Je agresívne správanie partnera varovným signálom?
Zdravím všetkých,
Rada by som počula váš názor či je podľa vás agresivne chovanie muža, keď sa mu niečo nedarí alebo ma toho veľa red flag. Mam par mesiacov priateľa, ktorý má občas stavy, keď začne strašne nadávať a hovorí, že má chuť čosi rozbiť. Dám príklad: minule nevedel kúpiť diaľničnú znamku, tak začal strašne buchat o volant a nadávať. Často aj vraví ako neznáša ľudí. Mne to normálne nepríde a bojim sa či by tuto zatiaľ nevinnu agresivitu do budúcna nepoužil proti mne. Aj ked sa ku mne zatiaľ chova fakt veľmi milo, nezdvíha na mňa ani hlas. Chápem, že každý má nejakú povahu, ale neodradilo by vás takéto chovanie od toho chlapa?
Prekazalo… ja sama som kludna a nekonfliktna, takyto clovek by vo mne vzbudzoval strach - raz ho nebodaj nechtiac nahnevam a co potom, zbije ma? S takym nevyrovnanym a labilnym clovekom by som ja byt nemohla. A este sa aj pytaj, ved samej ti je jasne, ze je naruseny.
@anonym_autor Pre mna je red flag, ak niekto neviem poriadne hlaskovanie. A opakuje dookola otazky.
MK, zaplatte si uz prosim niekoho kreativnejsieho.
@anonym_autor Pre mna je red flag, ak niekto neviem poriadne hlaskovanie. A opakuje dookola otazky.
@adri266 ??
Vsak vyskusaj. Sprav raz tak aby sa mu nepacilo uvidis... Alebo mu poskrab auto prackou od kabelky
Ano, pre mna by to bol red flag. Akoze, aj ja mam obcas nervy, aj mne idu ludia na nervy, ale netrepem s nicim, nevrieskam a nemam chut nic rozbit.
Toto sa skutočne môže opýtať jedna žena? No hádaj...
Samozrejme ze ny ma odradilo. Manzel nenadava, nebije do ničoho. Nemal agresivnych rodicov?
utekaj, pokial mozes. Viem, o com hovorim. Budes mu tolerovat viac a viac a cim dalej, tym je tazsie utiect.
Odradilo. Buď vďačná, že si na to prišla včas a nemusíš od takého utekať s dvoma deťmi.
Ojoooj zažila som. Otázka času, keď si bude tebou istejsi a budeš ventil aj ty.
Ojoooj zažila som. Otázka času, keď si bude tebou istejsi a budeš ventil aj ty.
@anonym_cfb03f presne tak
Moja mama mi pred mnohými rokmi hovorila. Tvoj manžel nesmie byť lenivý, agresívny a závislý, lebo s ostatným sa dá pracovať🙂
Moja mama mi pred mnohými rokmi hovorila. Tvoj manžel nesmie byť lenivý, agresívny a závislý, lebo s ostatným sa dá pracovať🙂
@anonym_f53c81 doplním žiarlivý a lakomý
Ja by som taka jednoznacna v odsudzovani nebola, je to presne o tej hranici ktoru ziadny cudzi clovek nevie posudot. Moj muz neraz dieru do dveri spravil ked mal nervy, dvere opravil a potom ked prisiel cas zacal s hnevom pracovat. Dnes je to iny clovek vdaka terapii, meditacii, cviceniam dychacim. Ale teda aj ked by rozbil cokolvek, na mna nikdy nesiahol a som si 100% ista ze by mi nikdy nic nespravil.
@adri266 tie hrúbky sú tam schválne, aby to pôsobilo uveriteľnejšie.
Ja by som taka jednoznacna v odsudzovani nebola, je to presne o tej hranici ktoru ziadny cudzi clovek nevie posudot. Moj muz neraz dieru do dveri spravil ked mal nervy, dvere opravil a potom ked prisiel cas zacal s hnevom pracovat. Dnes je to iny clovek vdaka terapii, meditacii, cviceniam dychacim. Ale teda aj ked by rozbil cokolvek, na mna nikdy nesiahol a som si 100% ista ze by mi nikdy nic nespravil.
@michaelajednorozec lenze toto je asi 1%, co si uvedomi, ze ma na sebe pracovat. Vacsina z tychto ludi v sebe nevidi absolutne ziadnu chybu. Moj si v slabej chvilke tiez parkrat priznal, ze je nervak. Pomohlo to? Absolutne nie a vekom je to horsie a horsie.
@michaelajednorozec lenze toto je asi 1%, co si uvedomi, ze ma na sebe pracovat. Vacsina z tychto ludi v sebe nevidi absolutne ziadnu chybu. Moj si v slabej chvilke tiez parkrat priznal, ze je nervak. Pomohlo to? Absolutne nie a vekom je to horsie a horsie.
@kajus_a môj spolužiak mal aj v škole také vykyvy a výbuchy, inak veľmi inteligentný, zhovorčivý, empatický. Ale keď chytil nervy, bol agresívny. Oženil sa, je právnik má 2 deti a žije so ženou doteraz. Nič hrozné, žena si to nevšíma, za chvíľu vychladne a je to.
@kajus_a môj spolužiak mal aj v škole také vykyvy a výbuchy, inak veľmi inteligentný, zhovorčivý, empatický. Ale keď chytil nervy, bol agresívny. Oženil sa, je právnik má 2 deti a žije so ženou doteraz. Nič hrozné, žena si to nevšíma, za chvíľu vychladne a je to.
@anonym_c285db a je s ním šťastná, nevadí jej to? Nemá z neho občas strach ?
nevinna agresivita 😀
@anonym_c285db a ty s nimi byvas alebo mas skryte kamery v ich domacnosti? Casto si o druhych myslime, ako si pekne ziju, casto sa aj ten par tak tvari a realita za murmi ich domu je niekde inde. Ale tak nevravim, ze je to aj tento pripad, ale kludne moze byt.
Mne by to prekazalo, uz len to negativne nastavenie ohladom ludi a nervy pri takych drobnostiach…
@anonym_autor nie, pokojne s ním ostaň, keď Ti to je príjemné.
Bohuzial, ja som cholerik a tiez ma do vyvrtky vytocia aj drobnosti, ked sa nakopia... ako snazim sa s tym pracovat. Zaroven by som nikdy nikoho neudrela. Pred pol rokom napr ma naozaj zachvatila silna emocia, sla som sa na dve hodiny prejst, prefrcala som cele mesto 2x, aby som vypustila paru
Ludia uz nepouzivaju svoj vlastny mozog? Preco je tu kazdy den nová tema: je toto red flag?.. je hento red flag?... je tamto red flag?
Sprav niečo čo ho naštve a budeš mať vyjasnené aký nevinný je.
@anonym_c285db a je s ním šťastná, nevadí jej to? Nemá z neho občas strach ?
@anonym_autor vieš čo, my sa spolu stretávame a ona mi príde v pohode, nakloní sa k nemu, dá mu pusu, potlapka ho a tak. Aj on sa k nej správa milo a pekne. Keď napríklad je fotbal a vyhráva niekto iný , tak začne zúriť, vstane, nadáva, čosi dookola hundre, niečo hodí na zem tak. Žena sa smeje, nech sa nenaparuje. Potom ma začne presviedčať, že hrač je kok.t,, že takého chu.a ešte nevidel a podobne. Tiež mi je to smiešne, ale tak možno niekto by z toho mal strach, alebo stres. Je to nervák strašlivy, ale inak dobrý otec a manzel. Tak neviem.
Áno je a veľkým
@anonym_autor nevie sa ovladat = utekat prec
Žiadna agresivita nie je neškodná. Ja by som s ním už nebola je mi jasné že ty mu dáš este xy šancí ale s deťmi a po niekoľkých fyzickych útokoch sa ti bude odchádzať ťažšie. Môžeš mu skúsiť navrhnúť terapie ale ktovie či s tým bude súhlasiť. Už to že neznasa ľudí je 🚩

@anonym_autor urcite, ta caka skvela buducnost👍,preco stracas cas, otazkami na MK...