Jazdili by ste 200 km do Rakúska každý týždeň len kvôli večeri?
Caute baby. Bavilo by vas pol roka (cely cas spolu), raz tyzdenne sa terigat autom do rakuska 200km len kvoli tomu ze vas partner tam ma oblubenu restauraciu a chodievat tam na veceru? pridete domov a ste zasa hladne, cesta tam je dlha, cesta nazad dlha, velmi maly vyber a neustale jete to iste, ale je to jeho zvyk z predchadzajuceho manzelstva tak to musite trpiet. Zo zaciatku sa clovek na to tesi, foti si kazdu porciu ale po case tam chodite s nechutou... Mali by ste na to nervy?
Ked si predstavím premrhať takto každý piatok....ok raz za čas, osláviť nejaké výnimočné dni, udalosti, ved to človeku už ani nemôže byť vzácne...a ešte sa stresovať či stihnem rezervačku...
Ked si predstavím premrhať takto každý piatok....ok raz za čas, osláviť nejaké výnimočné dni, udalosti, ved to človeku už ani nemôže byť vzácne...a ešte sa stresovať či stihnem rezervačku...
@michaelacabadova Úplne súhlasím...
A trochu mimo témy, ja som sa za slobodna volala o +1 písmeno rovnako, aký je Tvoj nick.😉
@michaelacabadova Úplne súhlasím...
A trochu mimo témy, ja som sa za slobodna volala o +1 písmeno rovnako, aký je Tvoj nick.😉
@caramellka ja sa o to jedno písmeno tak reálne volám😅
@anonym_autor nie, ak by som povedala, že sa mi to nepáči, očakávam, že muž to bude rešpektovať - budeme chodiť menej často alebo bude chodiť sám, či nájde inú vec prestížu
Len aby vaši muži nezačali vaše vášne, rituály nazývať psychickými poruchami. Len námatkovo - každých xy dní nechty, pleť, obočie, mihalnice, kávička, fitko, joga, zumba, tanečky, kabelky, topánky... A tie ste tiež niektoré absolvovali aj s vašimi bývalými.
@anonym_875317 porovnávas neporovnateľné
Nie, nebavilo by ma to a odmietla by som pestovať zvyk z bývalého manželstva. Buď by si manžel našiel iný typ prestíže, alebo by 200km na večere chodil sám, ja by som si zariadila svoj program.
Len aby vaši muži nezačali vaše vášne, rituály nazývať psychickými poruchami. Len námatkovo - každých xy dní nechty, pleť, obočie, mihalnice, kávička, fitko, joga, zumba, tanečky, kabelky, topánky... A tie ste tiež niektoré absolvovali aj s vašimi bývalými.
@anonym_875317 toto všetko sú individuálne veci a treba brat ohľad navzájom. To je jedno či je to večera, nechty, nákupy..
Neviem si predstaviť, že by som muža nútila do aktivity, ktorá ho nebaví alebo naopak, on mňa. Pokiaľ ho mám rada, poviem mu, čo ma trápi (nebudem trpieť, ani čakať, že sa dovtipi, že si ma domyslieť a potom budem zdanlivo bezdôvodne podráždená). A tiež sa prispôsobím aj jemu, pokiaľ niekam nechce chodiť, hľadáme spoločne riešenie, aby nám bolo obom dobre.
Lebo, ak sa zatne jeden (alebo aj stačí, že mlčí), trpia vždy obaja.
Raz za týždeň mi to príde fakt veľmi prehnane!!! Keď tvrdíš že ide o prestíž, tak nech sú tam berie občas proste rodinu,blízkych kamarátov alebo obchodných partnerov keď mu na takejto blbosti tak záleží…😅🙈deti ešte nemáte ,že? Osobne by som tam s ním z časového dôvodu resp skôr z toho stresu ktorý popisuješ isla max 1x za mesiac!
Jem pravidelne rovnaké jedlá a nikdy sa ich neprejem.
Ale vadil by mi ten piatkový stres neskutočne, dupla by som si, aby to bolo v sobotu-nedeľu, v piatok keď má mať človek už pokoj a kľud sa niekde trepať 3-4 hodiny no ani omylom.
@anonym_autor navrhni mužovi inú prestíž, tu mas tipy: Symbolická prestíž (luxusné značky) zahŕňa napríklad hodinky Rolex, oblečenie Gucci, kabelky Louis Vuitton alebo obleky Hugo Boss, ktoré sú dostupné aj na Slovensku či v blízkom okolí.
Ekonomická prestíž sa prejavuje viditeľným bohatstvom, napríklad autami ako Mercedes-Benz S-Class alebo BMW 7 Series, a taktiež bývaním v lukratívnych lokalitách ako Koliba alebo Záhorská Bystrica.
Sociálna prestíž sa ukazuje cez miesta, kde sa človek pohybuje, napríklad reštaurácie UFO Watch.taste.groove alebo Savoy Restaurant, hotel Grand Hotel Kempinski High Tatras či podnik Sky Bar & Restaurant.
Kultúrna prestíž zahŕňa návštevy miest ako Slovak National Theatre, účasť na podujatiach ako Pohoda Festival alebo návštevu Danubiana Meulensteen Art Museum.
Zážitková prestíž sa spája s aktivitami ako wellness v Grand Hotel River Park, lyžovanie v Jasná alebo golf v Penati Golf Resort.
@anonym_autor navrhni mužovi inú prestíž, tu mas tipy: Symbolická prestíž (luxusné značky) zahŕňa napríklad hodinky Rolex, oblečenie Gucci, kabelky Louis Vuitton alebo obleky Hugo Boss, ktoré sú dostupné aj na Slovensku či v blízkom okolí.
Ekonomická prestíž sa prejavuje viditeľným bohatstvom, napríklad autami ako Mercedes-Benz S-Class alebo BMW 7 Series, a taktiež bývaním v lukratívnych lokalitách ako Koliba alebo Záhorská Bystrica.
Sociálna prestíž sa ukazuje cez miesta, kde sa človek pohybuje, napríklad reštaurácie UFO Watch.taste.groove alebo Savoy Restaurant, hotel Grand Hotel Kempinski High Tatras či podnik Sky Bar & Restaurant.
Kultúrna prestíž zahŕňa návštevy miest ako Slovak National Theatre, účasť na podujatiach ako Pohoda Festival alebo návštevu Danubiana Meulensteen Art Museum.
Zážitková prestíž sa spája s aktivitami ako wellness v Grand Hotel River Park, lyžovanie v Jasná alebo golf v Penati Golf Resort.
@anonym_ffeaa0
Bývala som v Záhorskej Bystrici … cítim sa teraz veľmi prestížne 🤣🤣🤣🤪
@anonym_7d4689
@anonym_85451a ano je to stale ta ista restauracia a obycajne v piatok... uz v pondelok treba rezervaciu vytvorit Aj teraz mame uz zajednane.
@anonym_autor nemôže tam ist sám? a nechodi tam, lebo si spomina na stare časy s ex a je nostalgický?
@anonym_autor Ja by som za muzom takto daleko nechodila stale, ved muz je ten ktory ma prist za zenou a spolocne sa dohadovat na programe ktory bude tesit oboch 🙏. Urcite ta nechcem urazit, ale trosku viac svojej sebelasky by si mala podporit a muz bude tuzit za tebou prist kedykolvek a spolocne s tebou planovat spolocne chvile 😇.
@anonym_autor Ja by som za muzom takto daleko nechodila stale, ved muz je ten ktory ma prist za zenou a spolocne sa dohadovat na programe ktory bude tesit oboch 🙏. Urcite ta nechcem urazit, ale trosku viac svojej sebelasky by si mala podporit a muz bude tuzit za tebou prist kedykolvek a spolocne s tebou planovat spolocne chvile 😇.
@gigie24
Ona nechodí za mužom, chodia tam spolu. Skús si ešte raz prečítať autorkin úvodný príspevok kvôli pochopeniu pointy.

@anonym_autor preboha, choré