor chápem správne,predtým tam chodil pravidelne s manželkou a teraz chodí s tebou? Po tebe bude chodiť s inou? Čaká,že tam stretne svoju ex? Za mňa divné

anonym_6137d6
Včera o 12:57

@anonym_autor Nie, nemala by som na to nervy ani keby mi za to platili. A najviac by mi vadilo, ze to je zvyk co si vybudoval s byvalou manzelkou a pre neho sa nic nezmenilo akurat len zenu vymenil...Pochopim nejakeho extra gurmana ak by tam chcel ist 3-4x do roka ale kazdy piatok a na otocku je nonsens. Prestiz ukazuje tak ze si to dava na instagram? Kebyze takto idete na predlzeny vikend parkrat do roka, tak ok ale jazdit kazdy piatok na otocku kvoli kusu mäsa je fakt divne. Jeho tam okrem ineho tahaju aj spomienky na byvalu. A v ten piatok su tam vzdy ti isti hostia jak vy? Ak to nie je tajne, co take obsahuje ta vecera a kolko to stoji?

magdalienka11
Včera o 13:05
@anonym_autor

@anonym_7d4689
@anonym_85451a ano je to stale ta ista restauracia a obycajne v piatok... uz v pondelok treba rezervaciu vytvorit Aj teraz mame uz zajednane.

@anonym_autor blikala by mi kontrolka, či nemá partner nejakú psychickú poruchu... nepríde mi to normálne.

zuzubb007
Včera o 13:14

Musíte trpieť? To myslíš vážne, už len to, že tam chodil s bývalou ženou a teraz s tebou je vážne choré, normálne mu povedz, že sa ti to nepáči, šľak by ma trafil každý piatok takto tráviť, navyše, čo tam spomína na bývalú??? Alebo čaká, že ju tam stretne? Zrejme nerozchodil bývalý vzťah, Podľa mňa to nieje normálne, a mne ako žene by to extrémne vadilo, ja by som si otvorila pusinku na to ti narástla

anonym_875317
Včera o 13:22

Len aby vaši muži nezačali vaše vášne, rituály nazývať psychickými poruchami. Len námatkovo - každých xy dní nechty, pleť, obočie, mihalnice, kávička, fitko, joga, zumba, tanečky, kabelky, topánky... A tie ste tiež niektoré absolvovali aj s vašimi bývalými.

sova7
Včera o 13:23
@anonym_454684

Prestíž? A kto vie o tom, že sa tam bol najesť? Keby tam nešiel, klesol by v očiach koho?

@anonym_454684 nedáva to na net s tým že aha byvalá moja zlatá ja chodím ďalej na večere a sám nie som zavid a sleduj?

sova7
Včera o 13:28

Tiež to nie je o tom či nás by to bavilo a mali by sme na to nervy. Ak teba baví vzťah kde on je väčšinu času v robote a piatky trávite takýmto spôsobom spomienkami na minulosť a tento vzťah je pre teba tým o akom si vždy snívala či nás by to tesilo je úplne fuk. Nebojis sa náhodou s ním prebrať o čom je vás vzťah a po čom túžiš ty lebo máš obavy že budeš prilis alebo na niečo tlačiť a že to nedopadne dobre? To nič moc. Tiež aby si sa nestihla ani vy aby chlap mohol už utekať kam chce on a miesto spolocnej pohody zazivala stres. Ženy toho dokážu teda zvládnuť a tolerovať veľa

sova7
Včera o 13:31
@anonym_875317

Len aby vaši muži nezačali vaše vášne, rituály nazývať psychickými poruchami. Len námatkovo - každých xy dní nechty, pleť, obočie, mihalnice, kávička, fitko, joga, zumba, tanečky, kabelky, topánky... A tie ste tiež niektoré absolvovali aj s vašimi bývalými.

@anonym_875317 lenže ženy asi nechodia na tieto aktivity preto aby si zaspomínali na bývalého 😃myslím že bez večere v reštike sa žiť dá ísť sa ostrihať, na kávu je niečo iné. Tiež rituál ako rituál iné je sa o seba starať a iné je dezinfikovať si ruky savom a umývať si ich 100 krát.

anonym_b3e97c
Včera o 13:40

ženy, veď trolla pochváľte, aké je to fasa, že chodí jesť každý týždeň do michelinky a finito. Veď autorka na nič nereaguje, len sa asi čuduje, že to zatiaľ nikomu nedoplo... aká je super 🙊

luccys
Včera o 13:47
@anonym_b3e97c

ženy, veď trolla pochváľte, aké je to fasa, že chodí jesť každý týždeň do michelinky a finito. Veď autorka na nič nereaguje, len sa asi čuduje, že to zatiaľ nikomu nedoplo... aká je super 🙊

@anonym_b3e97c Jasne, zavidime. Kazdy tyzden chodit jest na to iste miesto a trepat sa tam x km. Ja zavidim ako svina😂

anonym_875317
Včera o 13:48
@sova7

@anonym_875317 lenže ženy asi nechodia na tieto aktivity preto aby si zaspomínali na bývalého 😃myslím že bez večere v reštike sa žiť dá ísť sa ostrihať, na kávu je niečo iné. Tiež rituál ako rituál iné je sa o seba starať a iné je dezinfikovať si ruky savom a umývať si ich 100 krát.

@sova7 to že tam chodí zaspomínať na bývalú je len konštrukt tohto vlákna. Môže to byť len jeho vášeň. A že je to ďaleko? Iné musia každoročne viac krát do exotiky, k moru atď.

anonym_454684
Včera o 14:03
@anonym_b3e97c

@anonym_b3e97c reaguje na viesstu😍

anonym_1edaa4
Včera o 14:04

Aj mne to príde chorobné
A ty ako keby si len prívesok , keďže tam chodis s nechutou a stále ta núti 🫣

anonym_cab28c
Včera o 14:15

To akože sa pani sťažuje, že raz do týždňa cestuje cca 1,5h tam a 1,5h späť po diaľnici aby si dali dobré jedlo? Nerozumiem, to sa chváli, že si môžu dovoliť Michelin restaurant či o čom je tento príspevok?? Veď cesta je úplne ok, keby sa bolo treba trepať ako z ke do ba nepoviem, ale takáto vzdialenosť je nič. A ak sa to pani nepáči, prečo jednoducho nepovie partnerovi nie?

luccija
Včera o 14:17

""ale je to jeho zvyk z predchadzajuceho manzelstva tak to musite trpiet.""
Nie, nemusíš to trpieť prečo by si mala a ani by ma to nebavilo.Este v strese, lebo naháňanie.Toto nebude jediná vec do ktorej ťa núti tak celkovo sa asi dosť prisposobujes nie?za tie peniaze by som naplánovala wellnes, alebo niečo čo mňa bavi

sova7
Včera o 14:35
@anonym_875317

@sova7 to že tam chodí zaspomínať na bývalú je len konštrukt tohto vlákna. Môže to byť len jeho vášeň. A že je to ďaleko? Iné musia každoročne viac krát do exotiky, k moru atď.

@anonym_875317 🤦😃

biba_18
Včera o 15:30

@anonym_875317 ťahajú tam tie ženy aj svojich mužov? a chodia tam lebo im to tam vybral bývalý?

anonym_9472d8
Včera o 15:37
@anonym_875317

@anonym_875317 a tie ženy tam ťahajú svojich bývalých a súčasných?😂 pane bože,zas jeden ohrdnutý ego maniak

anonym_ff0667
Včera o 15:37

@anonym_autor mňa takto ťahala do jednej reštaurácie kamarátka, až neskôr mi doplo, že tam chodila s bývalým na večere a dúfala, že ho tam stretne.

simca06022011
Včera o 15:40

nie, obmedzila by som. NEmame problem ist niekam 100km, kvoli nejakemu zazitku, aj kvoli jedlu sme isli kludne stovky km na rezervovane miesto, ale vzdy sme to s niecim spojili. A nie kazdy tyzden. Isiel by sam, popravde malo ma zaujima, ze ma nejaky zvyk z byvaleho manzelstva, no a? ak ja budem mat zvyk z byvaleho manzelstva ze s ex som skakala s padakom kazdy tyzden, povinne to so mnou absolvuje?
Nie s prestizou to nema nic.

oliolijanka
Včera o 16:16

@anonym_autor Preco sa to pytas nas?
Predstav si, ze by tu nejaka zena napisala, ze jej chlap strka pol roka babiku barbie do zadku a pytala by sa nas, ci by sme si to kazdy tyzden nechali robit. Este by sa pochvalila, ze to nie je obycajna babika, je to draha babika, co ja viem, za 200e, kazdy tyzden nova. Ako keby to znasilnovanie bolo take na lepsej urovni, nie take obycajne znasilnenie v krcme, ale take vznesene znasilnenie s drahou babikou barbie.

Cize autorka... tebe zaplo az po pol roku? Pardon, zatial blika iba kontrolka a ked ti tu styri napisu, ze je to ok, nechas si to robit aj nadalej?

Alebo chces priatelovi ukazat, ze 200 zien to nepovazuje za normalne a jedna to dokonca prirovnala k barbie v zadku?😀
(Tu barbie som si nevymyslela, to sa ma naozaj jedna znama opytala, ci by som si to nechala robit... ako keby na tom zalezalo..🤷‍♀️, staci vediet, ci jej sa to paci a ci to chce.)

anonym_4eb2e1
Včera o 16:21
@oliolijanka

@anonym_autor Preco sa to pytas nas?
Predstav si, ze by tu nejaka zena napisala, ze jej chlap strka pol roka babiku barbie do zadku a pytala by sa nas, ci by sme si to kazdy tyzden nechali robit. Este by sa pochvalila, ze to nie je obycajna babika, je to draha babika, co ja viem, za 200e, kazdy tyzden nova. Ako keby to znasilnovanie bolo take na lepsej urovni, nie take obycajne znasilnenie v krcme, ale take vznesene znasilnenie s drahou babikou barbie.

Cize autorka... tebe zaplo az po pol roku? Pardon, zatial blika iba kontrolka a ked ti tu styri napisu, ze je to ok, nechas si to robit aj nadalej?

Alebo chces priatelovi ukazat, ze 200 zien to nepovazuje za normalne a jedna to dokonca prirovnala k barbie v zadku?😀
(Tu barbie som si nevymyslela, to sa ma naozaj jedna znama opytala, ci by som si to nechala robit... ako keby na tom zalezalo..🤷‍♀️, staci vediet, ci jej sa to paci a ci to chce.)

@oliolijanka bola tu žena, ktorá opisovala bolestivý analny styk vynútený manzelom, ktorý odmietol hocijaký lubrikant pretože sa mu to tak nepáčilo. Zenu to bolelo a tu sa pytala, ci je to ok. Normalny človek sa chytí za hlavu ale nie kazdy to tak ma

anonym_1102c1
Včera o 16:27

Prosim Ta, to akym tragacom chodite? To len na pobavenie

Nevymyslaj si, 180km by ste dali nieco cez hodinku, ak by ste tak naozaj chodili a nebudes pisat, ze z cesty vyhladnes. A este som sa nespytala na tu restiku. Vymysli si nieco originalnejsie, uveritelnejsie, nie tieto bludy, Ty prestiz.

luccys
Včera o 16:50

Zeny, vy ste to nepochopili. Nemate autorku lutovat, ale mate hikat nad tym, ze kam ona chodi a ako sa ma. A vy nic😆😁

anonym_fd7c2c
Včera o 16:58
@biba_18

fakt je niekto ochotný cestovať 150-200 km na pravidelnej báze kvôli reštaurácii? ja som v šoku ...

@biba_18 Asi má poruchu autistického spektra.

valria
Včera o 17:13
@anonym_autor

@vilma7 je to asi 180 tam a 180 nazad , po dialnici. Nastastie je tu dialnica od nas skoro od domu.

@anonym_autor Takže ty to v podstate obhajuješ, " len" 360 km po diaľnici, tých 40 kilákov hore-dole je asi tak podstatných ako náš názor na tú vašu úchylku......

anonym_875317
Včera o 18:09
@anonym_9472d8

@anonym_875317 a tie ženy tam ťahajú svojich bývalých a súčasných?😂 pane bože,zas jeden ohrdnutý ego maniak

@anonym_9472d8 to bola reakcia na konkrétny príspevok, ktorý toho muža upodozrieval, že má psychickú poruchu za to, že rád chodí pravidelne do vzdialenej obľúbenej rešturácie. Nepísal som nič o sprevádzaní, či nesprevádzaní partnerkou. Ľudia majú aj oveľa neobvyklejšie vášne či slabosti, to by všetci mali mať psychickú poruchu?

muchotrafka298
Včera o 19:23

Ja som poznala takeho pozera, co pre neho bolo top vystatovat sa peniazmi a prave cez drahe restauracie. nech vsetci vidia, ze na to ma. Co ze mal zenu, deti, potom neskor partnerku s ktorou zil. On si musel ego zvysovat inymi zenami, co ich do michelinskych restauracii pozyval. Tento clovek ukazoval svoje ego tymto a tiez, ze na to ma, ze je pri peniazoch (aj skutocne bol, jeho mesacny plat bol v 5 cifernom cisle).