Je denný telefonát manžela s mamou v poriadku?
Je to podla vas v poriadku ak muz kazdy den volá svojej mame ? Bavia sa hlavne o vnukovi. A bezne otazky ako sa mas, co robis atd.
No podla mna kazdy den je trosku “prepal”

za mňa úplne normálne. Aj ja s našimi volám denne alebo si píšeme cez whatsapp
Varovný signál čoho?
Varovný by bol keby bol mamánek a teba mal na treťom kole a žil len pre mamu a jej potreby.
Náhodou je to signál, že si váži a uvedomuje, že mama mu nemladne. Dnes sme tu zajtra nemusíme. Ja nato absolútne nič zlé nevidím.
Koľko trvajú tie telefonáty?
Ovplyvňuje to nejak váš vzťah? Spoločný život?... Ak inak všetko funguje, nepreháňa sa to s nejakými návštevami, dovolenkami, či jej nerozpráva z vášho súkromia aj to čo by nemusel, tak nevidím žiadny problém v tom, že si každý deň na pár minút zavolajú... my to tak nerobíme síce ani jeden, ale to už sú rôzne zvyky v rôznych rodinách.... ty si ako často v kontakte s mamou?
Nemam problem vyrobim. Babka sa zaujima o vnuka, syn sa zaujima o mamu, ale je to problem... Bud rada, ze maju dobry vztah a babku zaujima vnuk aj synova rodina. Za ten cas co on vola svojej mame, zavolaj ty svojej. Propeje to aj vam dvom.
Volám mamine každý deň, a keby to vadilo môjmu partnerovi, tak ho pošlem do teplých krajín
Tak, môj ex si volal s matkou niekoľko krát denne, dokonca spolu pracovali 🤷🏼♀️🤦♀️
Kriste... 🤦ja volám s mamou každý večer, aj ona volavala svojmu otcovi, kým žil... Prečo sa každý deň svojho rodiča neopytat ako sa mal dnes? Či to až potom, keď tu nebude? 🤦
Koľko trvajú tie telefonáty?
@nikpa ako kedy, niekedy 10-15 min niekedy aj 30-40
A ty kolko prekecas s kamoskami?
A tebe čo na tom vadí? Nejak ťa to obmedzuje, zaberá tvoj čas? Ty nevoláš so svojimi rodičmi? Veď je to úplne normálne.
Pre mňa je to normálne moj muž volá skôr s otcom a ja s mamou denne aj 2x🙂
Môj aj 3x resp ona jemu
keď on volá svojej mame, ty volaj svojej… aj môj muž so svokrou telefonuje možno aj každý deň, nesledujem to, ale asi hej. kebyže mama nezavolá, tak by sme sa aj čudovali že čo sa deje. je vdova, je prirodzené že chce byť v kontakte…
so synom bývame v jednom dome a do práce mu volám počas dňa aj 2 krát do týždňa...
sú to konkr. otázky ...
či to niekomu vadí mi je jedno.
Aj ja denne volám s maminou niekedy aj viackrát a niekedy an videohovor keď jej ukazujem Napr kvety na balkóne že ako povyrástli. Keby to vadí partnerovi, tak som slobodná 😀
S maminou som denne volala. Niekedy to bolo aj 8-10 hodín. Bohužiaľ už tu možnosť nemám. Co všetko by som za to dala, aby som jej mohla opäť zavolať 😞 nehľadaj problém tam kde nie je
@hylary áno. 8 hodín, ale vtedy som do práce nechodila. Žijem v zahraničí, vyše 1500km od domova, tak sme si volali denne niekoľko hodín. Aj preto som platila vysoký paušál za telefón. Neskôr sme prešli na telegram.
@bessie12 pre kristove rany 🫣 tak toto som este ani nepocula... 8 hodín telefonovať.. mne už hodina pripadá nekonečná... Však 8 hodín je tretina dňa 🥹
Tak 30-40 min je extrém. Ale každý deň pár minútový telefonát je v poriadku, rozumej tak do 5min.
Aj mojmu manzelovi vola mamka kazdy den. Je to len par minut, zije sama, nevidim v tom problem, jedine, co sme si museli na zaciatku manzelstva upratat, je cas, kedy vola. Vola medzi siedmou a osmou vecer, vtedy vie, ze jej vieme zdvihnut a ze nam to tak vyhovuje.
Dpc ja si tak hovorím, kde na takéto zeny ti muži chodia. Ze im vadi ešte aj to keď vlastnej matke zavolajú
Dpc ja si tak hovorím, kde na takéto zeny ti muži chodia. Ze im vadi ešte aj to keď vlastnej matke zavolajú
@lucia13022023 a potom my budeme raz tie zle svokry ze?🤣 hlavne ze nevesticky su tip top🤣
@lucia13022023 ja niekedy mam pocit, ze matky zenichov by mali den po sobasi humanne utracat...
Úplne normálne. A?
Volám mame denne. Som rada, že ešte má na druhej strane kto zdvihnúť.
Aj môj muž si vola s mamkou raz za dva dni, niekedy aj denne. Sme ďaleko a oni majú fakt pekný vzťah. Pokecajú o všetkom. Ako kamoši. Nevidím na to nič zlé, nie je mamánek. Ja s mamou tak raz za týždeň, ale u nás je ten vzťah taký chladnejší. Ja so sestrou whats app a keď niečo začneme riešiť, tak vieme potiahnuť po dlhej dobe aj 3 hodiny🫣😉