Je dieťa riešením problémov v manželstve?
Spravili by ste si dieťa keby ste po ňom veľmi túžili aj keby Vám to v manželstve nefungovalo? My sa stále hádame máme tichu domácnosť a prestali sme sa snažiť o dieťa. Mne je to dosť ľúto tešila som sa veľmi. Manžel ma aj veľmi v návale hádky sotil a škaredé slová určite ho už nemilujem. On nechce to ukončiť a ja sa trápim.
Aj Ta sotil a ty s nim chces dieta ? To je vtip na rano ? Ale ked chces , budis 💁🏻♀️. Mozno sa financne dokazes sama neskor postarat o dieta. Nezabudaj ze potom do dospelosti dietata budes aj tak musiet znasat toho blbca aj keby ste od seba a moze Ti strpcovat pekne zivot
@anonym_autor este raz to po sebe precitaj a spamataj sa. Daj si dokopy zivot a tak si rob dieta
Najprv som chcela napísať že ak máš napríklad po 35tke a si finančné zabezpečena, že sa dokážeš o dieťa postarať plnohodnotne sama, máš svoje bývanie a nebudú ti chýbať jeho financie... Tak ak by som do toho šla... Ale ak su tam prejavy agresie tak utekaj.. chces aby ťa tehotnú dobil a ty si potratila? Si potratila rozum akurát tak .. viem aké je to túžiť po dieťati, ale naozaj nie za každú cenu..
@anonym_autor si normálna? Je tu málo tém od nešťastných žien? Je jediný na svete? Napíš, že si z nás len robíš žarty, že to nie je naozaj.
On sa teraz hrá na dobrého vždy to tak je, keď je veľká hádka potom je chvíľu dobre. Ja som ale povedala, že ďalšie už nechcem tak nemáme ani sex. A mne to je každé ráno ľúto no nechápem tým pocitom.
Ak neznasas deti a chces aby tiez trpelo tak jasne, ale normalna zena by toto nedopustila 🫣 nemas hrdost ani uctu, co asi z toho dietata vyrastie? Dalsia handra splocnosti
On sa teraz hrá na dobrého vždy to tak je, keď je veľká hádka potom je chvíľu dobre. Ja som ale povedala, že ďalšie už nechcem tak nemáme ani sex. A mne to je každé ráno ľúto no nechápem tým pocitom.
@anonym_autor neriad sa pocitmi ale rozumom.
@anonym_autor veď to je to, čo ťa čaká, ak s ním ostaneš, chvíľu dobre, potom cirkus, len tie chvíle dobra budú trvať čoraz menej a cirkus bude čoraz častejší a väčší. Nech sa páči, užívaj si to s debilom, o pár mesiacov ťa začne mlátiť a o rok tu budeš písať, že ti zlomil ruku a vybil zuby. Len tomu nevystavuj nevinné dieťa. Ináč, napadlo ťa, že sa môžu narodiť dve? Alebo dieťatko postihnuté, od ktorého nebudeš môcť ísť do práce? Toto by si ak zvládla? Či už s ním alebo bez neho? Neverím, že toto píše dospelá svojprávna žena a nerobí si z nás dobrý deň
@anonym_autor Ak je toto tvoja posledna sanca mat dieta, ze ti tikaju biologicke hodinky a uz nebudes mat cas najst ineho partnera a zaroven si na tom financne tak dobre ze od neho mozes odist, tak si dieta sprav ak po nom velmi tuzis.
Ale ak si mlada, alebo od partnera nemozes odist koli financiam, tak si dieta do tohto partnerstva nerob.
No ak by si mala dieta s manželom tak to dieta dopredu lutujem
Vieš sa o dieťa sama postarať? Lebo to veru manželstvo nezachráni a myslím si,že tých hádok bude potom ešte viac.
Vek mám 30 rokov ale mám PCOS takže otehotnenie bude ťažšie. Vyše pol roka sa snažíme a nič. Preto sa bojím
@anonym_autor nespravila a ako dieta by som ta pekne nenavidela keby mi toto spravis
To musis byt aka zufalka ked chces priviest na svet dieta chlapovi kt. Ta aj fyzicky napadol. Kazdopadne ak chces dieta, tak si dobre sebecky clovek. Dat dietatu takehoto otca 🤮. Otec ktory Ta bude potom den co den atakovat hoc akou moznou pripomienkou a dieta sa bude na to prizerat a trpiet. Ci uz spolu budete, alebo nie. Si trp sama ked sa Ti to tak paci , nemusi aj ono.
PS: s dietatom pod pazuchou sa samozrejme lahsie uteka ako samej 🙃
Vy bezdetny si fakt nevazite volnost a rychle moznosti , rozhodnutia. Vsak preco aj ked nepoznate tu druhu situaciu ked uz je dieta na svete a vsetko je velmi narocne a neda sa len tak.
Tym ze Ta uz aj fyzicky napadol, si dostala mozno znamenie ze mas odist, nie ze si robte dieta
Dalsia v rade,vam zeny niet pomoci.
Dalsia v rade,vam zeny niet pomoci.
@mamaaja82 tiež si to hovorím, keď tu čítam tie smutné témy. Niekedy neverím, že sú pravdivé, že fakt môže byť jedna dospelá žena tak hlúpa, že si vedome ide dogabať život
@anonym_autor ja stale dufam, ze taketo temy su vymyslene. Ved to nie je mozne aby zeny okolo 30 stratili rozum
@anonym_autor naco si vo vztahu, kde trpis a manzela nemilujes? Co je to za vyhovorku, ze on to nechce ukoncit? Ved to nikoho nezaujima, podaj este dnes ziadost o rozvod a pri troche stastia mozes novy rok oslavovat ako slobodna zena. Jedine, ze by si nechcela ty 🤷♀️ a dieta do takehoto prostredia?? To by malo byt trestne…
Vek mám 30 rokov ale mám PCOS takže otehotnenie bude ťažšie. Vyše pol roka sa snažíme a nič. Preto sa bojím
@anonym_autor že ťa bude mlátiť stále viac a viac sa nebojíš? Že bude mať tvoje dieťa z toho celoživotné traumy sa tiež nebojíš?
Ano dieta si sprav, nejak to prekusnes, rodicak bude peklo pre vas oboch a mozno konecne dostanes aj po hube. Dam ti ale jednu radu. Uloz si prihlasovanie na kona. Budes tu pisat casto
@mamaaja82 tiež si to hovorím, keď tu čítam tie smutné témy. Niekedy neverím, že sú pravdivé, že fakt môže byť jedna dospelá žena tak hlúpa, že si vedome ide dogabať život
@anonym_90cf4e na nu kaslat ked je hlupa,tych deti mi je luto.Vcera jedna podobna,dnes dalsia.
@anonym_autor ženy, aj takto zufalky sú. Viem o jednej, čo má takto viac detí, každý jeden chlap, s ktorým má dieťa bol total kkt, alkac, gembler, agresor, ale dieta má s kazdym jedným 🤷
a na tvojom mieste by som sa skor bala ale budes mat dieta, kedze inteligencia sa dedi po mame budes to mat s nim velmi tazke
Dieťa manželskú krízu nerieši, to ti povie každý!
NIE, NIE a este raz NIE.
@anonym_autor vsak to ukonci ty. Poziadaj o rozvod, rozved sa a potom ries dalsie veci. Je od teba bezohladne priviest dieta do takeho vztahu. To chces tomu dietatu pripravit peklo na zemi v takom vztahu?
@anonym_autor prečo chceš dať dieťaťu takéhoto otca?
Ako čo tvoj muz nechce ukončiť,vies ty o tom ,že to nezáleží na ňom to ukončenie
Ešte som nepočula, aby dieťa zachránilo zlé manželstvo. Skôr naopak, zlé sa ešte zhoršilo. Dieťa okrem krásnych citov prináša i kopec nových povinností a starostí.

@anonym_autor Nezartuj. To dieta si to nezasluzu lebo ty chces.