icon

Je cca 40-ročný muž starý na prvé dieťa?

Dnes o 12:41

Ahojte, som rozvedena slobodna mama a spoznala som muza - slobodného, bezdetného. Ma 34 rokov. Ja mám syna 3 ročného. Pozname sa cca 3 mesiace, netvorime pár, nespali sme spolu, drzim si odstup. Vyzera to medzi nami zatial celkom dobre. Pýtal sa ma či by som chcela ešte jedno dieťa a v tom som uplne zamrzla - vlastne ani nechcem. Mám toho dost, materstva na ktoré som sama, to že mi nemá pomaly kto syna postrážiť.. mám traumu ako nas vztah s bývalým manželom dopadol. Ak by som si to možno rozmyslela, tak až tak za 5 rokov by som možno mala ďalšie dieta, ale on by mal teda skoro 40 rokov a napadlo mi, či muz nie je “starý” na prvé dieťa v 40ke. Čo myslite ? Pýtam sa len kvôli tomu, že mi napadlo či to proste neukončit a možno si najde zenu ktorá by chcela dieta hneď.

Strana
z2
anonym_44fe96
Dnes o 12:42

moj mal v 42 ale my sme boli dlho manzelia, len ja som vahala ci chcem dieta

klotildabazarik
Dnes o 12:43

@anonym_autor nie preco, pokial mu vsetko tam funguje tak moze aj v 80ke 😂 otazne je ci bude chcet

autor
Dnes o 12:44
@klotildabazarik

@anonym_autor nie preco, pokial mu vsetko tam funguje tak moze aj v 80ke 😂 otazne je ci bude chcet

@klotildabazarik tak asi kvôli tomu aby sa tomu dietatu plnohodnotne venoval, mal chut a trpezlivosť

anonym_44fe96
Dnes o 12:45
@anonym_autor

@klotildabazarik tak asi kvôli tomu aby sa tomu dietatu plnohodnotne venoval, mal chut a trpezlivosť

@anonym_autor zvladal to v pohode,uz bol v tomto veku trpezlivejsi a to sme mali extremne narocne dieta. Nemal problem od prveho dna s nim ostat ked som si potrebovala nieco zariadit, ist zacvicit a pod. Venuje sa doteraz a to uz ide mat buduci rok 50tku

klotildabazarik
Dnes o 12:46
@anonym_autor

@anonym_autor myslis teraz tohto konkretneho alebo ako? Lebo tento chce dieta teraz v 34,ja byt na. Tvojom mieste nejdem do toho ved sama. Uz mas dieta, a robit si druhe len prezo ze on chce nie

anonym_44fe96
Dnes o 12:47

Inak ja niekedy zasnem ako dopredu zeny vsetko riesia, mali ste len par rande 🙂 Nic viac ani nevies ako si budete rozumiet ako prijme tvoje dieta a uz riesis dopredu dalsie dieta. Vsak nechaj tomu volny priebeh

ivik4
Dnes o 12:48

Len odpovedam na otazku : pre mna ano, na dieta ano. 40 je stale super vek, ale na dieta vobec, to chovas az do 60tky minimalne. Ale to je moj nazor 💁🏻‍♀️

autor
Dnes o 12:50
@anonym_44fe96

Inak ja niekedy zasnem ako dopredu zeny vsetko riesia, mali ste len par rande 🙂 Nic viac ani nevies ako si budete rozumiet ako prijme tvoje dieta a uz riesis dopredu dalsie dieta. Vsak nechaj tomu volny priebeh

@anonym_44fe96 myslim že lepsie ako keby sme mali byt spolu, neujasníi si veci dopredu a v 40ke by som mi povedala, že ďalšie dieťa nechcem. Nemame 18 aby som neriesila, čo bude za 10 rokov

anonym_44fe96
Dnes o 12:51
@anonym_autor

@anonym_44fe96 myslim že lepsie ako keby sme mali byt spolu, neujasníi si veci dopredu a v 40ke by som mi povedala, že ďalšie dieťa nechcem. Nemame 18 aby som neriesila, čo bude za 10 rokov

@anonym_autor ale po 3 mesiacoch? 😲

anonym_d1ac9c
Dnes o 12:57

Nie, vzhladom na priklady z okolia si nemyslim ze 40tka je pre chlapa neskoro na dieta. Ak doteraz stastie na partnerky nemal a dieta chce mat, chapem ho.

Skor je podla mna nefer ho tahat za nos ak si sa vyjadrila ze dieta proste nechces a mozno (len mozno!) si to rozmyslis o 5 rokov. Ak je to chlap co realne hlada vazny vztah AJ s moznostou vlastnych deti, mal by vediet na rovinu a hned, ze vysoko pravdepodobne uz druhe dieta nebudes chciet (z akychkolvek dovodov).

autor
Dnes o 12:59
@anonym_44fe96

@anonym_autor ale po 3 mesiacoch? 😲

@anonym_44fe96 a čo je na tom? 😂😂 normálne sa opytal, či by som chcela ďalšie dieta, lebo on nemá a chcel by. Ja riešim v sebe otazku či vôbec, a ak ano, tak kedy a viem že najbližších 4-5 určite nie. A možno si to ani nerozmyslim. Asi tomu nerozumies

autor
Dnes o 13:01
@anonym_d1ac9c

Nie, vzhladom na priklady z okolia si nemyslim ze 40tka je pre chlapa neskoro na dieta. Ak doteraz stastie na partnerky nemal a dieta chce mat, chapem ho.

Skor je podla mna nefer ho tahat za nos ak si sa vyjadrila ze dieta proste nechces a mozno (len mozno!) si to rozmyslis o 5 rokov. Ak je to chlap co realne hlada vazny vztah AJ s moznostou vlastnych deti, mal by vediet na rovinu a hned, ze vysoko pravdepodobne uz druhe dieta nebudes chciet (z akychkolvek dovodov).

@anonym_d1ac9c presne to si myslim aj ja, že dalej nieco rozvíjať asi nemá uplne zmysel… nechcem ublíži sebe, mojmu synovi ani tomu mužovi. Vyjadril sa, ze chce vážny vztah, deti a pod .. a tam vlastne padla otazka na mna, ako to mam.

anonym_44fe96
Dnes o 13:02
@anonym_autor

@anonym_44fe96 a čo je na tom? 😂😂 normálne sa opytal, či by som chcela ďalšie dieta, lebo on nemá a chcel by. Ja riešim v sebe otazku či vôbec, a ak ano, tak kedy a viem že najbližších 4-5 určite nie. A možno si to ani nerozmyslim. Asi tomu nerozumies

@anonym_autor Moj muz si ma bral s tym, ze dieta nechcem vobec paradoxne on dieta velmi chcel ja som nechcela. Az po 15 rokoch manzelstva som zrazu zatuzila po dietati. A nelutujem, clovek moze aj zmenit nazor. Ved uz rob co chces tvoj zivot aj rozhodnutia.
Tak asi moc na vyber nemas bud slobodneho ale tak je predpoklad ze deti casom bude chciet, alebo nejakeho s detmi v striedavke a riesit ex...Neviem ci najdes slobodneho co deti nechce, v dnesnej dobe je aj to dost mozne.

pe_mi
Dnes o 13:03

za mňa áno, je stary

autor
Dnes o 13:13
@anonym_44fe96

@anonym_autor Moj muz si ma bral s tym, ze dieta nechcem vobec paradoxne on dieta velmi chcel ja som nechcela. Az po 15 rokoch manzelstva som zrazu zatuzila po dietati. A nelutujem, clovek moze aj zmenit nazor. Ved uz rob co chces tvoj zivot aj rozhodnutia.
Tak asi moc na vyber nemas bud slobodneho ale tak je predpoklad ze deti casom bude chciet, alebo nejakeho s detmi v striedavke a riesit ex...Neviem ci najdes slobodneho co deti nechce, v dnesnej dobe je aj to dost mozne.

@anonym_44fe96 ale nemali ste prvé v 50ke, či?

kiki68
Dnes o 13:15

@anonym_autor uplne v pohode pre chlapa, ved by mal uz mat prave viac casu sa venovat, v 40 uz sa kariera nespravi

anonym_44fe96
Dnes o 13:17
@anonym_autor

@anonym_44fe96 ale nemali ste prvé v 50ke, či?

@anonym_autor manzel mal 42 a ja 36 prve dieta dovtedy sme riesili karieru zabezpecenie byvania a pod

anonym_2936e3
Dnes o 13:22

@anonym_autor v 40tke muž nie je starý na prvé dieťa, ale tebe to jedno stačí, tak môžeš pri tom zostať a inak klebety ľudí byvaju tiež nepekné, keď takto nejaká žena má každé dieťa s iným.

lauriik
Dnes o 13:28

Odpoved na otazku: 40 je pre mna hranicny vek. A on chce byt stary foter?
Inak teda pokial by ste spolu zacali chodit, prestahovali by ste sa k sebe a normalne by ste fungovali vy dvaja spolu a aj on s tvojim dietatom tak nevidim dovod cakat 5 rokov.

autor
Dnes o 13:30
@anonym_2936e3

@anonym_autor v 40tke muž nie je starý na prvé dieťa, ale tebe to jedno stačí, tak môžeš pri tom zostať a inak klebety ľudí byvaju tiež nepekné, keď takto nejaká žena má každé dieťa s iným.

@anonym_2936e3 prepac, nie sme v 19tom storoci🙂

autor
Dnes o 13:32
@lauriik

Odpoved na otazku: 40 je pre mna hranicny vek. A on chce byt stary foter?
Inak teda pokial by ste spolu zacali chodit, prestahovali by ste sa k sebe a normalne by ste fungovali vy dvaja spolu a aj on s tvojim dietatom tak nevidim dovod cakat 5 rokov.

@lauriik ja nechcem ďalšie dieta kvôli tomu, že moj syn ma len 3 roky 😊 tešila som sa, keď vyrastie z toho uplakaného bábätka a konecne si začnem znovu uzivat zivot s mojim synom. Určite by som sa nechcela teraz priviazat znovu na matersku a nie s človekom ktorého nepoznam. Čiže 5 rokov je pre mna ideálnych. Nie však preňho z hľadiska veku. Ja som mladšia

anonym_44fe96
Dnes o 13:35
@anonym_autor

@lauriik ja nechcem ďalšie dieta kvôli tomu, že moj syn ma len 3 roky 😊 tešila som sa, keď vyrastie z toho uplakaného bábätka a konecne si začnem znovu uzivat zivot s mojim synom. Určite by som sa nechcela teraz priviazat znovu na matersku a nie s človekom ktorého nepoznam. Čiže 5 rokov je pre mna ideálnych. Nie však preňho z hľadiska veku. Ja som mladšia

@anonym_autor ved ak je to solidny muz tak hadam rozmysla ze dieta ti neurobi hned ale az ked zacnete fungovat ako par aj s tvojim dietatom. Ved hadam nejde na to hrrr.Vsak vie ze mas male dieta a dalsie hned by si asi neriskovala.

pr85
Dnes o 13:38

@anonym_autor Ja som mal svoje prvé dieťa v 37. rokoch (narodilo sa pár dní pred mojimi 38. narodeninami). A teraz mám už 40 a za pár dní sa mi narodí syn. A určite sa necítim starý.

anonym_96acc4
Dnes o 13:39

@anonym_autor nemyslím si že by bol starý. My sme mali prvého syna keď bolo mužovi 36 no a po 7-mich rokoch sa nám podaril druhý. V podstate ako keby sme začínali odznova, teda v jeho 43 rokoch.

autor
Dnes o 13:40
@pr85

@anonym_autor Ja som mal svoje prvé dieťa v 37. rokoch (narodilo sa pár dní pred mojimi 38. narodeninami). A teraz mám už 40 a za pár dní sa mi narodí syn. A určite sa necítim starý.

@pr85 gratulujem a veľa zdravicka 💝

sara07
Dnes o 14:02

to je rozdielne
niekto je vitalny aj v 50. niekto dostane ifnarkt už v 30
za mna nie je neskoro na dieta, kolko 50 má ešte dieta ..
bud ten chlap ma v sebe starostlivost alebo trpezlivost alebo nema a jedno kolko ma rokov

pr85
Dnes o 14:03
@anonym_autor

@pr85 gratulujem a veľa zdravicka 💝

@anonym_autor Ďakujem.

anonym_a2a6eb
Dnes o 14:04

Kamarát sa ženil v 39 rokoch, o dva roky sa im narodil syn. Zdravý, športovec, veľmi príjemný pohľadný muž. Dostal infarkt, na mieste zomrel. Zostala mu žena s dvojročným synom. Druhý kamoš, 41 rokov, ťažká diagnóza, doma žena s polročnou dcérkou. No myslím si, že je to na prvé dieťa skoro. A to hovorím ako dieťa otca, ktorý mal 40, keď som sa narodila. Ale bola som jeho 3te dieťa. Aj tak som si doniesla do života pár super šmakociniek, ktoré mi rodičia v zrelom veku odovzdali.

slavomira236
Dnes o 14:06

@anonym_autor dieta som mala ja v 40tke chlap mal 47

slavomira236
Dnes o 14:08

Inak ci prve u muza v 40 tke ci tretie to je asi jedno ci? Ak dieta doteraz nemal a chce

Strana
z2