Je chodenie študentky s profesorom dovolené?
Moze chodiť študentka VŠ 23r. s profesorom alebo je tam nejaký zákaz, nevhodné? Alebo jedine po tajme? Lebo spolužiacka si tak zacala s profesorom. Ďakujem
@viestta prečo ste hneď podráždnená? Normálne som sa pýtala ci môže niečo hroziť bud vyhadzov alebo on bude mať zle
Aha, takze ty si ta studentka. Nie, ako bolo napisane nic nehrozi. Jedine, ze by bol zenaty, tak ti moze prist manzelka napravit fasadu. Alebo aj nie, uz si zvykla, ze kazdu chvilu ma pan docent inu studentku v merku.
@dskjhfdlkdjhl ok,prepáč,ja som prišla neskoro a nečítala som celú diskusiu,odpísala a pokračovala v čítaní😂
No ja gratulujem..profesor je sikovny... u nas plati:
-doktorand: nie - vyhadzov
- docent: nie - komplikacie v manzelstve
- profesor: "aaaa kurwa, ty este vladzes?" :D :D :D
No je to na vas, ako to spracujete a podate, ale oficialne by som isla az keby ma neucil uz ziadny predmet. Lebo budes mat nalepku, ze ta pretlacil a protekcia a mozes vysvetlovat kolko chces aj keby si mala cerveny diplom na konci.
mala som takeho pedagóga na VS, co chodil s mojou spolužiačkou, vedela o tom celá fakulta a nikto z toho haló nerobil. Mne to však značne pokrivilo pohlad na neho ako profesionala. Mne sa to proste nepáči a moze si hovoriť kto chce co chce. A takisto ani vzťahy na pracovisku nie sú za mna ok. Ale dnes sme všetci liberalni, takze si aj tak robí každý, co chce a mam pocit, že nikomu uz nic nepride nevhodné.
@barborachors Napriek tomu, ze som uz stara korcula, tak nejako nevidim v tomto problem a podotykam, ze sice ucim na VS, ale nijako sa ma to netyka (nikdy som nechodila so svojim vyucujucim, ani studentom). Mohla (ak nechces, nemusis) by si nejako objasnit, co Ti na tom vadi?
Z takého niečoho nič dobré nevyjde.
Ja si myslim, ze je to bezne a vobec ma to nevyrusuje. Z etickeho hladiska by nemal byt jej skusajuci aby sa vyhlo precedensu.
@viestta slobodný je, ale skúša. 😆 Ľúbi vypisovať a pozývať na kávu 🤣
@dskjhfdlkdjhl Študentka má 23 rokov nie profesor.
@luba98 áno ja mam 23, ona ma 36
@barborachors suhlasim s tymto aj ja 😄
@lubkavargova1 hahaha 🤣🤣 ešte vládzes?
@luba98 Mozno by bolo fajn, keby si si najskor docitala diskusiu, lebo uz si tretia, ktora mi to tu pise a ja som hned prvej odpisala (aj druhej a teda aj Tebe), ze ano, uz to vidim. Ale vdaka Tebe sme sa aspon dozvedeli, ze sa nejedna o autorkinu spoluziacku, ale o nu samu, takze aspon nieco sa ujasnilo😀
Autorka, co to je za VS, ked vyucujuci pozyva na kavu? A teraz neviem, ci si sa len preklepla, ked pises, ze ona ma 36, alebo je to docentka a nie docent😉
Takže predsa len si to ty a nie spolužiačka ? 😂 na začiatku píšeš, že si/ste si spolu začali a teraz, že len skúša a súhlasíš s tým, že to nie je vhodné? .... si to trošku daj dokopy, keď si chceš robiť srandu 😅
@dskjhfdlkdjhl bolo mi trápne napísať mňa, ale sama som sa napálila 🤣🤣🤣
@lindous skúša a ze ci je vhodné chodenie kedy sme si sadli náhodou 😅😆
Autorka, vsak sa nechaj zbalit. Nevyskusas, nevies.
Otazne je, ci pozyva len Teba, alebo vas ma rozpracovanych viac. Lebo ak je to taky multipozyvac, tak by som sa radsej tvarila, ze som nic necitala/nepocula.
@viestta ja sa hp bojím aj prijať aj odmietnuť. Chápete, lebo neviem čoho je schopný. Môžem mať nakoniec zle keď prijmem, ale zas môžeš mať zle aj keď neprijmem 😅
@dskjhfdlkdjhl toto je ta otázka co si aj ja dávam. Som dosť opatrná. On je veľký frajirek takže typujem, že ide rad radom, ktorá sa chyti. Ale aspoň trocha nech je podľa jeho predstáv 😅
@dskjhfdlkdjhl a zas ci prijať neprijat. Bude zle? Nebude zle?
Autorka, osobne nemam nic proti vztahom studentka - vyucujuci na VS. Su to dospeli ludia a nie je velmi comu sa divit, zvycajne maju aj rovnake zaujmy. Ale toto, co popisujes Ty, je z ineho sudka. Ty asi zalubena nie si, mozno Ti lichoti, ze Ta pozval a on vyzera byt nie zrovna moralne na urovni.
Je na Tebe, ci pozvanie na kavu prijmes, nakoniec jedna kava este nic neznamena, ale doporucovala by som to smerovat k vysumeniu.
@dskjhfdlkdjhl pravda nie som ani poblaznena ani zaľúbená. Ani ma nepritrhuje vzhľadovo, ani energeticky. Uvidím ako sa to vyvinie, najlepšie je pre mňa to neprijat. Počula som, že pozval aj kedysi baby a mali z toho problémy, ale zas nevieme co tam sa odohralo 😅

@rorino ale ved to tu uz bolo vysvetlene, ja som sa uz k tomu vyjadrila, uz som to pochopila.