Jazdili by ste 200 km do Rakúska každý týždeň len kvôli večeri?
Caute baby. Bavilo by vas pol roka (cely cas spolu), raz tyzdenne sa terigat autom do rakuska 200km len kvoli tomu ze vas partner tam ma oblubenu restauraciu a chodievat tam na veceru? pridete domov a ste zasa hladne, cesta tam je dlha, cesta nazad dlha, velmi maly vyber a neustale jete to iste, ale je to jeho zvyk z predchadzajuceho manzelstva tak to musite trpiet. Zo zaciatku sa clovek na to tesi, foti si kazdu porciu ale po case tam chodite s nechutou... Mali by ste na to nervy?
Nie.
Fakt toto absolvuješ 1x týždenne?🙉
@anonym_autor dolezite je, ze ty uz na to nemas nervy, nie to ci by sme my mali alebo nemali. A ten tvoj uz vie, ze ti to vadi? Co na to povedal?
@anonym_autor vzťah je o kompromisoch. Keď ti to nevyhovuje, navrhni tam ist raz za 2 týždne alebo raz za mesiac...
@anonym_autor nie, nešla by som 😅 nebavilo by ma to, a co na to povedal ten tvoj ?
Bud rada, ze tu oblubenu restauraciu nema na Islande.
mojmu by taká blbosť ani nenapadla ... a ja by som to určite neabsolvovala na pravidelnej báze. ani raz za 1/4 rok, nie že častejšie ...
@anonym_autor ja mám tiež oblubene miesto kde chodíme a muž tiež. Obe sú tam cca 150km od bydliska. Chodíme každé 2 týždne. On sa prispôsobil mne a ja jemu. 🤷🏽♀️ len to je všetko o komunikácii
Nie.
Fakt toto absolvuješ 1x týždenne?🙉
@anonym_7d4689
@anonym_85451a ano je to stale ta ista restauracia a obycajne v piatok... uz v pondelok treba rezervaciu vytvorit Aj teraz mame uz zajednane.
fakt je niekto ochotný cestovať 150-200 km na pravidelnej báze kvôli reštaurácii? ja som v šoku ...
@anonym_autor a kedy chodíte do tvojej oblúbenej reštaurácie?
@0silvia0 prevazne piatok, alebo ked su na slovensku sviatky a v rakusku bezny den.
Nie, nebavilo by ma jednak cestovanie a jednak chodit stale na to iste miesto
Nie, nebavilo by ma jednak cestovanie a jednak chodit stale na to iste miesto
@crazy_cat_lady akoze jedlo velmi chutne a pastva pre oci, ale uz sme vyskusali vsetko aj niekolko krat.
Viac ako cestovanie by ma na tom stvalo to, ze lipne na zvyku z predch.manzelstva 😀
@anonym_autor a aké je trávenie vášho voľného času mimo plánovania reštaurácií? Lebo robiť takéto trasy kvôli jedlu, som v šoku tiež.
@0silvia0 vsetko ostatne je uplne v pohode, i ked velku cast tyzdna travi v praci.
@0silvia0 vsetko ostatne je uplne v pohode, i ked velku cast tyzdna travi v praci.
@anonym_autor veď mu povedz, že pol roka ok, už sa treba pozrieť aj do iných reštaurácií, že už je to okukané.
A nie, nemala by som na to nervy, ale zas ja nie som žiadny reštauračný labužník😍
@anonym_autor skôr by som povedala, že ho tam ťahajú spomienky
@anonym_autor veď mu povedz, že pol roka ok, už sa treba pozrieť aj do iných reštaurácií, že už je to okukané.
A nie, nemala by som na to nervy, ale zas ja nie som žiadny reštauračný labužník😍
@0silvia0 toto je michelinska restauracia , je to nie iba zvyk z byvaleho vztahu , ale nieco ako vec prestize
Si si istá, že je vysporiadaný s rozchodom s bývalou ženou? Je to naozaj čudný zvyk povinne každý týždeň chodit na to isté miesto kde trávil pravidelne čas s ex. Toto by mne vadilo najviac. A cestovať takú diaľku len kvôli večeri a to pravidelne, to tiež by som mala na háku. Raz za čas ok ako spoločný výlet, ale nie pravidelne a povinne.
Si si istá, že je vysporiadaný s rozchodom s bývalou ženou? Je to naozaj čudný zvyk povinne každý týždeň chodit na to isté miesto kde trávil pravidelne čas s ex. Toto by mne vadilo najviac. A cestovať takú diaľku len kvôli večeri a to pravidelne, to tiež by som mala na háku. Raz za čas ok ako spoločný výlet, ale nie pravidelne a povinne.
@mmia96 stresujuce je na tom hlavne to stihnutie rezervovaneho terminu, nahanacky pred odchodom, ak je zapcha tak stres v aute . Ani na zachod niekedy nestiham.
Nech by to bolo akokolvek prestizne, nebavilo by ma chodit stale do tej istej restiky a jest tie iste jedla.. to chce tak do konca zivota?
@mmia96 stresujuce je na tom hlavne to stihnutie rezervovaneho terminu, nahanacky pred odchodom, ak je zapcha tak stres v aute . Ani na zachod niekedy nestiham.
@anonym_autor divné
Mne by sa to nechcelo ani keby som to mala za rohom. A nie, že sa ešte niekam trepať 200km....Sorry ale takýto zvyk nie je úplne normálny...a môže to byť aj najlepšia reštaurácia na svete.
Vec prestize? 😀 tak to je dost obmedzenec, trepat sa 200km, aby si zdvihol ego...a ty si tiez divna, ze toto s nim pravidelne absolvujes
Preboha, to kolko miniete na jednu veceru? Spolu s cestou? To by ma teda zaujimalo....

a chodite len tam alebo aj niekam inam ?